BENITO Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zrób jakieś fabrysczne nóżki, albo dystanse do freezerów, że by można było przykręcić je do obudowy. To by był fajny pomysł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zrób jakieś fabrysczne nóżki, albo dystanse do freezerów, że by można było przykręcić je do obudowy. To by był fajny pomysł. 1679778[/snapback] kazdy taki bajer podniesie cene... a ta chlodnica ma za zadanie byc TANIA!!!! i dobra... spelnia zadanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 co do revolucji, znajcie me wredne serce... Hydorek 30 tez sie zalapal :D 1679730[/snapback] Może by tak cooltek też się załapał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Może by tak cooltek też się załapał :D 1679838[/snapback] Cooltek... nie mowie nie... hmmm a moze powiem tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 To za ile ten Cooltek w promo ? :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 To za ile ten Cooltek w promo ? :twisted2: 1680121[/snapback] nie wszystko zalezy odemnie... a dzis jest niedziela!!!! wiec spokojnie... jak bedzie w promo to sie dowiecie... wiec prosze nie pytac czy bedzie w promo bo sam nie wiem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 no coz... chcialem tylko na jedno uwage zwrocic - napis - TAK TANIO JESZCZE NIE BYLO - klamie. F2S kosztuje 89, a na zjezdzie bylo po 80 zł ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 no coz... chcialem tylko na jedno uwage zwrocic - napis - TAK TANIO JESZCZE NIE BYLO - klamie. F2S kosztuje 89, a na zjezdzie bylo po 80 zł ;P 1680148[/snapback] ale w sprzedazy netowej i wysylkowej... na zjazd trzeba bylo samemu sie pofatygowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 łomatko :P co sie dzieje :) zeby tak jeszcze zwykly (non-easy) rez sie dostal w strefe promocyjna ;)) tak czy siak zakupy sie szykuja :) oj.. 198pln wyszlo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zamówiłem freezera 2 z akasami, w uwagach wpisałem kolor barwnika, że ma być pomarańczowy ale nie zapisało tego :?, dałem wstecz, znowu wpisałem i też nie zapisało... samhain dopilnuj żeby był pomarańczowy :wink: (Tomasz Pluszczyk | skinny500@o2.pl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zamówiłem freezera 2 z akasami, w uwagach wpisałem kolor barwnika, że ma być pomarańczowy ale nie zapisało tego :?, dałem wstecz, znowu wpisałem i też nie zapisało... samhain dopilnuj żeby był pomarańczowy :wink: (Tomasz Pluszczyk | skinny500@o2.pl) 1680239[/snapback] spoczko, jesli nie jest napisane jaki ma byc to dzwonie lub sie odzywam jakos inaczej ;) damy rade :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Zamówiłem freezera 2 z akasami, w uwagach wpisałem kolor barwnika, że ma być pomarańczowy ale nie zapisało tego :?, dałem wstecz, znowu wpisałem i też nie zapisało... samhain dopilnuj żeby był pomarańczowy :wink: (Tomasz Pluszczyk | skinny500@o2.pl) 1680239[/snapback] Też miałem problem z zapisaniem uwag. Ale jest tam taki klawisz popraw lub zmień czy jakoś tak :) (choć opisany jest do czego inngo :wink: ) ,myślę sobie nie zaszkodzi spróbować....... i zadziałało, uwagi zostały zapisane :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 mi skasowalo uwagi przy wprowadzaniu danych, ale jakas funkcja poraw wlasnie pozwolila mi je ponownie wprowadzic. dzis zamowilem elementy na moje pierwsze WC. nie moge sie doczekac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Jeśli chodzi o porównanie wydajnosci z nagrzewnicami, to mogę powiedzieć, że Freezer 2 ma niemal identyczną wydajność co nagrzewnica od dużego Fiata/poloneza, która nigdy nie była używana w samochodzie (zero kamienia i syfu) a na pewno jest dużo lepsza niż mosiężny Żuk/Nysa na 2 wiatraki 120. Na szczęście niedługo duże volvo :D w pełni odsyfione. Samhain musiałby wykombinować Freezera 3 a moze więcej żeby mu dorównać. 1679158[/snapback] mnie zastanawia skąd przewaga dedykowanych chłodnic mniejszych wymiarami od czystych samochodówek, np. Freezer2 vs Poldek? Jedyne co mi przychodzi to głowy to sposób łączenia finów z kanałami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Cooltek... nie mowie nie... hmmm a moze powiem tak :) 1679844[/snapback] To jak ma byc promocja to moze i ja sie zalapie :wink: :D (za to ze tyle czekam?) :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) To jak ma byc promocja to moze i ja sie zalapie :wink: :D (za to ze tyle czekam?) :lol2: 1680396[/snapback] zobaczymy jak dojda ;) o ile bedzie promocja na nie ;) Edytowane 2 Października 2005 przez samhain Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Po prostu na nagrzewnice trzeba mocniej wiać bo są gęstsze. A Freezer jest na tyle cienki, że powietrze przelatuje dużo szybciej i skuteczniej chłodzi finy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 A czy do darmowego AirTrapa można ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> złączki SK8/10 ?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 A czy do darmowego AirTrapa można ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> złączki SK8/10 ?? :D 1681971[/snapback] jesli ladnie napisales SK... to mozna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Tak sobie patrze po sklepach i te nagrzwki sama to zwykłe balck water-nawet cena sie zgadza: http://www.cooling.pl/index.php?cPath=28_56 troszke sie zawiodłem, myślałem,ze ta "revolucja" to coś nadzwyczajnego a ja widze ,zę takie ceny to standard :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Wcale nie normalna cena ;) Ja specjalnie patrzyłem na stronke Cooling PL i inne. Odkąd Sam zrobił revolucje to i reszta sklepów ceny obniżyła ;) Smiesznie to wyglądało.. bez kitu :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Tak czy siak ceny są takie same więc może Sam jeszcze ciut zjedzie, bo obecnie atrakcyjność rewolucji mocno spadła? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Wcale nie normalna cena ;) Ja specjalnie patrzyłem na stronke Cooling PL i inne. Odkąd Sam zrobił revolucje to i reszta sklepów ceny obniżyła ;) Smiesznie to wyglądało.. bez kitu :lol2: A zapytaj sie na cooling.pl do kiedy tą "promocje" mają! Może też tylko miesiąc?! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Mozliwe,żę biorą z tego samego żródła i wszystkie sklepy dostały promocyjną cene: http://www.cooling.pl/specials.php akasy też mają taniej i z tego linku wynika,zę tak jest to czasowa promocja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Tomcat zaloz firme , wyloz kupe kasy a potem pozwalaj sobie na sprzedaz z 1% marzy albo po kosztach... Nie dosc , ze inicjatywa byla po jego stronie , ceny towaru sa naprawde atrakcyjne to wy jeszcze marudzicie :? Co za narod :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 no to widze, że nam tutaj Sam mydlił oczy, że to jakaś super rewolucja u niego. Wydało sie <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Tomcat zaloz firme , wyloz kupe kasy a potem pozwalaj sobie na sprzedaz z 1% marzy albo po kosztach... Nie dosc , ze inicjatywa byla po jego stronie , ceny towaru sa naprawde atrakcyjne to wy jeszcze marudzicie :? Co za narod :mellow: 1697871[/snapback] Sorry ale jak sie robi hiper