gmfriend Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Porobiłem troche fotek: http://www.friend.za.pl/W19/index.html Smuzenie małe ale tylko w natywnej rozdzielczosci 1440x900, w innych rozdziałkach rozmycie obrazu jest większe. Te kąty są jednak kiepskie o czerni nie wspomne (to jest fiolet a nie czern ale tak jest na większosci TN). Ogolnie to pierwsza panorama ktorą się bawię i jesli chodzi o format WIDE to jest BOMBA znacznie bardziej mi odpowiada niz 19" 5:4. Gdyby tylko robili 19" 16:10 na VA to było by super. Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 I na twoim zdjęciu i w parametrach wyraźnie widać że W19-1 jest niższy niż 17!!! proponuję ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> linijkę do ręki. I nie ma co porwnzwać go do 17ki crt, gdyż w crt obraz jest jeszcze prawie o dwa cale mniejszy. Zdjęcie zrobiłeś z takiego kąta żeby to ukryć ale proponuję nałóż jeden monitor na drugi tak żeby się stykały i wtedy zrób fotkę całkiem od przodu. Stary, przecież ci wyraźnie napisałem, że monitor JEST niższy od 17 cali, bo prawie nie ma obudowy - jak ci to przeszkadza, to go sobie postaw na 3 tomach encyklopedii, będzie wyższy niż 24". Ale ekran ma o 2 cm wyższy, mierzyłem to, czytaj uważnie. A jeśli chodzi o 'robienie fotek z takiego konta, żeby to ukryć' to LOL stary - idź do LPR, oni tam kochają takie spiskowe teorie. Przyjrzyj się, to zobaczysz że siemens stoi na biurku dalej od obiektywu, przez co ewentualenie może wydawać się mniejszy. Ale proszę cię bardzo, foxie mulderze: 1748251[/snapback] Zgadza sie że na rynku niemieckim monitor jest a to dlatego że jest tam produkowany!!! Produkowany to on jest w Chinach O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattius32 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Po pierwsze ojciec to wyluzuj, po drugie to mi też nie chodziło o wysokość razem z obudową tylko samego ekranu i mierzyłem go z 17ką samsunga i był mniejszy!!! a ta twoja 17ka jest najwyraźniej jakaś przed potopowa bo standartowa 17ka ma 26,7 wysokości ekranu, natomiast W19-1 ma tylko 26,0!!!!!. Parametry nie kłamią moja ty Scully :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Po pierwsze ojciec to wyluzuj, po drugie to mi też nie chodziło o wysokość razem z obudową tylko samego ekranu i mierzyłem go z 17ką samsunga i był mniejszy!!! a ta twoja 17ka jest najwyraźniej jakaś przed potopowa bo standartowa 17ka ma 26,7 wysokości ekranu, natomiast W19-1 ma tylko 26,0!!!!!. Parametry nie kłamią moja ty Scully :lol2: Rozmiar ekranu W19-1 mozna wyczytac/wyliczyc i wynosi on 41x25.7 cm czyli nizszy niz 17" LCD ale za to SZEERRROOOKKKIII i filmy gry wyglądają na większe niz na 19" LCD!!! Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattius32 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 gmfriend---> ja nikogo nie odwodzę od kupna tego monitora, napisałem tylko swoje odczucia i kilka faktów, a że Dijkstra zaczął podwarzać niezaprzeczalne dowody to musiałem mu odpisać jeszcze jedno---> jest na 100% montowany w niemczech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Po pierwsze ojciec to wyluzuj, po drugie to mi też nie chodziło o wysokość razem z obudową tylko samego ekranu i mierzyłem go z 17ką samsunga i był mniejszy!!! a ta twoja 17ka jest najwyraźniej jakaś przed potopowa bo standartowa 17ka ma 26,7 wysokości ekranu, natomiast W19-1 ma tylko 26,0!!!!!. Parametry nie kłamią moja ty Scully :lol2: 1. 17" nie jest przedpotopowa, tylko CTR 2. Zaiste, W19 ma 26cm wysokości ekranu, a 17" LCD 4:3 - 27mm. Przypominam jednak, że ktoś wyluzowany pisał tutaj, że W19 wygląda jak 15" z poszerzonymi bokami - podczas gdy 15" LCD ma jednak 23cm. Czyli jeśli chodzi o wysokość bliżej mu jednak do 17", nieprawdaż? 3. 