Joker_king Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Co myślicie o moim i kumpla forum http://www.comphelp.hk.pl/ ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Super Zwlaszcza ze sie nie laduje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Super Zwlaszcza ze sie nie laduje :| 1671764[/snapback] zgadzam sie. Ale title mowi samo za siebie: comp help. Na pewno bedziecie mieli duzo gosci :D cały tweak do waas przyleci :D btw u mnie nie chodzi na firefoxsie nie wiem jak z IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Nie no fajne jest.... Lycos jest w modzie :> No i pomijam fakt ze sie nie ładuje... ale to maly szczegol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 U mnie ani na Operze ani na IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Mi na operze sie ładuje!!!Trzeba chwile poczekać. Edytowane 29 Września 2005 przez Joker_king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Forum nawet fajne a moje sie ładuje co wy gadacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) Joker - po 1 zmień server - reklamy dobijają. po 2 primo - template mi nie odpowiada, zróbcie coś bardziej twórczego - może własne logo? po 3 - troche tandetna nazwa forum, alias.. No i pusto w środku. edit: @a123 - forum ok, mocno rozbudowane, dużo działów [ chyba nawet za dużo ], ogromny MINUS za template [ bardziej oczoje.nego nie mieliście? :mur: ]. Mówie o tym pomarańczowym oczywiście. Co do działów - te forum jest o WSZYSTKIM czy o KOMPUTERACH? Zdecyduj się, o czym ma być konkretnie - jeśli chcesz pobić wszystkie inne fora o tematyce ogólnej - daruj sobie. Edytowane 1 Października 2005 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Jaki serwer polecasz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 To jaki ten serwer polecacie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 primo co mi sie rzuciło w oczy to to iż emotikony są do jasnego tła i na ciemnym widać białe skrawki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Kolejne forum o komputerach i kolejny lycos. Oczywiście jeśli będziesz potrafił przyciągnąć użytkowników do forum to możesz być dumny. Teraz wygląda to ładnie graficznie, lecz gorzej z frekwencją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Istnieje pare dni ale nie rozumiem jednego ludzie włażą ale nie rejestrują się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Istnieje pare dni ale nie rozumiem jednego ludzie włażą ale nie rejestrują się. 1678374[/snapback] Pare dni to właściwie nic :wink: Ja też jak nie mam potrzeby to mi się niechce logować a co dopiero wszędzie rejestrować :blink: Na początku zawsze jest ciężko pozyskać stałych bywalców co defacto utrudnia w samym sobie ich zdobywanie, bo komu się chce rejestrować jeśli niewiele się na forum dzieje, lub nie ma ono nic ciekawego do zaoferowania. Dlatego też trzeba ich jakoś zachęcić - ale to już twoje zmartwienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 My mamy paru stałych bywalców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Istnieje pare dni ale nie rozumiem jednego ludzie włażą ale nie rejestrują się. 1678374[/snapback] Moim skromnym zdaniem: 1) wyskakujące rekalmy :(, 2) na ilu form dotyczących komputerów można należeć ? Jak jest jakieś dobre,to po co zmieniać /to jest b.dobre :)/ pozdrawiam .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Ale ja aliansie nie ma reklam. I jaki polecacie inny serwer??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 chociażby.... Host SK Haa Szept itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Imo śmiecie, oba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 A jakieś inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azotox Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 grafika kicha :/ nie wasza :wink: server tez badziewny :/ tylko czekać jak lycos skasuje wam konto albo jakiśinny bonus ogólnie to fora nie powinny być oceniane bo to sa gotowce phpBB , JPB ... no chyba ze dajesz do oceny styl pod FF kiczowato wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) To zrób lepsze :mad: Edytowane 4 Października 2005 przez Joker_king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 To zrób leprze :mad: 1683006[/snapback] Jak Ty nauczysz sie pisac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...