Zenfist Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 W USA i niektórych krajach Europy rozpoczął się bojkot produtków Sony spowodowany przemycaniem na dyskach CD-Audio oprogramowania Root-Kit, które było skrzętnie wykorzystywane do szpiegowania swoich klientów. Więcej w linkach poniżej... http://www.boingboing.net/2005/11/14/sony_...ustomer_te.html http://www.boingboing.net/2005/11/14/sony_...ustomer_te.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 osz to skur*ysyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) Nieźle. Najbardziej mnie martwi to zabezpieczenie płyt, które uniemożliwia uruchomienie płyty na innym odtwarzaczu niż za pierwszym razem. Jak to zastosują w ps3 to kupujących oryginały będzie o 99% mniej. A to spyware na płytach to już N/C. Edytowane 4 Grudnia 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 no i bardzo dobrze a jeszcze lepiej bedzie jak rusza pozwy przeciwko Sony :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 no i bardzo dobrze a jeszcze lepiej bedzie jak rusza pozwy przeciwko Sony :] Już są w przygotowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 To się nieźle wkopali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 spyware to szczyt chamstwa. No xmas 4 sony. Zemsta za zepsuty telewizor hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 a to wszystko po to żeby wydrzeć jak najwięcej kasy bo czytałem nawet o niektórych muzykach którzy nie chcą zabespieczeń płyt audio (a sony przecież tłumaczy te swoje wymysły tym żeby muzycy mogli dostawać kasę za swoją pracę - ale jeśli nawet oni nie chcą zabespieczeń no to wiadomo komu chodzi o zbicie jak najiększej kasy - wytwórniom). A ja osobiście czekam aż wymyślą jakiś sposób dystrybucji muzyki z pominięciem wytwórni płytowych to wtęczas za muzykę nie będzie się płaciło tak niewyobrażalnie dużych pieniędzy (no bo jak inaczej nazwać wydanie ok 100 zł pa popularny album on powinien kosztować 10 zł taka jest rawda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Taki sposob juz istnieje - nazywa sie Internet ;) I nie mowie tu o p2p tylko o sklepach pokroju iTunes czy tez po prostu sprzedazy utworow na wlasnej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 tylko itunsowi te utwory tez sprzedala wytwórnia a poza tym itunes tez naklada swoją imarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PIKI= Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Plyte Perfect - Schody mozna bylo kupic na ich stronie za 15zl. Szkoda tylko, ze plyta byla w sredniej jakosci mp3. Gdyby to byl FLAC duzo lepiej bym sie czul. Na szczescie mozna kupic tez plyte normalnie wydana za rozsadne pieniadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 ja pamietam tą płytke bo moja mama ja kupiła :D tylko byl problem bo ona sciągnela plyte w pracy i chciala zeby ja nagrac w domu i trzeba bylo kombinowac z jakimis haslami nie haslami ale w koncu nagralem ją i nawet okładki podrukowałem wyglądało to jak profesjonalna robota chlopaków ze Stad10nu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...