Skocz do zawartości
Joker_king

Ocena Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Joker - po 1 zmień server - reklamy dobijają. po 2 primo - template mi nie odpowiada, zróbcie coś bardziej twórczego - może własne logo? po 3 - troche tandetna nazwa forum, alias.. No i pusto w środku.

edit: @a123 - forum ok, mocno rozbudowane, dużo działów [ chyba nawet za dużo ], ogromny MINUS za template [ bardziej oczoje.nego nie mieliście? :mur: ]. Mówie o tym pomarańczowym oczywiście. Co do działów - te forum jest o WSZYSTKIM czy o KOMPUTERACH? Zdecyduj się, o czym ma być konkretnie - jeśli chcesz pobić wszystkie inne fora o tematyce ogólnej - daruj sobie.

Edytowane przez andrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Istnieje pare dni ale nie rozumiem jednego ludzie włażą ale nie rejestrują się.

1678374[/snapback]

Pare dni to właściwie nic :wink: Ja też jak nie mam potrzeby to mi się niechce logować a co dopiero wszędzie rejestrować :blink: Na początku zawsze jest ciężko pozyskać stałych bywalców co defacto utrudnia w samym sobie ich zdobywanie, bo komu się chce rejestrować jeśli niewiele się na forum dzieje, lub nie ma ono nic ciekawego do zaoferowania. Dlatego też trzeba ich jakoś zachęcić - ale to już twoje zmartwienie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Istnieje pare dni ale nie rozumiem jednego ludzie włażą ale nie rejestrują się.

1678374[/snapback]

Moim skromnym zdaniem:

1) wyskakujące rekalmy :(,

2) na ilu form dotyczących komputerów można należeć ?

Jak jest jakieś dobre,to po co zmieniać /to jest b.dobre :)/

pozdrawiam ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi