Skocz do zawartości
Gość

Ulubiony soundtrack (koniecznie tytul filmu duzymi literami)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wczoraj młode wilki na wocie oglądałem i mi się muzyka spodobała, wiecie może z kąd można zasać?  :D

muzyka pochodzi z albumu varius manx

elf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm hmmm po chwili zastanowienia :

Million Dollar Hotel - piekna, nastrojowa napisana przez Bono z U2 pasujaca do terazniejszosci jak najbardziej.

Amelia - typowo europejski rzeklbym muza z Francji - ale lekka i przyjemna taka jak i sam film:)

Platoon - Pluton - autor chyba Samuel Barber- Addagio na skrzypce jest jednym z najlepszych motywow jakie slyszalem

Apocalypse Now - Jim Morisson i jego halucynogenne odjazy czyli Vietnow .... :))

Dracula - autor Wojciech Kilar - swietny soundtrack - mroczny i tajemniczy :)

K- Pax - autor Edward Shearmur -zarowno b,dobry film jak i muzyka do niego - nowoczesna, delikatna i nastrojowa - koi nerwy i w ogole pelny relaks dla uszu (stosuje przy robieniu laborek hehe)

X- Files - autor Mark Snow -tylko mowie o muzyce do serialu a nie o tej badziewnej skladance z muza rockowa - sluchajac tego swietnie sie czuje klimat pierwszych serii tego niegdys swietnego serialu ( a teraz marne popluczyny grrr)

Braveheart - Waleczne Serce - autor James Horner - klasyk ze tak powiem ale muza przednia.

The Devil's Own - Zdrada - autor James Horner - irlandzkie klimaty no i swietny kawalek spiewany przez Dolores O'Riordan z The Cranberries " God be with you " az sie czuje tragedie w walce Irlandii o niepodleglosc

znalazloby sie jeszcze pare pewnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a ja wlasnie wpadlem na genialny pomysl :)

Czesc z osob chciala by sobie posciagac soundtrack'i z filmow ale nie wie jaki sa dokladnie ich tytuly wiec wystarczy wejsc na muzyka.onet.pl wpisac tytul filmu i juz sie ma muze z niego z dokladnymi tytulami :D

Potem wystarczy sciagnac sobie to poprzez jakiegos P2P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a ja wlasnie wpadlem na genialny pomysl :)

Czesc z osob chciala by sobie posciagac soundtrack'i z filmow ale nie wie jaki sa dokladnie ich tytuly wiec wystarczy wejsc na muzyka.onet.pl wpisac tytul filmu i juz sie ma muze z niego z dokladnymi tytulami :D

Potem wystarczy sciagnac sobie to poprzez jakiegos P2P.

Tylko z P2P to roznie z jakoscia bywa :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi