joso Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Czy to możliwe ze po ok 7 s chodzenia bez żadnego chłodzenia się zjarał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 To i tak długo. Normalnie to może paść w ułamku sekundy. Na pewno się zjarał :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 w związku z tym że jeste nowy ... tak to możliwe ... a nawet pewne !!! Niestety zjarales proca !!!! Tak to jest z AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joso Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Szkoda że gwarancja tego nie uwzglednia :D Może ktoś chce kupić ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Szkoda że gwarancja tego nie uwzglednia :D Może ktoś chce kupić ? :twisted: Co za typ. :D Ale nie sprzedawaj zrob se breloczyk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamer Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 7 sekund to wystarczająco dużo aby spalić procesor. Zrób sobie z niego bryloczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 hmmmm bedzie fajny breloczek poprosze ofete na priva :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 hehe teraz w szkole mozesz cynić 1.4 ghz brelokiem :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 heh jak robisz takie experymenty to fure kasy musisz miec, az dziw ze Ci tak dlugo pochodzil jesli mozna to tak nazwac, kondolencje dla proca i dla Ciebie of coz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 tylko mnie interesuje dlaczego go puścił bez chłodzenia :?: MORDERCA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 tak na marginesie jeżeli na nim nie ma żadnych szczególnych znaków ( widocznego spalenia ) to próbuj reklamować .... może sie uda .. Mchał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joso Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Specjalnie tego nie zrobiłem :D poprostu zapomniałem założyć chłodzenie, chyba gdzieś odleciałem na tą chwile :rool: a teraz trzeba będzie zainwestować w nowy proc. Gdzie można kupić nowego xp 1700+ 0,13 bo nigdzie nie moge znaleść poza allegro? Z tym bryloczkiem fajna sprawa :D trzeba nad tym pomyśleć :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 lol chyba Ci sie przelewa ze tak testujesz nastepnym razem daj znac ajk bedzesz chcial cos zepsuc komus moze sie to przydac :):):):):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 sprzedaj proca na allegro , ja anka 1500xp+ sprzedalem za 60 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 buuuuu szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 az 7 sek :o ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 a tak pozatym to trzeba mniec niezle nawalone w bani zeby chlodzenia nie zalozyc , chociaz sam radiator to by pochodzil z 30/40 sek. i bys sie skroil czemu tak cicho :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joso Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Już wiecej napewno nie zapomne o chłodzeniu :D troche zadroga zabawa. Znacie jakieś sklepy internetowe gdzie można kupić Xp 1700 + 0,13? I czym się dokładnie różni 0,13 od 0,18? Jest jakiś wzrost mocy czy co? Wiem tylko że wytwarza mniej ciepła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 uczcijmy smierc twego proca minutą milczenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 joso poprostu zapomniałem założyć chłodzenie Ty to chyba masz nagla amnezje by o chlodzeniu zapomniec, az dziw ze wsio podlaczyles tylko o coolerze zapomniales :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 7 sekund to jakis nowy rekord :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joso Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Z zegarkiem w ręku nie siedziałem, tak mi się zdaje że tyle gdzieś to trwało :roll: ale szczerze mówiąć wolałbym tego rekordu nie ustanawiać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Eeeeeeeeeeeeee... Jak można ZAPOMNIEĆ założyć chłodzenie?? W końcu radiatory nie śa takie bardzo MAŁE?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Tak to bywa trzeba mieć łep na karku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Szkoda że gwarancja tego nie uwzglednia :D Może ktoś chce kupić ? :twisted: Ha, gwarancja nie uwzgledna głupoty :wink: :lol: Teraz przynajmniej bedzesz pamiętać :idea: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 joso a jakie masz mobo z odczytem diody termicznej i zabezpieczeniem przeciw spaleniu sie proca ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Już wiecej napewno nie zapomne o chłodzeniu :D troche zadroga zabawa. Znacie jakieś sklepy internetowe gdzie można kupić Xp 1700 + 0,13? I czym się dokładnie różni 0,13 od 0,18? Jest jakiś wzrost mocy czy co? Wiem tylko że wytwarza mniej ciepła.lepiej sie kreci i tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Mój Antek też sporo przeżył, ale ja zapominałem tylko CS"a i na chama zakładałem radiator - proc jest przykruszony z kilku stron, ale działa jak działał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Mój Antek też sporo przeżył, ale ja zapominałem tylko CS"a i na chama zakładałem radiator - proc jest przykruszony z kilku stron, ale działa jak działał :DOstatnio jak zamawiałem dla znajomego kompa to koles z serwisu zadzwonil do mnie że przysłali mu procka ukruszonego więc go na poczatku wysmiałem i powiedziałem że to wina nieumiejetnego zakładania i zapewne on to zrobił a AMD nie uwzględnia reklamacji jesli proc jest ukruszony i jesli spód proca jest przysmędzony.. .. Wkurzyłem się bo komp musiałbyc sprawnyjuz tego samego dnia,więc wysłałem go do innego sklepu po procka.. Zacząłem z nim rozmawiac i gośc okazało się źle założył COOLER!!!! Jest od spodu wycięcie na "póleczke z napisem socket" a on nigdy na to nie zwracal uwagi :lol: :lol: i w ten sposób sie dowiedział że jednak trzeba go tez dobrze ustawic i założyć .. Droga zabawa.. I co najdziwniejsze on wtedy dopiął ten cooler!! :lol: Także człowiek uczy się na błedach jak w serwisie takie rzeczy robia niektórzy to co się dziwić niektórym zwykłym uzytkownikom :D... Tamten to był ATH XP 1700 :D I co mnie bardzo zdziwiło to zadzwonił do hurtowni powiedział że ukruszy jądro a goście z hurtowni powiedzieli że nie ma problemu niech odsyła do nich go a oni juz wysyłają nowy!!! 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Mój Antek też sporo przeżył, ale ja zapominałem tylko CS"a i na chama zakładałem radiator - proc jest przykruszony z kilku stron, ale działa jak działał :DOstatnio jak zamawiałem dla znajomego kompa to koles z serwisu zadzwonil do mnie że przysłali mu procka ukruszonego więc go na poczatku wysmiałem i powiedziałem że to wina nieumiejetnego zakładania i zapewne on to zrobił a AMD nie uwzględnia reklamacji jesli proc jest ukruszony i jesli spód proca jest przysmędzony.. .. Wkurzyłem się bo komp musiałbyc sprawnyjuz tego samego dnia,więc wysłałem go do innego sklepu po procka.. Zacząłem z nim rozmawiac i gośc okazało się źle założył COOLER!!!! Jest od spodu wycięcie na "póleczke z napisem socket" a on nigdy na to nie zwracal uwagi :lol: :lol: i w ten sposób sie dowiedział że jednak trzeba go tez dobrze ustawic i założyć .. Droga zabawa.. I co najdziwniejsze on wtedy dopiął ten cooler!! :lol: Także człowiek uczy się na błedach jak w serwisie takie rzeczy robia niektórzy to co się dziwić niektórym zwykłym uzytkownikom :D... Tamten to był ATH XP 1700 :D I co mnie bardzo zdziwiło to zadzwonił do hurtowni powiedział że ukruszy jądro a goście z hurtowni powiedzieli że nie ma problemu niech odsyła do nich go a oni juz wysyłają nowy!!! 8O 8O to sa waly , a myslisz czemu ludzie kupuja uszkodzone procki na allegro ? bo jak dadza ok 100zł to dostaja nowy bez gadania , on nowego renkojmia ma trwac 2 lata wiec jak dostaniesz na dysk 1 rok gwarancji to mozesz go reklamowac z tytulu renkojmi po okresie roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...