paolowawa Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 zapowiedź gry: Sensible Soccer 2006 http://www.gry-online.pl/s022.asp?ID=3411 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 z niecierpliwością czekam na tą grę. do dziś pamiętam jak w podstawóce się w nią młuciło. wpadała do mnie banda znajomych i robiliśmy turnieje. Uwielbiałem grać w lidze angielskiej od najniższego stopnia. Sprowadzałem zawodników z Brazylii i z sezonu na sezon byłem coraz wyżej. Każdy sezon to awans , później mistrzostwo, Puchary wszystkie wygrane, no a później reprezentacja :) To były czasy :) Tylko jakoś sobie nie wyobrażam grać na klawce w tą grę, joy był świetny, ciekawe jak się pad spisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Tylko jakoś sobie nie wyobrażam grać na klawce w tą grę, joy był świetny, ciekawe jak się pad spisze No wlasnie jestem po weekendzie, podczas ktorego Sensible jakos sie wlaczyl pod koniec imprezy, gdy polowa ludzi juz zmyla sie do domu. Okresle to tak: jak pelna wersja bedzie oferowac to, co demko, tylko z ta roznica, ze bedzie mozna regulowac dlugosc meczu i wybierac sposrod duzej ilosci druzyn (choc o ilosciach oferowanych przez starego SWOSa nawet nie marze), to pozostaje tylko czekac na premiere. Na padzie gra sie swietnie, chyba nawet lepiej niz na joyu, mecze sa szybkie, dynamiczne, kojarza mi sie z graniem w Soul Calibura z kumplami ;) 3 minutki i nastepny. 3 minutki i nastepny. Bramki wpadaja sliczne, ludziki biegaja jak szalone, nie ma czasu na znuzenie. Niech nic w fullu nie zmieniaja i bedzie hicior. Zupelnie innego kalibru niz PES, ale to dobrze, bo czasami fajnie jest pokopac bez stresu, dla samej frajdy z kopaniny, a nie dla konstruowania misternych akcji ;) Chaos w tej grze jest ogromny i to dodaje jej ogromnej dynamiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 No wlasnie jestem po weekendzie, podczas ktorego Sensible jakos sie wlaczyl pod koniec imprezy, gdy polowa ludzi juz zmyla sie do domu. Okresle to tak: jak pelna wersja bedzie oferowac to, co demko, tylko z ta roznica, ze bedzie mozna regulowac dlugosc meczu i wybierac sposrod duzej ilosci druzyn (choc o ilosciach oferowanych przez starego SWOSa nawet nie marze), to pozostaje tylko czekac na premiere. Na padzie gra sie swietnie, chyba nawet lepiej niz na joyu, mecze sa szybkie, dynamiczne, kojarza mi sie z graniem w Soul Calibura z kumplami ;) 3 minutki i nastepny. 3 minutki i nastepny. Bramki wpadaja sliczne, ludziki biegaja jak szalone, nie ma czasu na znuzenie. Niech nic w fullu nie zmieniaja i bedzie hicior. Zupelnie innego kalibru niz PES, ale to dobrze, bo czasami fajnie jest pokopac bez stresu, dla samej frajdy z kopaniny, a nie dla konstruowania misternych akcji ;) Chaos w tej grze jest ogromny i to dodaje jej ogromnej dynamiki.no to super wiadomość :) kurde też chciałbym już tą gierkę przetestować :) No i fajnie, że na padzie super się gra. Pad od xbox 360 jest jeszcze wygodniejszy od ds2 to będzie jeszcze lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) jest demo :D, jak ściągne i nie będzie fake to dam linka :) update jest oficjalnie przez www: SENSIBLE SOCCER PC DEMO yupiiiiiiiii leci biedne 140kb.s, mam nadzieje, że się rozpędzi :twisted2: dobra, grammmmmmmmm Edytowane 1 Czerwca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Ja niestety nie odpalilem tej gry, daje play i wywala 'fatal error: mode not supported' : ( Edytowane 1 Czerwca 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 mi sie nie podoba... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 OMG, zagrałem 4 meczyki i gra jest świetna, totalny chaos, zero realizmu, trochę trudno strzelić bramkę z początku, ale potem jest lepiej, pad analogowy sprawdza się genialnie! trochę baboli pod bramką ale ogólnie jest dobrze, idealna gra do piwka z kumplami nie mającymi skilla do gry w PES :) od jutra zaczynam rozgrywać regularnie mecze z panną, zobaczymy co z tego wyjdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 OMG, zagrałem 4 meczyki i gra jest świetna, totalny chaos, zero realizmu, trochę trudno strzelić bramkę z początku, ale potem jest lepiej, pad analogowy sprawdza się genialnie! trochę baboli pod bramką ale ogólnie jest dobrze, idealna gra do piwka z kumplami nie mającymi skilla do gry w PES :) od jutra zaczynam rozgrywać regularnie mecze z panną, zobaczymy co z tego wyjdzie :D Heheh... z moja zona nie wyszlo - woli Tekkena, bo mniej chaotyczny. A mi akurat w domu cos sie z netem pochrzanilo i mimo, ze BT mowi, ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku, to predkosci mam w okolicach 5kbps... :x A porownalbym demko piecowe i plejakowe, zeby wiedziec co kupic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Potwierdzam pozytywne wrażenia kolegów :D Podkręcane strzały wychodząca jak na kochanej amisi ;) Rewelacja, szybkie, proste, miodne. Taki ma być sensible soccer i taki właśnie SS 2006 jest. Gra ma framelimiter 50fps, z AAx6 nigdy nie było mniej niż te 50fps właśnie, dzięki temu gra jest jeszcze bardziej dynamiczna. Brakuje mi tylko super strzałów, płomieni za piłką itp ;) Nie da się jakoś walnąć takiej bomby, żeby bramkarzowi połamać rączki? ;) Sialala, kucyk...? PS. Zamiast pracować, gram od 12ej nonstop, hehe. Edytowane 2 Czerwca 2006 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 na temat bombowych strzałów nic nie wiem :) wiem natomiast że trudno strzela się bramki, ale to pewnie kwestia wyczucia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Kurde ja tez chce grac... ;] Przewertowalem forum codemasters i sa tylko posty w stylu: 'dlaczego mi nie chodzi na mx400 ?' Tak wyglada moj error: A to fragment z readme: -------------------------Supported Graphics Cards:-------------------------- ATi Radeon 8500, 9000, 9100, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800, X700, X800, X850, X1300, X1600, X1800.- nVidia GeForce 3, GeForce 4 (not MX), GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950, 6800, 7800, 7900. Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc. Laptops) Niby nie ma 6600, ale chyba powinno chodzic. ;] Kombinowalem juz z rozdzielczoscia, aa, high details i ciagel to samo, nie idzie odpalic. Odpalal juz to ktos na 6600 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Niby nie ma 6600, ale chyba powinno chodzic. ;] Kombinowalem juz z rozdzielczoscia, aa, high details i ciagel to samo, nie idzie odpalic. Odpalal juz to ktos na 6600 ? A próbowałeś direct'a przeinstalować ??? bo u mnie brakowało jakiejś biblioteki directa, też dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 A próbowałeś direct'a przeinstalować ??? bo u mnie brakowało jakiejś biblioteki directa, też dziwne... Na koncu instalki prosil o zainstalowanie dx, ale to olalem. Jak chcialem odpalic gre to wyskoczyl error cos tam dx, wiec doinstalowalem i moglem juz odpalic to windowsowe menu, ale wyskakuje kolejny blad, ten co wyzej. ;] Moze zasse jakiegos najnowszego dx i jednak przeinstaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) A ja zagrałem kilka meczów i nie wierzyłem, nadal nie wierzę że to piszę... ale Sensible porwrócił w wielkim stylu (; Powiem wiecej wiadomo że to arcade na maxa jest (tu chodzi o grywalność), ale nawet PES może pozazdrościć zaimplementowanego sterowania za pomocą analogów na padzie. REWELKA. Jak będzie multi bez lagów to będzie HIT na 100%. Przede wszystkim dla tych co zagrywali się na amigach i pamiętają te czasy. Aha jedyne błedy jakie zauważyłem to że czasami piłka się teleportuje przy obronie bramkarza do jego rąk, i to czasem nawet ze znacznej odległości. Fajnie jakby to poprawili. BTW. Kiedy pełna wersja ??? już bym pograł sobie :]]]] Edytowane 2 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Racja, widać to na replayach, strzelam obok bramki, a mimo to bramkarz magicznie ją chwyta w swoje łapska. Sądzę, że do premiery (ponoć lipiec b.r.) zostanie to poprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ciekawe czy da rade grać na joy-u bo wtedy klimat bylby pełny i czar wspomnień B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ciekawe czy da rade grać na joy-u bo wtedy klimat bylby pełny i czar wspomnień B)Da radę, jednak pad z analogami spisuje się fenomenalnie dzięki zaimplementowanemu sterowaniu. Joy zbędny (; mimo czaru wspomnień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 @sialalala: w uk maja beznadziejne, stare centralki, u mnie tez co chwila problemy takie z netem;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Gram na klawiszach, ale specjalnie kupie Pada (dajcie jakies linki do dobrych) Ciezko sie gra na klawiszach, zagrywalem sie po kilka godzin dziennie w Sensible96. Tutaj niestety (może przez klawisze i czas), ale ciężko bramke strzelic no i te podkrecenia nie sa tak idealne i mocne jak byly w poprzednich czesciach, troche mnie to nie cieszy...... Gra genialna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Na padzie (gram na logi wingman rumble pad) podkręca się bardzo prosto, ale z tego co pamiętam w ori senisble piłka jeszcze bardziej zakręcała. Nie zmienia to faktu, że gra ocieka miodem, rozegrałem już ok 20 partyjek, z czego dwie z moją lepszą połówką (dwa razy remis był, wiem, że jestem gentelman'em :D). Wciąga jak bagno! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Gram na klawiszach, ale specjalnie kupie Pada (dajcie jakies linki do dobrych) TO + TO B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Kurcze drogo... Podkręca się ciut słabiej i nie ma tzw. "BOMB" (ale to wersja demo, możliwe że to wina piłkarzy) Ale bramke walnalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Gram na klawiszach, ale specjalnie kupie Pada (dajcie jakies linki do dobrych)Jak nie chcesz od PS2 i przejściówki (to co kucyk podawał), to tylko i wyłącznie TO najlepszy pad jaki miałem w rękach, a trochę ich miałem :P Ustrzegaj się Dual Action od logiego jeśli gdzieś jeszcze jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Jak nie chcesz od PS2 i przejściówki (to co kucyk podawał), to tylko i wyłącznie TO najlepszy pad jaki miałem w rękach, a trochę ich miałem :P Ustrzegaj się Dual Action od logiego jeśli gdzieś jeszcze jest.Moze tez kupic pada od X360, ale cena jest troche wysoka :-|. Przed chwila zassalem demko i gierka jest znakomita ;]. Denerwujace jest tylko to, ze po rozegranym meczyku trzeba od nowa odpalac gre. Niestety taki urok demowek, przydalby sie jakis patch by nie marnowac czasu na ponowne uruchomienie gry. Juz nie moge sie doczekac fulla. Dawno nie gralo mi sie tak przyjemnie ;]. Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Haha strzeliłem gola bezpośrednio z rzutu rożnego (; :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 i ja wlasnie jestem po pierwszym meczu Anglia vs Argentyna w Sensible ;] niestety na klawierce gra sie dosyc ciezko... moze kwestia przyzwyczajenia. pzydal by sie jakis pad albo joy, zapewne lepiej sie gra :D teraz tylko czekac na pelna wersje. gra sie naprawde wpaniale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Haha strzeliłem gola bezpośrednio z rzutu rożnego (; :lol2: :D Ja też, taką wkrętkę w samo okienko zapodałem. Ostatni raz mi taki gol się udał jak grałem w podstawówce na wfie :lol: (mimo, że było to 11 lat temu, to wciąż pamiętam jak dziś :lol2: ) Rozumiem, że mając fulla zorganizujemy jakieś purepc'etowe rozgrywki, co Panowie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 ... Rozumiem, że mając fulla zorganizujemy jakieś purepc'etowe rozgrywki, co Panowie? ;) No ba [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Pogralem dzisiaj troche w SS i gra coraz bardziej mi sie podoba ;] Na razie najwyzsze zwyciestwo jakie odnioslem to 4:0 i wszystkie bramki strzelone Owan'em :D Btw nazwiska pilkarzy rzadza :P Ciekawe jak beda nasi sie nazywac ? Greg Rasiok by bylo niezle :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...