rafiki20 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Myśle że w poniedzialek dostane swoja wymazona paczke :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr No Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja tez czekam i czekam na paczuszke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja tez czekam i czekam na paczuszke 1734068[/snapback] Sam był na targach z tąd to małe opóźnienie, teraz wszystko powróci do normy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Olbzymia ilosc paczek poszla dzis... do soboty wylatuja wszystkie zalegle... jesli chodzi o stany produktow to kilka osob poczeka badz otrzyma niekompletne paczki, ale to jzu na PW bedzie zalatwione :) sorki za zaleglosci... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 No ja melduje ze do mnie juz doszla ;) (pisze tu bo Sam masz chyba zapchana skrzynke pw :) ). Wiec jak inni tez czekaja to zagladnijcie do szkrzynki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 No ja melduje ze do mnie juz doszla ;) (pisze tu bo Sam masz chyba zapchana skrzynke pw :) ). Wiec jak inni tez czekaja to zagladnijcie do szkrzynki :D 1734879[/snapback] Jawor daj znac jak sie podoba... ;) (via sms)... (p.s. to pierwszy user F2g ;) - ale ja nic nie mowilem :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamin Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ej.. no... ja też chcę F2g :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 a ja chce f2n :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 ja też chcę f2n :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) właśnie się dowiedziałem, że wszystkie 50 rezów easy które sam ma ciekną :| w tym mój, tak więc ci co zamówili niedawno rezy muszą poczekać do następnego tygodnia, nie ma to jak dokładna robota firmy która sklejała i kroiła plexe :mur: :mur: Edytowane 4 Listopada 2005 przez misiom1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 [gluteus maximus] dal praktykant... ale to juz nie moja sprawa.... Rezy Easy beda w przyszlym tygodniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Mysle ze sie zalapalem na reza?? czekam z niecierpliwoscia na paczke :-P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 no wiesz, ja swojego reza dostałem ponad tydzień temu a przeciekał :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 mysle ze mi nie bedzie przeciekal :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 no juz spokojnie :) wazne ze kazdy dostanei w soim czasie dzialajacy rez i wszyscy beda zadowoleni ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ja czekam spokojnie ;) na reza i na f2n :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamin Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ja czekam spokojnie ;) [...] na f2n :D 1736856[/snapback] To chyba niestety jeszcze trochę potrwa, ale kto wie, pod choinką może już go znajdziesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 sam mówił że dostane go w swoje łapki najprawdopodobniej w nowym roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Czesć wszystrkim czytam tu i cZytam i nasówa mi sie jedna myśl a właściwie pytanie czy F2G to BLOK na GPU ?? i czy F2N to bloczek na mostek jesli tak jest to bardzo bym prosił sama o jakies fotki i o cennik tych cacek :wink: :wink: Edytowane 4 Listopada 2005 przez Kosiarz_1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=157563 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 czyli widze ze mój PC bedzie chłodzony cała rodzinką FROST juz sie boje :D :D :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Jeżeli ktos nie wie ... to zaznaczam, że mamy następny konkurs na realitynet.pl!!! "Cenne nagrody do wygrania, wystarczy odpowiedzieć na siedem pytań związanych z zasilaczami oraz z firmą sponsorującą Zenfist.PL" KLICK do KONKURSU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 a jaka nagroda bo coś niewidzie ;) :wink: ale i tak zgłosiłem sie :D pytania takie sobie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 A bo ja wiem jakie nagrody, ważne że konkurs jest i można coś wygrać. Pytania łatwe .... imho łatwiejsze niz te z poprzedniego konkursu (ala liczenie finów w zmodowanej nagrzewnicy - to mnie rozwaliło) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) nom to z tymi Finami było dobre trzeba było liczyć na szczęście :wink: hehe ale nadziei sobie nierobie i właśnie zamówiłem zasilacz (pewnie jako nagroda będzie zasilacz bo dużo pytań z tym było ) hehe bo jeszcze nigdy nic nie wygrałem :angry: :angry: Edytowane 8 Listopada 2005 przez termit_tm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 siedziałem troche nad odpowiedziami ale znalazłem wszystkie i mam nadzieje że dobre ;) podpowiem że dużo jest na stronie zenfista :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) za sciąganie dyskfalifikacja B) hehe jak bym był na fizyce ..... hehe przed chwilą znalazłem jakiego byka popełniłem :oops: :oops: ide skakać z okna :razz: Edytowane 8 Listopada 2005 przez termit_tm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 i sie dziwisz ze nie wygrywasz :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 za sciąganie dyskfalifikacja B) hehe jak bym był na fizyce ..... hehe przed chwilą znalazłem jakiego byka popełniłem :oops: :oops: ide skakać z okna :razz: Jaki błąd zrobiłes? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 z tym ile mas dochodzi do płyty bo policzyłem tylko te na ATX2.0 a niewiedziaęłm ze na tej małej dołonczonej też jest masa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...