Gość Overclocked Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Nie tylko młodzi grają w gry. Starsze osoby też często lubią usiąść przed telewizorem i skopać tyłki wrednym kosmitom najeżdżającym naszą planetę, czy też pojeździć szybciej niż sam Hołowczyc. Serwis CNN donosi, że pewna 69-latka, Barbara Sr. Hilaire, gra aż 10 godzin dziennie, wydając większą część pieniędzy, jakie co miesiąc otrzymuje z opieki społecznej. O zagorzałej fance gier, nikt by się nie dowiedział, gdyby nie jej wnuczek, założył bloga i nauczył babcię posługiwać się nim. Staruszka stała się tak sławna, że została nawet zatrudniona przez MTV jako korespondent od gier video, odpowiadający na pytania graczy. Grająca babcia mieszka obecnie ze swą córką oraz czwórką wnucząt, gdzie przeprowadziła się w ostatni weekend. W nowym domu dostała specjalny pokój, gdzie może oddawać się rozrywce, ponieważ czasem swe niepowodzenia w wirtualnym świecie, odbijała na meblach. Na razie babcia jest zajęta przechodzeniem nowej gry – Dragon Quest VIII, którą otrzymała niedawno. gry.wp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 g33z... ale każdy ma swoje dziwactwa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 A moja babcia twierdzi ze w tym moim komputerze to tylko sex i przemoc - no i ma rację :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 nightstalker moja babcia też tak sądzi :] ciekawe tylko czemu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sdy Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Dla mojej babci komp to czarna magia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 dla mojej babci komputer to narzędzie diabła :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 No cóż, kazdy się uczy. Wyobrażacie siebie mających te 65 lat na karku grających w Quake 8 ;) Moim rodzice traktują komputer jak miły dodatek. Nic więcej ;) Nasze dzieci bedą mieli frajde :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Fajnie fajnie, i oby tak dalej A czy gra w FPP? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 nightstalker moja babcia też tak sądzi :] ciekawe tylko czemu :lol: moze macie wspolna babcie? hehehe :P Ja tam bym chcial miec taka babcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja tam bym chcial miec taka babcie :P Ja średnio, ciekawe czy by ci robiła obiadki i śniadanka do łóżeczka. Grałaby tylko w te gry. Ale w sumie mógłbyś mieć z kim grać :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Dobrze że ja nie mam takiej komputerowej babci bo bym sie do kompa nie dopchał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Pewnie babka wkopalaby niektórym zawodowym graczą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 BF2 JA: "babciu, walimy respa na miescie" BABCIA:"dobra wnusiu, weź medyka, ja będe kampić na wieżowcu" ................marzenia.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Jak będe miał 65 to nie przestane grać, a co! =] Niech sie młodzi dziwują jak dzidziunio potrafi wyżynke zrobić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Jak będe miał 65 to nie przestane grać, a co! =] Niech sie młodzi dziwują jak dzidziunio potrafi wyżynke zrobić ;] tak wyżynkę w: -kupa w majtki... -trzęsące się ręce... :D chociaż z reumatyzmem i parkinsonem to tak jakbyś miał autofire ;D ps( przepraszam wszystkich chorych na parkinsona których urazilem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 lanparty z bacia hihih teraz tylko czekac az 84 letnia staruszka pobije rekord OC Athlona FX na Azocie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...