AragornPL Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Film wybrałeś dobry, wszystkie kobiety podniecają sie tym Zakościelnym ;) A odnośnie żarełka - jak Ja coś robie homemade to lepiej tego nikomu nie podawać - zawsze musze coś spier[ciach!]ić :( IMHO Łażenie po mrozie odpada Pizza Hut już zajęta (zwykle tam jem pizze - najlepsza ;)), ale zawsze pozostaje zamówienie przez telefon ;) Ogólnie 3m sie i żeby Ci sie udało Jak Ja nie lubie tych walentynek - same problemy ;) Edytowane 28 Stycznia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 no women - no problem ;) chociaz czasami chciałoby sie mieć taki "problem" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Pogadaj ze starszymi, że jest taka i taka okazja, a ty masz pusty portfel, pewnie dadzą Ci trochę gotówki. Też kiedyś byli młodzi to zrozumieją :-) Ja wczoraj zrobiłem zakupy na walentynki, wole wcześniej niż później latać i szukać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Może żeby nie zakładać nowego tematy każdy będzie tu pisał jak zaplanował walentynki z swoją drugą połową ? Może to pomóc innym, którzy nie mają jeszcze pomysłu na ten dzień :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja nie mam pojęcia co zrobić... ;) To już moje 3 walentynki z moją drugą [lepszą] połóweczką :) Macie jakieś pomysły dla starego zgreda? :lol: 14 wypada we wtorek w tym roku... Moja Niunia skończy pracę o 18, w domu będzie przed 19... :( Co by tu wymodziź? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja zrobiłem zakupy: ten łańcuszek fioletowy: http://img221.imageshack.us/my.php?image=dscn67001ux.jpg http://img221.imageshack.us/my.php?image=dscn67082zt.jpg do tego, ta bransoletka w takim samysm stylu jak łańcuszek: http://img221.imageshack.us/my.php?image=dscn67026zk.jpg Dzień wcześniej zadzwonie do mamy mojego skarbu, że nie będzie jej w szkole bo ją porywam do restauracj lub przytulnej knajpy, a tam wręcze prezeńcik, reszta potoczy się sama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 jak ja lubie jak sie chlopcy tak nad nami mecza :) no to teraz rada od dziewczynki :D Drunk_ZoZol na urodzinki powinny byc 3 roze zlaczone a na walentynki jedna ale identyczna :) to polaczy jakby te dwa swieta :) co do pizzy => ODPADA moze jak starsi bedziecie to tak ale narazie zostan przy spagetti dziewczyna napewno to doceni hehe no i misio koniecznie musi byc ale to juz po kinie jak juz bedziesz ja odprowadzal :D film bardzo dobry :) a teraz do luks_pl my nie jestesmy materialistkami :-P lancuszek bardzo ladny ale lepiej by bylo jakbys do tego cos romantycznego wymyslil bo tak dziewczyna moze pomyslec ze kupiles go tak na odczepnego zeby nie marudzila a tak pokazesz jej ze tobie bardzo zalezy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Dobra... (co do pieniędzy to właśnie od nich wyciągnąłem tyle ile mogłem [; ) robie tak: Sprzedam swoją karte graficzną za 340 zł jakiemuś swojemu koledze, za 240 kupie radeona 9550, podkręce go i będe mieć to samo za mniejszą cene ;) a 100 zł będzie na czysto ;) (a teraz zbieram jeszcze na dysk bo mi pada :/) ehh... w tym roku same problemy... a dzisiaj za 50 minut spotykam sie ze swoją miłością i sie gdzieś przejdziemy [; mam nadzieje że walentynki sie udadzą... co do tych 3 róż na urodziny, ok, mogę też i tak zrobić, co do misia-Zastanawiałem sie nad kupnem takiego jaśka- poduszki w kształcie serca z napisem "i love you" xD [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 kup misia ktory bedzie serduszko z takim napisem 3mal. jasiek moze byc ladny ale misie sa bardzo slodkie :) zrobisz tak jak chcesz ale radze