Argennto Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Co myślicie o procach sprzedawanych na allegro jako niesprawdzone .... czy ktoś wciska nam kit ,że nie ma gdzie sprawdzić owego proca , a proc jest spalony .... jaka jest szansa kupując taki proc ....że zadziała ..?? pytam bo zawsze śmiać mi sie chciało widząc takie aukcje .... z tego co widze można wcisnąc komuś spalonego proca .... czasem nawet za nienajgorszą kase ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 ja nigdy czegos takiego bym nie kupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Zwylke są uszkodzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 No to jest tak : :D -zwykle sa to procki spalone ale bez śladów na jądrze i obudowie, maja wówczas bardzo dobre fotki , - jeśli są uszkodzone tzn ukruszone to mają zamazane lekko zdjęcia, - nie wierzcie w to żę procek jest niesprawdzony bo żaden normalny człowiek nie odda za grosze sprawnego procka. A żeby sprawdzić wystarczy pójść do kumpla bądź do sklepu komputerowego :D To tyle z mojej strony na ten temat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Niesprawdzony na Allegro = niesprawny w realu Tak to w skrócie wygląda. Przy okazji polecam zgłaszanie Allegro jako niezgodnych z regulaminem aukcji z serii "niesprawdzone, sprzedawane jako uszkodzone", jeśli znajdują się w kategorii innej niż "Uszkodzone" (a tak jest najczęściej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) To Nic tylko współczuć koleżce co wygrątą aukcję ... koleś opchnei tego spalonego proca .... tylko dlatego że ma niezłę oznaczenia ...:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66971301 Edytowane 11 Października 2005 przez Argennto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 w sumie to roznie bywa... ja sam tylko raz dalem sie skusic na cos takiego kupilem 2xP2 266 niesprawdzane... za 1zł [hehe w sumie 8 bo wysylka 7] :-P... ale jak paczka doszla to sie w sumie okazalo ze jeden proc jest sprawny... sprzedalem kolesiowi za 15 a drugi poszedl na brelok... :-P :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Kiedys mialem durona 1GHz oczywiscie nie wiedzialem czy dziala. A ze zywcem nie mialem go gdzie sprawdzic to chcialem sprzedac go na allegro jakowlasnie taki niesprawdzony. Pewnie dostalbym za niego z 5 zł ale co tam.. znalazlsie kolega ktory urzyczyl mi plyty glownej i pamieci i okazalo sie ze procek smiga bardzo ladnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...