treumatic Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Mozna na tym forum w jakis sposob zrobic subskrypcje? Mianowicie kiedy i gdzie w jakim dziale tamaty napisalem zeby miec na biezaca podglad do tych tematow a nie przewalac po kilkanascie stron i szukac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Przy kazdym temacie na wysokosci tytułu masz takie fajne menu o nazwie "Opcje". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treumatic Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 o lol dziekiiii ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Powie mi ktoś, dlaczego nie działa mi subskrypcja forum omentarzy do newsów? Właczyłem wczoraj i nic.. Inne fora działają.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Włącze sobie to zobacze czy działa. ------------ Nie działa... Edytowane 30 Listopada 2005 przez sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Do mnie rownież nie przyszło ani jedno, moze marco powinien się tym zając? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Do mnie rownież nie przyszło ani jedno, moze marco powinien się tym zając?Wlasnie, szkoda, ze tylko Marco, bo jakos inni admini chyba spia, i tylko On tutaj pracuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Wlasnie, szkoda, ze tylko Marco, bo jakos inni admini chyba spia, i tylko On tutaj pracuje.Skąd masz takie informacje jakoby inni admini spali? :blink: Skąd możesz wiedzieć co robią. Nie przyszło Ci do głowy, że może pozostali admini 'pracują po cichu', nie ujawniają tego czym się zajmują. Twój osąd jest wielce niesprawiedliwy. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Cro - może jemu chodziło ,że marco robi coś czego efekty są widoczne dla zwykłych wyjadaczy forum :P a swoją drogą to od dawna nie widziałem innych adminów w akcji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Lisek jest właścicielem i nie musi za bardzo się ujawniać co robi. Paranoik pracuje z ukrycia i poprawia rzeczy najbardziej potrzebne. Marco jest od jakiegoś czasu najbardziej aktywny bo mamy masę pomysłów i wprowadzamy je w życie. Ludzie oprócz portalu i forum mają także swoje obowiązki. Tak jak już kilka razy wspominaliśmy nie bierzemy za to pieniędzy a co za tym idzie musimy pracować aby żyć. Pomyślcie o tym przy kolejnych takich pytaniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 (edytowane) Zaraz przyjrze się czemu, przepraszam, że nie wcześniej ale miałem najazd rodziny u siebie w domu więc nie miałem możliwości przysiąść ;) EDIT ;): Problem jest niestety bardziej poważny niż myślałem. Albo wina jest po stronie IPB w co wątpie a co bardziej prawdopodobne po stronie SDK którego używam które z tego co widze przy wrzucaniu nowego tematu nie robi tego do końca w taki sam sposób jak IPB i nie wywołuje przy tym funkcji odpowiedzialnych za wysyłanie powiadomień. Będe nad tym pracować przez weekend i postaram się dojść do poprawy sytuacji ;) Edytowane 2 Grudnia 2005 przez marco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...