Skocz do zawartości
grzmot

Fpp Multiplayer Inaczej?

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś mi pomoże :) , szukam gry fpp, w której byłaby opcja gry wieloosobowej, ale nie skakanie w kółko na wybranej planszy, naprzeciwko ludzi, jak w Quake. Mam na myśli raczej wspólne "przechodzenie", coś tak jak w Diablo 2, tylko fpp. I najlepiej po IP :) . Są takie gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coop byl w Quake1 i 2 :)

W Q2 byl coop? O_O Gdzie? Gdzie?! Ja w tej gierce od 8 lat nie zauważyłem ani razu opcji coop :/. Niemożliwe, jak mogłem to przeoczyć :/. Dawaj tutaj jakieś screeny albo mnie nakieruj, będę BARDZO wdzięczny :D.

Dzięki i pozdrawiam,

Cebix.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam zainstalowanej gry, ale ludzie to moga potwierdzic ze w Q2 jest coop

To niech ktoś potwierdzi, bo właśnie zainstalowałem Q2 + patch 3.20ctf i dalej nie mogę tego znaleźć. Osiem lat straconych, ludzie pomóżcie ;).

A co do wypowiedzi Pioorka to jestem bardziej skłonny uznać jego wersję z modem, bo chyba nie mogłem przegapić takiej opcji w Q2(chociaż kto wie <_<).

Pozdrawiam.

Edytowane przez Cebix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To niech ktoś potwierdzi, bo właśnie zainstalowałem Q2 + patch 3.20ctf i dalej nie mogę tego znaleźć. Osiem lat straconych, ludzie pomóżcie ;).

A co do wypowiedzi Pioorka to jestem bardziej skłonny uznać jego wersję z modem, bo chyba nie mogłem przegapić takiej opcji w Q2(chociaż kto wie <_<).

Multiplayer -> Start Network Game -> Rules zmien z DM na COOP :)

to samo osiaga sie przez set coop 1 z konsoli

i nie potrzeba do tego zadnych modow.. COOP w Q2 byl AFAIR od samego poczatku

Edytowane przez FiDO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymienilybm ci wiele takich gier,ale zadna z nich nie wyszla (z wyjatkiem TocaRD,Obscure i Chronicles of Narnia) w ciagu ostatnich 3 lat -.Po co Deatrhmatche biedne ?? Dzis na 100% wieksszosc by wolala multi cooperative niz deathmatche,to sie zaloze o to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multiplayer -> Start Network Game -> Rules zmien z DM na COOP :)

to samo osiaga sie przez set coop 1 z konsoli

i nie potrzeba do tego zadnych modow.. COOP w Q2 byl AFAIR od samego poczatku

No to fajnie, ja nigdy tego nie ruszałem :P. Tylko teraz nie ma z kim grać coop :/. Ale dzięki za info, przynajmniej czegoś się dowiedziałem :D.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi