Undofen Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ten topic moznaby przykleic, nie wiem ile osob juz te gierke zna, ale na pewno duzo osob nie zna. Gierka ! Moj osobisty rekord to 13900 czekam na Wasze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 cos mi ten link nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 mnie tez ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Mam 13500 cholera oczopląsu na koniec można dostać ale napewno dam rade więcej zobaczymy :):):) Fajna gierka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 no zadzial mi tez link :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Cienias jestem - 7900ptk. Może jutro pujdzie mi lepiej - to znaczy dzisiaj, ale po wschodzie słońca :) Aha, kiedy zdejmują wszystko? Tzn przy ilu ptk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 14700 narazie prowadze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja cie pobilem :P wiec ja prowadze mialem wiecej ale nei wiem ile jak ktos rozebral prosze o screennyy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A ja mam "tylko" 11200 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 qurwa jak wy ponad 10 000 ?? ja to MAX 9400 :( ale girka wypas :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 no ja mam rekordzik 12900,10000 przebijam za kazdym razem ale pozniej to juz jest ciezko.Musze powedziec ze gra bardziej mnie wciagnela niz UT 2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 uuuuuuuuuu ja mam tylko 10000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 :lol: 8O :D ja narazie mam 12800. ale gra wciąga... Ide do sklepu po Pilsnera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 16000 dzis czyli tak jak przypuszczalem pewnie trzeba 20000 zapunktowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A która laska najładniejsza?? Moja faworytka to ta blondyna :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A która laska najładniejsza?? Moja faworytka to ta blondyna :-)U mnie tak samo :) 145000 i za cholere nie chce sie dalej rozebrac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 11150 sa jakies cheaty do tej gry? :) :lol: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja mam 12500 i postępuje a najładniejsza jest ta bruneta pośrodku z prostymi włosami a poza tym gierka de best i fajne utrudnienia z jednej starony piwo a z drugiej miodzio laski i gdzie patrzeć :?: :oops: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 jak nie patrze na koleśke to mam spoko ponad 12000 ale jak sobie na nią zerkam to kończe dużo wcześniej :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Heh odkrylem maly trick :) Powyzej 10000 jak zaczyna sie robic goraco i duzo butelek leci naraz w roznych miejscach to trzeba zapie*** myszka na lewo i na prawo to sie wylapie butelki ale trzeba to robic bardzo szybko 15000 i juz mnie reka boli. Chyba wezme sie za zrodlo tego progsa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ... nie ma to jak motywacja z prawej stony heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 7800 za pierwszym razem ale gra mi się spodobała :) ps. to hjak z tym sreenem ?? bo chciałbym zobaczeć jak to dalej wygląda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Heh odkrylem maly trick :) Powyzej 10000 jak zaczyna sie robic goraco i duzo butelek leci naraz w roznych miejscach to trzeba zapie*** myszka na lewo i na prawo to sie wylapie butelki ale trzeba to robic bardzo szybko 15000 i juz mnie reka boli. Chyba wezme sie za zrodlo tego progsa :twisted: A po co ? Nie łatwiej poprostu użyć czegos w stylu CPUGrab ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Najlepsza brunetka a record mam 15400.... no dobra moj brat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A po co ? Nie łatwiej poprostu użyć czegos w stylu CPUGrab ? :twisted: :twisted: hehe chyba zaraz sobie ściągne :D i może porobie screeny :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 spoko gierka, ma ktos takich wiecej ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja mam 12500 i postępuje a najładniejsza jest ta bruneta pośrodku z prostymi włosami a poza tym gierka de best i fajne utrudnienia z jednej starony piwo a z drugiej miodzio laski i gdzie patrzeć :?: :oops: :twisted:Racja. Blondyna na solarium niech jeszcze pochodzi, a ta z prawej jakaś koslawa z twarzy... A ta bruneta to ma najlepsze ciałko... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 nude to tak te pislnery do kosza lapac..pobawie sie i zapodam wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 10600 ladne ma cycuszki ta pierwsza pani tyle narazie udalo mi sie zobaczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 CPUGrabber pomógł 12k, ale niestety zrobilem kilka błędów. Pierwsza przy 13k powinna być już całkowicie rozebrana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...