Kicha Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja jade na nich od czasu kiedy sie pojawily :-P wzrost w 3dmarku05 w porownaniu do Cat 5.11 wynosi 15pkt a w CS Source 4 FPS. Wiec zostawilem je i nie nazekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Hmm a testowałktos Catalysty 5.11 i XG-warcats 5.11 na Radku 9600 Pro?? Opłaca sie je instalowac?? Jeżeli nie to zostaje przy wysłużonych i chyba najlepszych Omegach 26.42 :D Edytowane 24 Listopada 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Czy w ogóle jest w Sieci serwis, który ma jaką baze wydajnościową sterowników? Inaczej mówiąc, przeprowadza testy na sterownikach i porównuje z kilkoma wersjami wstecz sterowników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 :D Na Tweaks'r'us Xtreme-G wyszly popawione jeszcze bardziej nowe WarCatsy 5.11 XT wlasnie je zaciagam i zaraz zaczne testowanie. Pozniej zdam relacje co i jak :D . A stad mozecie je zassac http://www.tweaksrus.com/index.php?option=...id=324&Itemid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Tez zassam bo te od fredus-a to straszna kishka tzn. zajefajnie wydajne ale z CCC robiły hece a w Q4 lepiej nie mowić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Dokładnie, w q4 jakieś 8-bitowe kolorki były... zobaczymy na co stać te xt, ale cudów się nie spodziewam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 @Racuch oco ci chodzi?? :? nikogo nie zmuszałem żeby sciągać te warcatsy 5.10 kto chciał to sciągał, a co do tego CCC to jeżeli nie masz zainstalowanego NET frameworks-a to wiadomo że CCC ci będzie hece robił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 fredus zostań jednak przy Omegach 26.42,dobra rada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed hunter Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 :D Na Tweaks'r'us Xtreme-G wyszly popawione jeszcze bardziej nowe WarCatsy 5.11 XT wlasnie je zaciagam i zaraz zaczne testowanie. Pozniej zdam relacje co i jak :D . A stad mozecie je zassac http://www.tweaksrus.com/index.php?option=...id=324&Itemid=1 na 5.9 xt mialem w 3dm05 2154, na 5.11 xt 2234, p4 1,6a, 512 ddr, 9700pro no o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 kurde nie wiem cosie dzieje ale po zaisntalowaniu tych nowych sterownikow jak i starych (catalystow) po ponownym uruchomieniu komputera wyskakuje mi blad ze panel kontrolny ati (to co jest we wlasciwosciach karty po prawokliku na pulpicie) nie moze zostac zaladowany :/ czy wiecie co moze byc tego przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Racuch widze że zaczynasz być niemiły.... i w rzeczywistości chyba nie jestes zbyt mądrym człowiekiem, nie potrzebuje twoich rad typu ,,zostań jednak przy omegach 26.42....,, :mur: Edytowane 27 Listopada 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 kurde nie wiem cosie dzieje ale po zaisntalowaniu tych nowych sterownikow jak i starych (catalystow) po ponownym uruchomieniu komputera wyskakuje mi blad ze panel kontrolny ati (to co jest we wlasciwosciach karty po prawokliku na pulpicie) nie moze zostac zaladowany :/ czy wiecie co moze byc tego przyczyna? Masz .NET framework ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Masz .NET framework ?yyyy raczej nie, nic takiego nie instalowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 To odinstaluj stery i zainstaluj Net Framework 1.1 i pozniej na nowo stery. Wtedy bedzie wszystko grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Na 100% B) (chyba) :wink: Edytowane 27 Listopada 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Po kiego? Jeśli nie ma się grafy z serii x1x00, to babranie się z tym ccc to pomyłka. Brzydkie i niefunkcjonalne (nie piszę nic o "zajmowaniu zasobów systemowych" bo mi to loto) imho. W warcatsach jest do wyboru także zwykły cp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ma się nijak do mojego poprzedniego posta, stąd dubel. Pojawiły się bety 5.11b. Waga- blisko 70MB... hmmm. http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1269 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) napisałes o zajmowaniu zasobów systemowych przez CCC czyli co?? mam wnioskowac że ,,zwalniają,, komputer?? Edytowane 28 Listopada 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Jak masz wystarczająco dużo wolnych zasobów to nie zwalniają, ale jak zasobów jest mało to możesz odczuć zwolnienie komputera. Zasoby, czyli mhz'y procka, ilość ramu itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Hmmm... chyba nie jest tak zle w menedżerze urządzen pisze: Pamięc zadeklarowana 267M/1249M wiec chyba nie tak zle a srednie użycie procka to 4% :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) Heh niezłe te stery, w 3d marku 03 wynik lepszy 0 40 pkt w porównaniu z Omegami 26.42, i szoqu którego doznałem jest wydajnosc w San andreas, teraz moge grac w 1024x768 AAx2!! Płynnie!! Polecam te sterowniki!! a juz miałem ich nie instalowac bo myslałem sobie im nowsze stery tym do mojego Radka gorsze ale jednak myliłem sie :wink: Edytowane 30 Listopada 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 o co chodzi z tym NET FRAMEWORK? ja też mam problem z panelem kontrolnym po załadowaniu windy, ale wcześniej (przed omegami 2642) catalysty normalnie hulały. do czego ten program (20MB ??)i czy można go później wywalić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 On ma biblioteki, które są potrzebne do uruchomienia CCC, nie są one potrzebne do zwykłego panelu. Jak chcesz mieć CCC to MUSISZ mieć .NET Framework. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 :D Na Tweaks'r'us Xtreme-G wyszly popawione jeszcze bardziej nowe WarCatsy 5.11 XT wlasnie je zaciagam i zaraz zaczne testowanie. Pozniej zdam relacje co i jak :D . A stad mozecie je zassac http://www.tweaksrus.com/index.php?option=...id=324&Itemid=1 One sa z CP czy CCC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 One sa z CP czy CCC ?Maja w sobie CP oraz CCC , od ciebie zalezy ktore wybierzesz podczas instalacji, a co do CCC to polecam instalowac na sprzecie min: 2000+ 512DDR (szczerze to 1024DDR) inaczej to niema najmniejszego sensu, a samo otwieranie sie Control center na slabszym sprzecie moze zajac troszke czasu, szkoda waszych nerwow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Ja mam sprzet taki jak w podpisie i otwieranie CCC tez troche zajmuje. Moze dlatego ze mam maly dysk i jest troche zawalony, ale tak czy inaczej nastepne stery beda juz ze zwyklym kontrol panelem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 (edytowane) A tak trochę odbiegając od tematu jakie są jeszcze modyfikowane sterowniki oprócz WarCats, Omega, NGO, DNA, Ati Optimized Driver by Techconnect Magazine? Edytowane 2 Grudnia 2005 przez Xanagaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_h Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Wyszły już nowe Omegi na Catalach 5.11, testował ktoś :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fa!th Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 zassysam :D http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&g...t&dwn_cat_id=14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin@@@ Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 W sumie nie ma większych różnic... U mnie wynik w 3dmarku 2003 o 20pkt. większy w porównaniu do warcatsów. Ale nie rozwiązują one mojego problemu z pes5 - boisko jest jakby od pewnego momentu przesunięte w bok i nieraz jak coś pokombinuje z ustawieniami AA i V-Sync to jest normalnie ale po ponownym uruchomieniu znowu jest źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...