19" o proporcjach 4:3 (czy tam 5:4, w każdym razie klasyczna) ma wysokość 30cm a szerokość >38cm, podczas gdy W19 ma szerokość >41cm Reasumując, jest od klasycznej 19" niepanoramicznej o ponad 3 cm szerszy i 4cm niższy. Jeżeli spodziewałeś się, że 19" panoramiczne będzie miało taką samą wysokość, jak normalne, a będzie za to szersze, to raczej nie przyłożyłeś się do geometrii w podstawówce, a na pewno nie do geometrii euklidesowej, bo z wzoru na przekątną prostokąta wynika jasno, że nie sposób zachować jej długości przy wydłużaniu jednego boku prostokąta nie skracając drugiego. My w każdym razie usiłowaliśmy Ci wytłumaczyć, że centymetry ujęte z wysokości a dodane do szerokości zdają się być lepiej wykorzystane, bo jest to bardziej zgodne z polem widzenia oka ludzkiego. Jeżeli Ci to nie odpowiada, lub nie potrafisz tego zrozumieć, rzeczywiście kup klasyczną 19" lub panoramiczną 21" jak się pojawią - pewnie będzie miała zbliżoną wysokość do klasycznej 19" a będzie szersza. Póki co, proponuje ci iść do media markt, gdzie nie ma problemu ze zwrotem w ciągu 7 dni, kupić ten albo inny monitor panoramiczny i przekonać się samemu, czy proporcje te są wygodne, czy nie, zamiast narzekać na coś, z czym nawet się nie zapoznałeś. I ostatnia sprawa - zamiast kłócić się o centymetry, zrób sobie porównanie rozdzielczości nominalnej panoramy i normalnego, bo wtedy wychodzi, że masz 160pix więcej na szerokość i 124 mniej na wysokość i różnica ta w sposób wyraźny przekłada się na komfort pracy z aplikacjami biurowymi, co jest nie do zastąpienia, podczas gdy różcnice wielkości wyrażone w cm możesz w dużej mierze niwelować odsuwając lub przysuwając monitor, podobnie jak w aparacie cyfrowym rozdzielczości matrycy nie przeskoczysz, a wielkość zooma owszem, robiąc kilka kroków do przodu. To tyle, synek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Dijkstra -> ale zes pieknie wyjechal z tym Euklidesem, normalnie az mnie sie lza zakrecila jak sobie przypomnialem pania od matematyki :lol: A w temacie od mnie dwie rzeczy : po pierwsze naprawde ten monitor trzeba zobaczyc w akcji i to nie na jakims bzdetnym wygaszaczu puszaczanym ze splittera w markecie w dodatku w 1024x768... tylko w natywnej rozdzielczosci w czasie grania.. tam nie sposob odczuc tego ze monitor jest nizszy.. tam sie czuje ze on jest SZEROKI ! To tak jak moja girl : ile razy zobaczy w MM obraz 4:3 puszczany na panoramicznym TV to jest zdziwiona ze ktos wogole kupuje takie telewizory i oglada "plaskie glowy" :D Po drugie : sprawa dla mnie wazna byla rozdzielczosc panela, w tej chwili nie moge sobie za bardzo pozwolic na zmiane grafiki a obraz renderowany w 1280x1024 i 1440x900 sklada sie z podobnej liczby pikseli, wiec wymagania dla grafiki nie wzrosly - a jakosc grania dzieki panoaramie TAK :) Alternatywa jest kupno panoramy 20" ktora pracuje juz w 1680 x 1050 wiec wymagania co do grafy ma zdecydowanie wyzsze, no i kosztuje minimum 800-1000 zl wiecej... Edytowane 10 Listopada 2005 przez sensei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Po drugie : sprawa dla mnie wazna byla rozdzielczosc panela, w tej chwili nie moge sobie za bardzo pozwolic na zmiane grafiki a obraz renderowany w 1280x1024 i 1440x900 sklada sie z podobnrj liczny pikseli, wiec wymagania dla grafiki nie wzrosly - a jakosc grania dzieki panoaramie TAK :) Alternatywa jest kupno panoramy 20" ktora pracuje juz w 1680 x 1050 wiec wymagania co do grafy ma zdecydowanie wyzsze, no i kosztuje minimum 800-1000 zl wiecej... W zasadzie to chwile wcześniej przypomniałem sobie wczorajszego posta lukk'a i policzyłem - obraz na panoramicznej 19" ma niecałe 20.000 pixeli mniej, niż na klasycznej 19", więc jeżeli coś, to wydajność na 1440x900 powinna ewentualnie nieznacznie wzrosnąć względem 1280x1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattius32 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) synku...(wiadomo do kogo) 1. oba twoje monitory to zabytki, bo niby czemu na twoim zdjęciu wygląda że 26cm(W19-1) jest większe niż 27cm(17'' jakaś tam) 2. zaiste już się zgadzasz co do wymiarów? a dla mnie dalej W19-1 wygląda jak poszerzona 15'' i tak jak napisałem to moje zdanie 3. no tu żeś się naprodukował więc nawet nie usiłuję czytać tych pierdół bo i tak będziesz obstawał przy swoim. widać strasznie musiała cie zaboleć moja opinia na temat tego monitora że aż tak to wziąłeś do siebie, prawie jakbym pisał o twojej starej. tyle synku;] Edytowane 10 Listopada 2005 przez mattius32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) synku...(wiadomo do kogo) 1. oba twoje monitory to zabytki, bo niby czemu na twoim zdjęciu wygląda że 26cm(W19-1) jest większe niż 27cm(17'' jakaś tam) 2. zaiste już się zgadzasz co do wymiarów? a dla mnie dalej W19-1 wygląda jak poszerzona 15'' i tak jak napisałem to moje zdanie 3. no tu żeś się naprodukował więc nawet nie usiłuję czytać tych pierdół bo i tak będziesz obstawał przy swoim. widać strasznie musiała cie zaboleć moja opinia na temat tego monitora że aż tak to wziąłeś do siebie, prawie jakbym pisał o twojej starej. tyle synku;] Ja mam CRT 771 NEC i to jeden z najlepszych monitorow jakie wyszły a to ze ich obecnie nie sprzedają to wynik tego ze model był bardzo drogi, wszystko co wyszło pozniej to totalny szajs. 15" LCD ma wysokość 22.8cm czyli 3 cm mniej od W19-1. Co do rozdzielczosci to poprzednicy mają racje bo 1440x900 to mniej piksli do wyrenderowania niz 1280x1024. PS. niestety smuzenie na W19-1 jest i granie w UT2004 online to jak oglądanie starego telewizora ktory dawno stracił ostrość - dla mnie mydło i zero przyjemności, juz nie mogę się doczekać kiedy to kolejny 7 monitor LCD, jaki posiadałem w domciu dłuzej, wroci do sklepu a ja postawie na stole wspaniały CRT NEC 791SB! Wsrod ponad 30 monitorów LCD jakie widziałem zaden jeszcze nie był tak dobry aby godnie zastąpić CRT... Gucio Edytowane 10 Listopada 2005 przez gmfriend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 3. no tu żeś się naprodukował więc nawet nie usiłuję czytać tych pierdół bo i tak będziesz obstawał przy swoim.Nie czytając czyjejś opinii dajesz tylko dowód własnej ignoracji widać strasznie musiała cie zaboleć moja opinia na temat tego monitora że aż tak to wziąłeś do siebie, prawie jakbym pisał o twojej starej. tyle synku;] Wręcz przeciwnie, mówią wszakże, że głupota nie boli - zwłaszcza cudza. A z tekstami o 'twojej starej' wróć jednak do zawodówki, choć nawet tam powinni chyba uczyć wzoru na pole prostokąta. A że teksty takie są nie na poziomie i nijak nie mają się do tematu - pa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cassius777 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) ---------------------------------- W 19-1 dlugosc 410,4=41,04 = kwadrat = 1684,28 {dane dotyczą ekranu} wysokosc 256,5=25,65 = kwadrat = 657,92 suma 2342,2 pierwiastek 48,40cm - przekątna 1 cal = 2,54cm przekatna = 19,05 cal ----------------------------------- prościej sie nie da... matius jestes lolkiem i w sumie nie wiem o co tobie chodzi.. moze chcesz kupic 19" w cenie 19" o przekatnej 21"... he? ps zeby nie bylo, mam swoje zastrzenia do tego monitora, o ktorych psialem wczesniej, ale po 1. zastrzezenie mam jako uzytkownik i dotycza one wspolpray z moja karta graficzna, po 2. skoro nie oddalem go ani zadne z osob, ktore sie z niego poprostu ciesza (bo jest naprawde dobry szczegolnie za ta cene) w ciagu 7 albo 8 dni bez podania przyczyny (plusy kupowania w markecie) to chyba o czyms swiadczy.. nie? :mur: edit pogrywam sobie w hl2, a za 2 min odpale cod2 i wrazenia ... wciska w fotel a przesiadlem sie z z 17"crt lg795ft (jeden z jnajlepszych kineskopow w 17" crt) Edytowane 10 Listopada 2005 przez cassius777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Dzisiaj się zdenerwowałem, ale już mi przeszło ;] Po skończeniu przedpołudniowo-wczesnopopołudniowej nasiadówki wyłączyłem kompa i poszedłem robić obiad. W międzyczasie wziąłem ściereczkę, przetarłem monitor i wróciłem do garów. Jakieś dwie godziny temu włączam kompa i co widzę - jebitnie wielkiego, czerwonego piksela nieopodal środka ekranu. Normalnie krew mnie z miejsca zalała. Przypome, że wcześniej znalazłem 3 maleństwa, ale są o połowe mniejsze i 10x mniej widoczne niż do ścierwo. Zapuściłem neta i zacząłem poszukiwać dokładnej specyfikacji określającej ile ten monitor może mieć felernych pixeli. Po znalezieniu stwierdziłem, że w zasadzie brakuje mi tylko jednego takiego jak 3 pierwsze, żeby mi wymienili - pozostało tylko czekać, aż się pojawi ;] Ale że tym czasem patrzeć na tego czerwonego sk....syna nie mogłem, pomyślałem sobie 'a dam mu w mordę' i pstyknąłem lekko w matrycę w tym miejscu - i zniknął ;]]] Nie udało się go wywołać ponownie ;] Ogólnie pocieszające jest, że pomimo wszystko fujitsu nie ściemnia i podaje dokładnie co i jak może się z pixelami dziać, aby można było skorzystać z gwarancji. Tutaj ogólny link wyjaśniający (no powiedzmy) niełatwą normę ISO13406-2: http://www.tomshardware.pl/display/20030319/index.html A poniżej linki do angielskiej strony F-S: http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servic...ISO_13406-2.htm http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servic.../PixelError.htm Zastanawia mnie jeszcze tylko, dlaczego ten czerwony sciach!iel był 2x większy od pozostałych - mogły to być dwa połączone pixele obok siebie - naciskając lekko matrycę przy czyszczeniu mogłem sprowokować przerwę w obwodzie na jakimś zimnym lucie. Tak czy owak mogę spokojnie wrócić do Full Metal Panic SR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Ja Kupuje zaniedlugo ten monitor... i znajac zycie bede miał takie same problemy jak Ty....Dijkstra, ale juz sie przyzwyczailem ze zawsze dostaje trefny sprzet :lol: Monitory to moja specialnosc i niezaleznie cobym nie kupil to zawsze to samo :) Problemy :] :rolleyes: wiec sie nie przejmuje a monitorek jest bardzo ciekawa oferta i swietne sie prezentuje i wogole :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Mniam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 ciach Zastanawia mnie jeszcze tylko, dlaczego ten czerwony s[ciach!]iel był 2x większy od pozostałych - mogły to być dwa połączone pixele obok siebie - naciskając lekko matrycę przy czyszczeniu mogłem sprowokować przerwę w obwodzie na jakimś zimnym lucie. Tak czy owak mogę spokojnie wrócić do Full Metal Panic SR. O rozmasowywaniu uszkodzonych pikseli ktore nagle odzyskują sprawność słyszałem - to mozliwe... Natomiast zeby stwierdzic dlaczego był taki duzy trzeba było uzyć lupki 32X. Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cassius777 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 no mi na szczescie zaden sie nie pojawil do tej pory.. mam monitor juz ponad tydzien.. i mam nadzieje ze tak zostanie :rolleyes: dijkstra :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 A jak Twoje problemy z DVI na GTO - czy Catalysty 5.11 cos moze pomogly ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cassius777 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 nie :sad: a jak u ciebie...? wymysliles cos? bo ja juz czekam tylko na cud :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 U mnie bezproblemowo, ale ja mam 9800... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cassius777 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 U mnie bezproblemowo, ale ja mam 9800...sor pomyslka :wink: co nie zmienia faktu ze pytalem sie na innym forum czy ktos ma gto/gto2 z innym LCD i ludzie maja i wszytsko im pieknie dziala.. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 W19-1 w digitalo.pl juz 1349zł http://www.digitalo.pl/product_info.php?cP...products_id=284 ale c19-7 spadł z 1680zł na 1399zł http://www.digitalo.pl/product_info.php?cP...products_id=170 Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Na tej samej matrycy co Fujitsu W19-1 tylko firmy ACER i bez DVI panorama 19" TN 8ms 500:1 300cd: http://w2.sirius.pl/news_wiecej.php?PubId=6143 cena 1175zł!!!!! Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Na tej samej matrycy co Fujitsu W19-1 tylko firmy ACER i bez DVI panorama 19" TN 8ms 500:1 300cd: http://w2.sirius.pl/news_wiecej.php?PubId=6143 cena 1175zł!!!!! Gucio Hmmmm bardzo ciekawe.... Ale chyba Narazie... jakos takos Siemens :) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) A wracając do ilości pixeli: 1440x 900 to 1 296 000 1280x1024 to 1 310 720 Różnica to 14 720 czyli ~1,1% - tylko. Generalnie prędkość renderingu i ilość pikseli jest z grubsza identyczna co w 5:4. Jednak komfort w 16:10 znacznie wyższy. Edytowane 16 Listopada 2005 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Hej Mam pytanko... Nie wiecie gdzie mozna dostac teraz tego Fujitsu Siemens W19-1?? W jakiejs dobrej cenie... i w miare blisko (Gorny Slask) B) Tak wogole czy gdziekolwiek jest :D bo cos ciezkoz nim :) (nie chcialbym na allegro bo jakby costam z gwarancja to wole monitor gdzies blisko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Hej Mam pytanko... Nie wiecie gdzie mozna dostac teraz tego Fujitsu Siemens W19-1?? W jakiejs dobrej cenie... i w miare blisko (Gorny Slask) B) Tak wogole czy gdziekolwiek jest :D bo cos ciezkoz nim :) (nie chcialbym na allegro bo jakby costam z gwarancja to wole monitor gdzies blisko) W marketach juz chyba go nie ma ale nadal jest i to w dobrej cenie tu: http://www.digitalo.pl/product_info.php?products_id=284 (to firma ktora tez sprzedaje je na allegro:) Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Można jeszcze spokojnie kupić w Auchan i Tesco.. w Bydgoszczy są. Co do monitorka to przemyśl sprawę, bo może lepiej zainwestować w ten model: http://www.digitalo.pl/product_info.php?cP...products_id=170 , nie panorama, ale poza tym szczegółem wszystko inne jest znacznie lepsze, no i matryca MVA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Wasnie ze wzgledu na panorame biore ja :). A Do Tn hmmm mozna sie przyzwyczaic zwlaszcza ze jakos ppod duzymi katami nie siadam :) Choc ostatnio bawilem sie Samsung 17" SyncMaster 760BF i 19" Samsung SyncMaster 913N, ktore sa cenowo podobne.... lecz jakosc matrycy hmmm 17" Boska... 19" no jednak z bokow obraz juz tracil barwe robil sie ciemniejszy ale nie ma problemu :) (dla mnie akurat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Sorry za Doubla... ale wazna wiadomość dla ludzi którzy chcialby kupić ten monitor. Szukałęm dziś tego monitora i powiem tak. Makro Zabrze - 1508 zł :mur: Tesco Gliwice/Ruda Śląska - 1499 zł :mur: Poprostu masakryczne ceny... nie pozostaje mi nic jak... kupić go przez internet... bo chyba nigdzie go nie znajde ! :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Sorry za Doubla... ale wazna wiadomość dla ludzi którzy chcialby kupić ten monitor. Szukałęm dziś tego monitora i powiem tak. Makro Zabrze - 1508 zł :mur: Tesco Gliwice/Ruda Śląska - 1499 zł :mur: Poprostu masakryczne ceny... nie pozostaje mi nic jak... kupić go przez internet... bo chyba nigdzie go nie znajde ! :sad: Czyli są ale ceny wrociły do standardowych... W digitalo owszem 1349zł ale transport 61zł!!! Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...