Chaos Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 She's like a wind z filmu Dirty Dancing (o ile sie nie myle) ;). Wiem, jestem archeologiem ;Pładnie to tak nieboszczyka po 3latach z grobu wykopywac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Nieboszczyka nic nie ruszy. Chaos, popraw siga, masz mały problem z . Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 MATRIX - Rob D. wyśmienity RESIDENT EVIL - mistrzostwo świata Jest tego więcej, ale te dwa szczególnie. Manson tworzy genialną muzykę (czego by o nim samym nie myśleć). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Lost Highway - cala plytka jest genialna, ale kawalki do ktorych mam szczegolny sentyment to te przy basenie po przemianie bohatera i ten, ktory leci podczas tej imprezy przy (o ironio) takze basenie, ale innym. Natural Born Killers - nie ma lepiej wyprodukowanego soundtracka i basta. Nie mam ulubionego - moze Nine Inch Nails cos? Romeo and Juliet vol.2 - zona mnie ostatnio troche "meczyla" ta plytka i musze przyznac, ze jest bardzo fajna. When the Doves Cry rzadzi. Trainspotting - za genialny Underworld i bezblednego Iggy Popa oraz swietnie dobrana calosc. Dracula - z filmu F.F.Coppoli - az chyba dzis sobie film obejrze. PI - byle nie za czesto, bo glowa moze rozbolec Stealing Beauty - chyba najbardziej lubie te jazzujace kawalki. Choc wszystkie utwory sa dobrane po prostu swietnie. Moglbym jeszcze dlugo wymieniac, ale to nie bylyby juz plyty jako calosci, a raczej plyty na ktorych podobaly mi sie poszczegolne kawalki. A wszystkie je przebija "Kolysanka" z Rosemary's Baby - najpiekniejszy utwor skomponowany do filmu. Moim skromnym zdaniem oczywiscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Bladerunner - muzyka Vangelisa super soundtrack, a film to klasyka s-f POLECAM GORĄCO Edytowane 14 Marca 2006 przez Tommi_bydg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) The Chronicles Of Riddick - uwor 1,7,8 The Island - utwor pierwszy EDIT: terasz przesluchalem sobie ten ost, i stwierdzam ze wszystkei utwory sa swietne, ale utwor Pierwszy znakomicie rozpoczyna soundtrack oraz film. Edytowane 14 Marca 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) THE ROCK i BAND OF BROTHERS :) Edytowane 14 Marca 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 BAND OF BROTHERS :) Dzieki za przypomnienie: The Blues Brothers - stare, oryginalne. Chociaz TBB2000 tez daje rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Klasyka: MI2, MATRIX, BLADE Poza tym: ROMEO MUST DIE, BAIT, TRANSPORTER Ostatnio powaliła mnie muza z DEVIL'S REJECTS - polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Płytka z 8 Mile'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 THE SNATCH: Johnston Brothers - Hernando's Hideaway / Massive Attack - Angel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 The Rock, Ostatni Mohikanin... i większość Vangelisa i Ennio Morricone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 1. Serial Miami Vice - Jan Hammer 2. The Collateral 3. Heat 4. Spawn 5. Code 46 6. Blade Runner 7. Chariots Of fire 8. Snatch I jeszcze wiele innych ale teraz nie jestem wstanie sobie przypomnieć. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wiem ze odgrzewam, ale co tam. Ostatnio slucham sobie Soundtrack'a z Walk The Line (Spacer po linie) i musze powiedziec ze jest masakra. Aktorzy filmu nauczyli sie specjalnie spiewac jak ich poprzednicy (jest to film biograficzny) i nie jechali z playbacku, tylko sami spiewali. Aktor ktory odtworzyl role Johnnego Casha spiewa niemal jak on - na tej plycie sa kawalki Casha w wykonaniu aktorow - dwoch, odtworcy roli Johnnego i jego pozniejszej zony. Naprawce polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Terminator2 - You Could Be Mine :D no i ogolny theme tez jest niezly ;] Edytowane 22 Czerwca 