Skocz do zawartości
Shake

Catalyst 5.11 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm a testowałktos Catalysty 5.11 i XG-warcats 5.11 na Radku 9600 Pro?? Opłaca sie je instalowac?? Jeżeli nie to zostaje przy wysłużonych i chyba najlepszych Omegach 26.42 :D

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Racuch oco ci chodzi?? :? nikogo nie zmuszałem żeby sciągać te warcatsy 5.10 kto chciał to sciągał, a co do tego CCC to jeżeli nie masz zainstalowanego NET frameworks-a to wiadomo że CCC ci będzie hece robił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D Na Tweaks'r'us Xtreme-G wyszly popawione jeszcze bardziej nowe WarCatsy 5.11 XT wlasnie je zaciagam i zaraz zaczne testowanie. Pozniej zdam relacje co i jak :D . A stad mozecie je zassac http://www.tweaksrus.com/index.php?option=...id=324&Itemid=1

na 5.9 xt mialem w 3dm05 2154, na 5.11 xt 2234, p4 1,6a, 512 ddr, 9700pro no o/c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde nie wiem cosie dzieje ale po zaisntalowaniu tych nowych sterownikow jak i starych (catalystow) po ponownym uruchomieniu komputera wyskakuje mi blad ze panel kontrolny ati (to co jest we wlasciwosciach karty po prawokliku na pulpicie) nie moze zostac zaladowany :/ czy wiecie co moze byc tego przyczyna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racuch widze że zaczynasz być niemiły.... i w rzeczywistości chyba nie jestes zbyt mądrym człowiekiem, nie potrzebuje twoich rad typu ,,zostań jednak przy omegach 26.42....,, :mur:

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde nie wiem cosie dzieje ale po zaisntalowaniu tych nowych sterownikow jak i starych (catalystow) po ponownym uruchomieniu komputera wyskakuje mi blad ze panel kontrolny ati (to co jest we wlasciwosciach karty po prawokliku na pulpicie) nie moze zostac zaladowany :/ czy wiecie co moze byc tego przyczyna?

Masz .NET framework ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kiego? Jeśli nie ma się grafy z serii x1x00, to babranie się z tym ccc to pomyłka. Brzydkie i niefunkcjonalne (nie piszę nic o "zajmowaniu zasobów systemowych" bo mi to loto) imho. W warcatsach jest do wyboru także zwykły cp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisałes o zajmowaniu zasobów systemowych przez CCC czyli co?? mam wnioskowac że ,,zwalniają,, komputer??

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh niezłe te stery, w 3d marku 03 wynik lepszy 0 40 pkt w porównaniu z Omegami 26.42, i szoqu którego doznałem jest wydajnosc w San andreas, teraz moge grac w 1024x768 AAx2!! Płynnie!! Polecam te sterowniki!! a juz miałem ich nie instalowac bo myslałem sobie im nowsze stery tym do mojego Radka gorsze ale jednak myliłem sie :wink:

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D Na Tweaks'r'us Xtreme-G wyszly popawione jeszcze bardziej nowe WarCatsy 5.11 XT wlasnie je zaciagam i zaraz zaczne testowanie. Pozniej zdam relacje co i jak :D . A stad mozecie je zassac http://www.tweaksrus.com/index.php?option=...id=324&Itemid=1

One sa z CP czy CCC ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

One sa z CP czy CCC ?

Maja w sobie CP oraz CCC , od ciebie zalezy ktore wybierzesz podczas instalacji, a co do CCC to polecam instalowac na sprzecie min: 2000+ 512DDR (szczerze to 1024DDR) inaczej to niema najmniejszego sensu, a samo otwieranie sie Control center na slabszym sprzecie moze zajac troszke czasu, szkoda waszych nerwow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie nie ma większych różnic... U mnie wynik w 3dmarku 2003 o 20pkt. większy w porównaniu do warcatsów. Ale nie rozwiązują one mojego problemu z pes5 - boisko jest jakby od pewnego momentu przesunięte w bok i nieraz jak coś pokombinuje z ustawieniami AA i V-Sync to jest normalnie ale po ponownym uruchomieniu znowu jest źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi