Skocz do zawartości
Sao

Czym Różnią Się Te Klawiatury?

Rekomendowane odpowiedzi

1.LOGITECH UltraX Media FLAT USB

2.LOGITECH UltraX FLAT

Czym różnią się te klawiatury? Czy Media Flat to zupełnie inny model, ale o podobnej budowie, czy tylko przeróbka dobrze znanej klawiatury?

Media Flat ma większy ENTER co mi się podoba, z wyglądu chyba zwykły UltraX Flat.

Pierwszy model (1) ma USB co jest chyba dobrą rzeczą. Może polepszyli także jakość lakieru?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze mi sie tylko wydaje, ale ta MEdia ma chyba wyzsze klawisze (ale nawet palca za to nie dam :))

Ja od siebie moge polecis UltraX Flata - uzytkuje go juz prawie rok i sprawuje sie naprawde bardzo dobrze. Na poczatku tez mi sie ten enter troche nie podobal, ale po jakims czasie idzie sie przyzwyczaic. Moja jest na PS2 ale zdaje sie ze byly takze i wersje na USB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie Media jest ładniejsza. Poza tym różnicy o ile pamiętam to nie ma.

Ogólnie ta seria FLAT to bardzo udana. Bawiłem się tym i całkiem rewelacja. Jak mój Tracer padnie, to kupię sobie właśnie coś takiego, albo jedną z tych gumowych "FOLDABLE" co w TV Markecie są po 99 i na Allegro po 79 (chyba)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to dziwne bo ja mam UltraX na USB, ale denerwuje mnie jedna rzecz, na 3 klawach, jakis stary optimus, revoltec i teraz ultraX mam mankament typu: np w NFS jak daję nosa to mogę skręcać tylko w prawo, jak gram w GTA to kiedy cofam mogę skręcać tylko w 1 stronę [nie pamiętam w którą] a kumpel na jakims multimedialnym badziewiu nic z tych rzeczy nie ma, wszystko śmiga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to dziwne bo ja mam UltraX na USB, ale denerwuje mnie jedna rzecz, na 3 klawach, jakis stary optimus, revoltec i teraz ultraX mam mankament typu: np w NFS jak  daję nosa to mogę skręcać tylko w prawo, jak gram w GTA to kiedy cofam mogę skręcać tylko w 1 stronę [nie pamiętam w którą] a kumpel na jakims multimedialnym badziewiu nic z tych rzeczy nie ma, wszystko śmiga

1688383[/snapback]

Już kilka razy to pisałem. W pewnych klawiaturach spacja i kierunki należą do jednej strefy, a w każdej strefie można nacisnąć określoną ilość klawiszy. Daj nos'a na klawisz "a" a problemy znikną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi