grzmot Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Może ktoś mi pomoże :) , szukam gry fpp, w której byłaby opcja gry wieloosobowej, ale nie skakanie w kółko na wybranej planszy, naprzeciwko ludzi, jak w Quake. Mam na myśli raczej wspólne "przechodzenie", coś tak jak w Diablo 2, tylko fpp. I najlepiej po IP :) . Są takie gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Tryb Cooperative jest w Serious Samie...swoją drogą syci :)...inaczej mówiąc polecam...choć czy on był po IP ??...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 byl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Tez polecam serjus sama ;] Na maxa wypas z kumplem kiedys gralem. Na coop ma byc Hell Gate ale to za pol roku czy iles tam ma byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Ghost Recon, swoja droga tez szukam jakiejs dobrej gry cooperative ( oprocz serjus sama ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) Splinter Cell:Pandora Tomorrow i Chaos Theory (coop nie jest ale tez mozna fajnie pograc) :-P I nie mowic ze to nie FPP bo jako merc gramy w trybie FPP Edytowane 15 Listopada 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 hmmm sporo gier MMORPG... MU Online Lineage 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Bio czytaj ze zrozumieniem, on pyta o gry FPP. A co do pytania... są takie mody do HL :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 coop byl w Quake1 i 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Delta Force Land Warrior :) przyjemnie sie gra w 2 i wiecej po LANie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 coop byl w Quake1 i 2 :) W Q2 byl coop? O_O Gdzie? Gdzie?! Ja w tej gierce od 8 lat nie zauważyłem ani razu opcji coop :/. Niemożliwe, jak mogłem to przeoczyć :/. Dawaj tutaj jakieś screeny albo mnie nakieruj, będę BARDZO wdzięczny :D. Dzięki i pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Mozliwe ze chodzi o moda jakiegos. Np. w fallout tactics nie ma coopa, ale jak sie dogra pare pliczkow to odrazu mozna sie cieszy coopem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Rainbow Six(all częsci) , SWAT 3,4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Nie mam zainstalowanej gry, ale ludzie to moga potwierdzic ze w Q2 jest coop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) Nie mam zainstalowanej gry, ale ludzie to moga potwierdzic ze w Q2 jest coopTo niech ktoś potwierdzi, bo właśnie zainstalowałem Q2 + patch 3.20ctf i dalej nie mogę tego znaleźć. Osiem lat straconych, ludzie pomóżcie ;). A co do wypowiedzi Pioorka to jestem bardziej skłonny uznać jego wersję z modem, bo chyba nie mogłem przegapić takiej opcji w Q2(chociaż kto wie <_<). Pozdrawiam. Edytowane 15 Listopada 2005 przez Cebix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 no one life forever 2 :] tam przelazisz misje wspolnie z kolegami! ale mnie sie ta gra niestety nie podobała ale to juz kwestai gustu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 W Unreal Tournament, jak się włączyło misje typu "assault" (atakowanie jakiegoś obiektu, a po wygranej obrona), to było całkiem fajne, gdy grało np 2 graczy na 3-4 boty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) To niech ktoś potwierdzi, bo właśnie zainstalowałem Q2 + patch 3.20ctf i dalej nie mogę tego znaleźć. Osiem lat straconych, ludzie pomóżcie ;). A co do wypowiedzi Pioorka to jestem bardziej skłonny uznać jego wersję z modem, bo chyba nie mogłem przegapić takiej opcji w Q2(chociaż kto wie <_<). Multiplayer -> Start Network Game -> Rules zmien z DM na COOP :) to samo osiaga sie przez set coop 1 z konsoli i nie potrzeba do tego zadnych modow.. COOP w Q2 byl AFAIR od samego poczatku Edytowane 16 Listopada 2005 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Dzięki wszystkim za informacje. Więc chyba wypróbuję NOLF i Serious Sama, bo to gry tanie i szybko chodzące :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 a mi sie kiedys zdawalo ze jeszcze w DOOM 2 byl Coop (przechodzilo sie plansze z kims :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Wymienilybm ci wiele takich gier,ale zadna z nich nie wyszla (z wyjatkiem TocaRD,Obscure i Chronicles of Narnia) w ciagu ostatnich 3 lat -.Po co Deatrhmatche biedne ?? Dzis na 100% wieksszosc by wolala multi cooperative niz deathmatche,to sie zaloze o to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Multiplayer -> Start Network Game -> Rules zmien z DM na COOP :) to samo osiaga sie przez set coop 1 z konsoli i nie potrzeba do tego zadnych modow.. COOP w Q2 byl AFAIR od samego poczatku No to fajnie, ja nigdy tego nie ruszałem :P. Tylko teraz nie ma z kim grać coop :/. Ale dzięki za info, przynajmniej czegoś się dowiedziałem :D. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...