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) a wiesz skąd sciągnąć całą płytę, ewentualnie mp3? Ten film nowością nie jest i trudno mi jest znaleść całą ścieżkę dźwiękową. Jakbyś wiedział skąd to mogę ściągnąć to wielkie dzięki. Z polki w Media Markt sciagnij najlepiej. Raport powinien pojsc, ale post przeterminowany nieco. Dla mnie najgenialniejsze sciezki dzwiekowe to wyrezyserowane przez Trenta Raznora z NIN - Natural Born Killers i Lost Highway nie maja sobie rownych. Choc ta ze Stealing Beauty tez jest przednia i zajmuje miejsce w scislej czolowce mych ulubionych. Plus klasyka w postaci Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Easy Rider, Requiem for a dream, π, Big Lebowski... Edytowane 22 Czerwca 2006 przez sialala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 dorzuce tez soundtrack z bad boys i bad boys 2 ;] dobre czarne klimaty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Requiem for A Dream :] Eurotrip daje tez rade, ale na ogol takiej nuty nie slucham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) MI2, MATRIX, BLADE, THE LAST SAMURAI, THE ROCK ;) powiększa się lista :-P Edytowane 23 Czerwca 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 AMERICAN PIE (wszystko) - a to dlatego , że są tam same kawałki punk rockowe/pop punkowe. Kocham tą muzykę. GREEN STREET HOOLIGANS: *Terence Jay - One Blood *The Stone Roses - I Wanna Be Adored REQUIEM FOR A DREAM (wszystko) THE BUTTERFLY EFFECT: *Oasis - Stop Crying Your Heart On FIGHT CLUB: *Pixies - Where Is My Mind A WALK TO REMEMBER: *Toploader - Dancing In The Moonlight (nie słucham takiej muzyki, ale ta piosenka ma to coś :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Gone in 60 seconds, szczególnie The Cult - Painted on my heart - mógłbym tego godzinami słuchać, poprostu dla mnie piosenka wymiata i mimo że lubie cięższe klimaty, to jest mój numer jeden w klasyfikacji piosenek. The last samurai, cała ścieżka jest bardzo dobra The Phantom of the Opera (Nightwish) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Moje ulubione to (kolejnosc przypadkowa): TWIN PEAKS DEAD MAN PULP FICTION NATURAL BORN KILLERS K-PAX DESPERADO REQUIEM FOR A DREAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 nigdzie nie dostepny jest te soundtrack, ale kto oglada PRISON BREAK ten wie jaki fantastyczny soundtrack tam jest :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Fakt. Jakies OST by sie przydalo z tego. Ja ostatnio wsiaklem w soundtrack z Ergo Proxy (anime) - bardzo fajny ambient i okolice. Moze poza utworem poczatkowym i koncowym (koncowka: Radiohead "Paranoid Android", poczatek: MONORAL "Kiri", taki lekki rock) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Będę oryginalny: * Wiedźmin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seer Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Ulubiony SOUNTRACK i ulubiona piosenka z tegoz . czas start Nie można wydzielić jednego hitu z filmu Soundtrack to całość.Moje ulubione to::::HAIR,CZAS APOKALIPSY,BLUES BROTHERS,OD ZMIERZCHU DO ŚWITU,OSTATNI MOHIKANIN i ponadczasowy KABARET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) 13 DZIELNICA Jeśli ktoś zna tytuł piosenki, która leci na końcowych napisach to poproszę o napisanie jego. Ja znam tylko wykonawcę : Da. Octopusss (chyba DJ Octopusss) Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez arkus007-11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Wie ktoś jak nazywa się ta piosenka czy nie? :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Wie ktoś jak nazywa się ta piosenka czy nie? :?: :?: :?:Nikt nie wie. Jakby wiedział to by napisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 (edytowane) arkus007-11 : ODWIEDŹ TEN TOPIC Edytowane 9 Kwietnia 2008 przez Spiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...