super promocje to powinno być coś super. A tutaj z frezera robi sie standardowe black water i dpo tego całe 20zyli tańsze. Inne sklepy szarpneły sie na wyrównanie ceny i gdzie hiper super promocja? Czy ja np narzekałem na bloczki-nie bo gdy powstały wykosiły ceną konkurencje i do dzisiaj są bardzo atrakcyjne cenowo. Ja też zaczynam sie przekonywać,że Sam nam z tą revolucją wcisnał jakiś kit i skończy sie tak samo jak październikowa czyli nieciekawie :wink: Mam nadzieje ,zę sie myle i Sam wyjaśni nam to i owo oraz mozę da jakiś upust extra :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Sorry ale jak sie robi hiper super promocje to powinno być coś super. A tutaj z frezera robi sie standardowe black water i dpo tego całe 20zyli tańsze. Inne sklepy szarpneły sie na wyrównanie ceny i gdzie hiper super promocja? Czy ja np narzekałem na bloczki-nie bo gdy powstały wykosiły ceną konkurencje i do dzisiaj są bardzo atrakcyjne cenowo. Ja też zaczynam sie przekonywać,że Sam nam z tą revolucją wcisnał jakiś kit i skończy sie tak samo jak październikowa czyli nieciekawie :wink: Mam nadzieje ,zę sie myle i Sam wyjaśni nam to i owo oraz mozę da jakiś upust extra :wink: 1697896[/snapback] 99tomcat nie bierzesz pod uwagę jednej rzeczy, a mianowicie gdyby Sam nie wszedł z propozycją promocji to znając życie i polskie realia inne sklepy nie obniżyłyby cen. Ta obniżka była tylko i wyłącznie (moim zadaniem) reakcją na promocję Sama. Ale Polacy to dziwny naród jak dostanie palec to chce całą rękę :( Pozdrawiam HawkEye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Moim zdaniem Tomcatowi nie chodzi tu o cene, ale o "zasade" hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Moim zdaniem Tomcatowi nie chodzi tu o cene, ale o "zasade" hehe 1697929[/snapback] Dokładnie nie mam złudzeń,że prawdopodobnie dlatego inni obnuizyli ceny. Jednak w momencie robienia rewolucji wydawało sie ze to naprawde jest coś super hiper mega taniego te frezery i akasy biorąc pod uwage ceny chłodnic Bi. Tymczasem okazało sie,że w innych sklepach mozna kupić te same nagrzewnice bez problemu i w porównywalnych cenach(nawet biorąc pod uwage ceny sprzed promocji czyli np 170zl na black watera na 4x 120mm wiatraki to różncia w cenie to całe 21zl). Rozumiem,zę te 20 czy 30 zl w prawo czy lewo to zauważalna kwota ale trudno nazwać to rewolucją . Rewolucją był np f2s w cenie 99zl gdy porównywalny wydajnościowo x2p kosztował 170zl i do tego był niedopracowany. Teraz bloczek jest poprawiony i do tego po raz kojelny spadła cena- 19zl za rev 2 to już naprawde cieakwa cena bo bloczek jest ładny. Tutaj naprawde Realitynet zerobił małą rewolucje i wymusił spadek cen zarówno firmówek jak i bloków homemade. Natomiast ta promocja nagrzwnic troche za szumnie jak dla mnie była zapowiadana. Napisał by obnizka cen o 10 czy 15% to ok ale gdzie tu rewolucja? Tym bardziej,zę jest to promocja ograniczona czasowo czyli na dłuższą mete nie spowoduje raczej dużych obnizek nagrzewnic na rynku. Dla mnie o wiele większą rzeczą jest mozliwość kupna nagrzewnic blacka water w polskce jako takich- są 2 razy tańsze od Bi i wteszcie jest sensowna alternatywa dla bawienia sie szrotówkami. Do niedawna sam w swoim wc nie widziałem miejsca na firmówke z przyczyn finansowych-po co kupować coś za 250 czy 300zl jak mozna mieć za 30zl+ nieco zabawy. Teraz jednak jak za te 150zl mozna mieć niezłą chłodnice gotową do montażu zaczynam sie powioli wahać. Nswet jak do mojego pierwszego wc takie cacko nie trafi to przy modernizacji już raczej tak :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...