misia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 hehe, ok ;) jesteś dziewczyną to sie znasz lepiej [; ja jak pisałem na samym początku wogóle sie nie znam [; thx i pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 oj tam sie nie znasz;p znasz sie bo pomysly masz fajne :) no ale dziewczyny wiedza lepiej hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 A u nie Kino i kolacja :-) piersi z kurczaka w migdałach + lody ;-) z dodatkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 o dobry pomysl z lodami :) hehe pomysl fajny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 a teraz do luks_pl my nie jestesmy materialistkami :-P lancuszek bardzo ladny ale lepiej by bylo jakbys do tego cos romantycznego wymyslil bo tak dziewczyna moze pomyslec ze kupiles go tak na odczepnego zeby nie marudzila a tak pokazesz jej ze tobie bardzo zalezy :D Daj jakiś pomysł :) Zabiorę ją napewno do jakiejś fajniej knajpy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 ja z lodami też myślałem, zaraz po obiado-kolacji zapodam lody, np. czekoladowo waniliowe z polewą z airkoniaku (wódka z mlekiem skondensowanym) ;) powinno być git ;) KamiLcia08 - wiesz... ja pomysły mam może i fajne, ale nie wiem czy jej np. sie spodoba [; pzdr. ThX for @ll :* [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 @Zozol... Chłopie... nie przejmuj się tak tym wszystkim bo nie wyjdzie fajnie... Trochę luzu i improwizacji by się przydało :lol: Dla niej i tak najważniejsze będzie, że ten czas spędzi z Tobą!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Drunk_ZoZol Ty chcesz ja upić :lol2: ktoś proponował winko ( nie wiem czy skorzystasz ;) ) i teraz jeszcze lody z "mocną" polewą :lol2: nie no żartuje ;) ale respect dla Ciebie za to że w wieku 8 lat już całowałeś się z jezyczkiem ;) :lol: a teraz tak poważnie myślisz o swojej kobiecie. tylko nie rozpedzaj się tak żebyś nie został za wcześnie ojcem :lol2: ;] a z sprzedaza grafy to mnie z nóg zwaliłeś no ale czego nie robi się dla kobiet :lol: z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej ehh niestety złe doswiadczenia :oops: moja wizja jest taka: na urodzinki jakiś skromny prezencik, taki przedsmak walentynek ( tak żeby nie pomyślała sobie ze zapomniałes o niej) a 14 to romantyczna kolacyjka w domu, przy świecech, romantycznej muzyce itp Edytowane 28 Stycznia 2006 przez SABUR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Dziobak- jestem wyluzowany [; SABUR-Patrz-mój nick xD Wkońcu jak Drunk_ZoZol, to musi też być np. Drunk_women [; a karte sprzedaje bo chce na tym zarobić xD przecie jak nic 100 zł na czysto będzie [; no dobrze... ale jaki ten prezencik? Może tak jak koleżanka z postów wyżej poradziła że 3 róże? [; pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) oczywiscie obowiazkowo wino :) i muzyka moj przepis na lody walentynkowe :D:D:D lody lekko rozmrozone zeby mozna bylo wrzucic i wymieszac w nich owoce czyli jablko zielone, mandarnynki , winogrona itp. <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 3 gałki do miski polac je jogurtem naturalnym tylko ma byc dobry a nie jaksi biedronkowy :D do tego duzo polowy truskawowej zeby bylo czuc smak polowy i jogurtu a zarazem lodow ;] + bita smietana i na bita smietane owoce :):):):) niebo wgebie Edytowane 28 Stycznia 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 oczywiscie obowiazkowo wino :) i muzyka moj przepis na lody walentynkowe :D:D:D lody lekko rozmrozone zeby mozna bylo wrzucic i wymieszac w nich owoce czyli jablko zielone, mandarnynki , winogrona itp. ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 3 gałki do miski polac je jogurtem naturalnym tylko ma byc dobry a nie jaksi biedronkowy :D do tego duzo polowy truskawowej zeby bylo czuc smak polowy i jogurtu a zarazem lodow ;] + bita smietana i na bita smietane owoce :):):):) niebo wgebie Nie serwuj mu wina, Drunk ma 14 lat ;) Dobre winko, dobre jedzenie, dobra muzyczka, fajny prezencik i swieczki ;) To jest to, co tygryski lubią najbardziej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 no spoko spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 no właśnie, co Wy myślicie? że ja wino pijam? ja to tylko wódke z gwinta xD... a tak serio, wino... odpada [; starsi by sie wq*wili i to ostro [; alkoholu nie będe podawać... nie chce jej spić [; ehh... sądze że ten rok zapowiada sie bardzo ciekawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 do luks_pl hehe chlopcze mecz sie :) patrz ile chlopcy tu pomyslow rzucają :D hehe no a teraz do Drunk_ZoZ ol :P alkohol odpada bo dziewczyna pomysli sobie odrazu ze pijak ze chciesz jej cos zrobic itp :P hehe rob tak jak mowiles wczesniej :) co do lodow... hmm czekoladowo waniliowe... moze byc problem bo wiekszosc dziewczyn <ja tesh> nie lubi przynajmniej jednego z tych smakow lepiej zapytaj ja tak dyskretnie jakie lubi i jush :lol: a najlepiej wez truskawkowe girl to uwielbiaja :) i pamietaj rozyczek zawsze nieparzysta ilosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 no no pełen podziw Drunk_ZoZol dla Ciebie :) 14 lat a takie plany... no no ach ta mlodziez dzisiejsza, taka dorosla ;) ja z moja wyjezdzam na 4 dni do zakopca ;) do tego jakies perfumy i walentynkowy gadzet :-) respect Drunk_ZoZol ps. lepiej sam cos ugotuj i alkohol odpusc sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Alkoholu wogóle nie chciałem, jedynie ten do lodów airkoniak [; A po co dyskretnie? [; już wiem jakie lubi, lubi pomarańczowe, cytrynowe... czyli raczej takie kwaśne, słodkie i ogólnie cytrusy [; no to lody cytrynowe z airkoniakiem... no nie wiem czy pasuje ale spoko [; xD [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 A po co dyskretnie? [; już wiem jakie lubi, lubi pomarańczowe, cytrynowe...to jak wiesz co lubi to po co kombinować daj jej cytrynowe <tesh je kocham xD> daj cos co chce hehe bedzie jej milo ze wiesz co lubi i ogolnie :) a tamte nie wiesz czy jej zasmakuja wiec po co krecic jak mozna to prosto zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 też racja [; Czasem sie kobiety na forum przydają ;) szkoda że jest ich tak mało xD thx :* [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 hehe spoko :) no ja sie moze i przydaje ale tylko w tym dziale i w takich tematach :P to powodzonka w walentynki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 jak lody to polecam cytrynowe z sokiem brzoskwiniowym zalane szampanem ;] pyszne sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Podczepie sie pod ten temat, co mi tam... Czy ktos z Wawy moglby polecić mi jakies fajne (czyt. klimatyczne, z dobrym menu) restauracje w okolicach woli, bemowa (najlepiej by bylo) lub w centrum?? Znam sporo ciekawych kawiarni, ale chodzi mi o restauracje. Od razu mowie, ze wszelkie "pizzahuty" odpadaja (za malo wyrafinowane dla mnie;]). Nie pogardze też poradą dot. innych ciekawych miejsc. Kiedys w super ekspresie w kazdym numerze zamieszczali informacje o tego typu miejscach... Pamietam, ze gdzies jest jakis ogrod na dachu czegos-tam - wie ktos coś o tym?;] A propos - ma ktos linka do arta w nesweeku o restauracjach w wawie? Bylbym bardzo wdzieczny. Ps. Sa moze jakies restauracje w wiezowcach w centrum? Na wysokich pietrach? Coby panorame miasta zobaczyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...