yuucOm Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Hmm właściwie to co kogo obchodzi czyjeś hobby ? B) No ale jak już trzeba to i ja podam. Interesuje sie wszystkim i niczym zarazem :o!. A tak na poważnie to: 1. astronomia 2. matrix :o! 3. dobre filmy ;d (np takie jak matrix ;p, zielona mila itp ;d) 4. lubie kobiety, niezależnie od cech fizycznych jak i mentalnych. Poprostu "lubie" że są i każdą lubie tak samo :D :D Lubie na bike sobie wyjść. Imo koniec ;d. LOL bym zapomiał o NÓŻCE a przeciez w tym roku MŚ w Niemczech :D. Kocham piłke i grać i oglądać (i obsatawiać ;)). Edytowane 9 Stycznia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Fotografia Grafika komputerowa Muzyka (słuchanie i granie) Motoryzacja - stare samochody (mechanika) Modelarstwo RC - prywatnie i zawodowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capcom Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Overclocking,modding,hardware,software,konsole,emulacja,os - y,filmowanie,obróbka video i tworzenie klipów z podkładem muzycznym typu Toms Hardware Videos,projektowanie wnętrz,nagrywarki,stacjonarne odtwarzacze DVD,upgarding czyli tam gdzie się da dokonać upgardu o nowe firmawe lub BIOS,RESIDENT EVIL,Techno,house,trance,a w tym też majsterkowanie,składanie,modelowanie i podłaczanie wszystkiego do jednej jednostki sterujące,panele kontrolne,collery,piloty,telefony,tv,tunery satelitarne aż po najnowsze rozwiązania zabezpieczeń antywłamaniowych i monitoringu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Ja lubię dłubać... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ..w mojej dziewczynie:P a poważnie hmmm... moje hobby to: -Komputery (od gier przez OC do softu) -Filmy naukowo dokumentalne (dioscovery chanel rox:D) -Siłownia -Wędkarstwo -Rozweselanie ludzi Edytowane 11 Stycznia 2006 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 EXSports(Jazda na rowerze FR/DH/Street), OC oczywiscie :), ogladanie nalogowo wysztkich kanalow Discovery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 -narkotyki -alkohole -gangsterka :D a tak serio to mniej wiecej to co leborg :D + jazda na rolkach (aggressive inline r0x) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 - Capoeira od 4 lat - Ostatnimi czasy chyba najwiekszym "hobby" jest moja kobieta :) - Mozna powiedziec ze motoryzacja - jestem fanem Hondy, z braku nakladow finansowych nie jestem w stanie kontynuowac tego hobby :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunista Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 -Słuchanie muzyki, nauka(żart sceniczny)-jakby się zastanowić to niektóre przedmioty są ciekawe np. geografia lub fizyka tylko nauczycie zawadzają, -Granie w piłke nożną lub inna forma rekreacji -Czytanie gazet -Kłótnie z siostrą -Kontakty z ludźmi -Demoralizacja siebie i otocznia i inne bzdety, o i jeszcze filmy lubię oglądać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 A oto moje :D: - nauka: czyli infa fizyka i matma - kompy powinienem dać to na pierwszym miejscu - rower :) szczególnie w wakacje :D - leniuchowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariosoft Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 hmm? napewno: - Gra GO - szkoła - Turystyka to tyle narazie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Geografia w szerokim zakresie ale głównie FOTOGRAFIA :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 - komputery - fotografia - snowboard - spanie i chrapanie kolejnosc przypadkowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzusia Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 -miłość - muza - ciuszki :D;d - gadanie przez telefon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 -sport czynny i bierny - gala (forza juve ;] ), siata -muza [wszystko oprocz discko polo i pochodnych techniaweczek, najbardziej rap (pl i zagr.) i metalopodobne ;] ] -2WS (ogolnie, luftwaffe) -mp (cod, q3 itp.), mmorpg (wow, betatesty) -scigacze (nie mam, ale lubie ;] ) -internet -o/c -film -fantastyka (kiedys sie czytalo duzo ksiazek...) -sen (zeby miec sile na to co wyzej) To tyle, pozdro 6(2)00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Przede wszystkim: - film - muzyka (klasyczna, metal we wszystkich odmianach, rock, czasem jazz) - odkrycia naukowe i nowinki technologiczne - lotnictwo/szybownictwo (hobby chwilowo zawieszone) - motoryzacja - dobra ksiazka - szachy - informatyka (choc ostatnio coraz mniej mnie to kreci) - polityka - jakis drobny handelek czym popadnie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 hehe.. ja zazwyczaj co miesiac interesuję sie czym innym :D, dlatego te znam sie na wielu rzeczach , ale na żadnej perfekcyjnie :) aczkolwiek wyżej niż przeciętnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciano Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Moje hobby to programowanie i ... podrywanie i uwodzenie dziewczyn! Co ciekawego tego drugiego trzeba się nauczyć tak samo jak trzeba się nauczyć programowania. W sieci są dwie strony, które otworzyły mi oczy! Oto one: www.sekretypodrywania.pl i http://rozrywka.msstudio.com.pl/cgi-bin/podryw.cgi. A zwłaszcza ebook jak podrywać kobiety przez internet z tej pierwszej strony dużo mi dał. Kosztował w sumie 8 piw :), ale dzięki niemu coraz lepiej wychodzi mi podrywanie! Edytowane 4 Lutego 2006 przez ciano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown44 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Długo by trzeba wymieniać, więc wypisze najważniejsze: komputery, rowery (ekstremalne), fotografia, chemia (piro), muzyka, windsurfing, nurkowanie, tenis stołowy, taekwondo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) po pierwsze Ogame ogame ogame i ogame i tak mniej ale tez słuchanie muzy czytanie gazet sts profesjoanl ogólnie pomnazanie gotówki Edytowane 4 Lutego 2006 przez matirr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Prawo Sport - Zakłady, Statystyki Poliytyka Film Muzyka Kompy - Hardware Historia XX wieku Chyba tyle... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 unknown44, z tego, co mi wiadomo, to tak nie robimy sobie reklamy ;] Polecam zerknac tutaj. Punkt I, podpunkt 5. Hobby hmm... No a wiec: :arrow: hardware :arrow: granie - na nerwach - ...bo na kompie rzadziej :arrow: marnowanie czasu na tych wszystkich Konnektach :arrow: mjuzik - tworzenie - glownie duzo niezrealizowanych projektow, ze wzgledu na brak odpowiedniego sprzetu - sluchanie tworczosci innych :P :arrow: bike :arrow: elektronika :arrow: jak sa warunki <_<, to DIY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 hobby hmm... tak jak kazdej nocy proboje zawladnac swiatem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 hobby hmm... tak jak kazdej nocy proboje zawladnac swiatem:D Taaa... :D I stać sie Imperatorem ciemności :D Jak ktos juz tu kiedys pisał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Zainteresowania: :arrow: Psychologia :arrow: Negocjacje :arrow: Ludzie, kontakty społeczne Hobby: :arrow: Muzyka elektroniczna :arrow: DJ'ka :arrow: Software - OpenSource :arrow: Hardware - Sieci, LAN, WiFi Edytowane 5 Lutego 2006 przez zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Moje hobby to :) Komputery :D Modelarstwo R/C :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Rowery (dual,4Cross, w te wakacje DH/FR na Wiercholm jadem :P) No i mój kochany CS 1.6 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 hmm moje toooo : SIATA < PLS, MŚ, LM, ale najbardziej jednak PLS :D > taniec <cheerleading i normalny> plywanie :D i dłuuuuuuuugie rozmowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 komputer, CS Source, mechanika - chyba naprawde nic wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...