Skocz do zawartości
samhain

Pomaranczova Revolucja Realitynet

Rekomendowane odpowiedzi

Olbzymia ilosc paczek poszla dzis...

do soboty wylatuja wszystkie zalegle... jesli chodzi o stany produktow to kilka osob poczeka badz otrzyma niekompletne paczki, ale to jzu na PW bedzie zalatwione :)

sorki za zaleglosci...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja melduje ze do mnie juz doszla ;) (pisze tu bo Sam masz chyba zapchana skrzynke pw :) ).

Wiec jak inni tez czekaja to zagladnijcie do szkrzynki :D

1734879[/snapback]

Jawor daj znac jak sie podoba... ;) (via sms)... (p.s. to pierwszy user F2g ;) - ale ja nic nie mowilem :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie się dowiedziałem, że wszystkie 50 rezów easy które sam ma ciekną :| w tym mój, tak więc ci co zamówili niedawno rezy muszą poczekać do następnego tygodnia, nie ma to jak dokładna robota firmy która sklejała i kroiła plexe :mur: :mur:

Edytowane przez misiom1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesć wszystrkim czytam tu i cZytam i nasówa mi sie jedna myśl a właściwie pytanie czy F2G to BLOK na GPU ??

i czy F2N to bloczek na mostek jesli tak jest to bardzo bym prosił sama o jakies fotki i o cennik tych cacek :wink: :wink:

Edytowane przez Kosiarz_1987

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktos nie wie ... to zaznaczam, że mamy następny konkurs na realitynet.pl!!!

"Cenne nagrody do wygrania, wystarczy odpowiedzieć na siedem pytań związanych z zasilaczami oraz z firmą sponsorującą Zenfist.PL"

KLICK do KONKURSU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A bo ja wiem jakie nagrody, ważne że konkurs jest i można coś wygrać. Pytania łatwe .... imho łatwiejsze niz te z poprzedniego konkursu (ala liczenie finów w zmodowanej nagrzewnicy - to mnie rozwaliło)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom to z tymi Finami było dobre trzeba było liczyć na szczęście :wink:

hehe ale nadziei sobie nierobie i właśnie zamówiłem zasilacz (pewnie jako nagroda będzie zasilacz bo dużo pytań z tym było ) hehe bo jeszcze nigdy nic nie wygrałem :angry: :angry:

Edytowane przez termit_tm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za sciąganie dyskfalifikacja B) hehe

jak bym był na fizyce .....

hehe przed chwilą znalazłem jakiego byka popełniłem :oops: :oops: ide skakać z okna :razz:

Edytowane przez termit_tm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...