grzesiu Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ostatnio szukałem Pringles'ów, i znalazłem je na BP...smak tych chipsów jest po prostu swietny, nie moze sie równac z jakims chłamem z lider price, a nawet z laysami...a jakie wy lubicie chipsy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Tez kiedys zasmakowalem w Pringlesach ale pozniej jakos znikly... nastepnie byly Laysy a teraz niepodzelnie rzadza Crunchipsy X-Cut'y ;] serowo cebulowe mmm ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Staram sie niejadac, ale jesli juz wezmie mnie chec, np. przy piwie, to preferuje Lays paprykowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 agh. nie lubie, nie trawie, nie lubie jak ktoś je przy mnie... od tego sie tylko wrzody robia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Pringlesy :!: Świetne chipsy, inne od wszystkich dostępnych na naszym rynku :!: ;) Pewnego pięknego dnia nie było ich w moim ulubionym straganie na legionowskim targu i od tamtej pory na oczy ich nie widziałem :mrgreen: Jutro lecę do Piotra i Pawła zakupić paczuszkę :razz: Dzięki, ze mi o nich przypomniałeś :) Muszę przypomnieć sobie ich smak... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 oj tak Pringlesy to swietna sprawa :] tez nabywam je tylko na BP bo z innych sklepow poznikaly :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 w usa nie ma chipsow o smaku papryki chyba ze pojdziesz do sklepu z polskimi rzeczami, dziwna sprawa:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 pringels zrezygnowalo z dystrybucji na polske ,widzocznie BP sprowadza je z np. niemiec swoja droga nie jem chipsow, bo od nich bardzo [gluteus maximus] rosnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) w usa nie ma chipsow o smaku papryki chyba ze pojdziesz do sklepu z polskimi rzeczami, dziwna sprawa:( tez to zauwazylem - bardzo dziwna sprawa. Spytalem nawet czarnego brata ;) czemu nie maja - powiedzial, ze sa za to BBQ i ze w ogole o paprykowych nie slyszal. Pozostawaly cebulowe. Zreszta przy piwku Arrogant Bastard ich smak i tak nie mial znaczenia ;) Edytowane 26 Stycznia 2006 przez SlowsilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Od czasu pogłosek o wizycie Chucka Norrisa w polskim sejmie i spotkaniuz samym Lechem Kaczorem Kaczyńskim, amerykański Rząd kazał wycofać pringlesy z polskiego rynku. Kiedy Chuck zobaczy pronglesy wpada w szał i kopie wszystkich z półobrotu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Nachosy mmmmm. Moze perfidne chipsy to nie sa ale jednak. Kocham ten smak, koniecznie te parptykowe/czerwone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Gdzie można kupić Pringlesy mówicie? BP to chodzi o tą stację benzynową? Kurde, jak ja ich dawno nie jadłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Gdzie można kupić Pringlesy mówicie? BP to chodzi o tą stację benzynową? Kurde, jak ja ich dawno nie jadłem. Tak, gas station ;] BP Edytowane 26 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 A u mnie w promieniu 10km nie ma BP :cry: Załamie się :razz: Teraz jak już o nich mi przypomnieliście....MUSZĘ JE MIEĆ :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 200g na BP 8.99zł ;> ale mniammmmm nawet nie tak drogo jak na taki smakk.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 W Warszawie można je dostać dodatkowo na pl. Wilsona w delikatesach ;) Podobno są w niektórych marketach tesco ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Od pory kiedy Pringlesy znikły ze sklepów, chipsy jadłem tylko raz. To były chipsy mmmmmm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Dobre są Paprykowe z Kauflanda i bekonowe z Biedronki :) ale to raczej low-end - ale za ta cene - < 2zł warto :D - niczym nie ustepuja Lejsom ktore sa masakrycznie drogie. Poza tym Kranczipsy Xkat :D serowo cebulowe sa wporzo :D Oczywiscie Pringelsy rulez ale rzeczywiscie ostatnio ciezko je dostac :/ kiedys w Hiszpanii kupilem o smaku Pizzy - byly szupel 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Pringlesy - kojarzy mi sie z młodością - pycha. Ostatnio jadłem jak byłem w Turcji (mała "tuba" ze 2 euro kosztowała) Nachosy Chio Serowe + sosy - pychaaa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja pierwszy raz jadłem Pringelsy w 91 na stacji benzynowej przy granicy niemiecko holenderskiej. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Osz przypomnieliście mi o tych chipsach. Hmm normalnie ze 7,8 lat temu je jadłem, były wyśmienite. Skoro mówicie, że są w BP, to chyba się skuszę i skoczę zaraz. Do stacji BP mam niecałe 1,5 km więc to niedużo, może będą :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Pringles'y o smaku Texańskim są najlepsze ze wszystkich czipsów ! ;) Ostatnio jadłem je w wakacje , oczywiście nie w Polsce i dałem za nie chyba 3.20 E xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Pringelsy @ Wawa: * Mini-Europa --> W kazdym do tej pory jak byłem to są: 10 PLN * Przy Kinie Silver-Screen w środku jest sklep i są - cena chyba 9 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Dawniej pringelsy. Teraz Chio :D Edytowane 28 Stycznia 2006 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja tak sobie wlasnie mysle czym sie jaracie... co one takie dobre... a tu prosze zwykle Chio ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Dawniej Pringelsy sie jadalo, ale teraz, gdy widze te ceny, to mi sie jesc odechciewa <_< Obecnie najbardziej lubie Chio paprykowe i Lays Appetite - wszystkie, ale najlepszy ser z ketchupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 nachos z dipami innych nie lubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Pringelsy, były takie w zielonym opakowaniu (dawno się jadło :D ) chyba cebulowe, czy też ser+cebula... pyyyyyyycha... Flipsy zielona cebulka (pyszne, chyba nawet lepsze niż Pringelsy, pozatym tanio i dużo)... Chio śmietankowo-cebulowe i ogólnie wszystko z cebulą... Lays Apetite Szynka z serem - też rewelacja. Nie lubie chipsów paprykowych - fujjjj... (z wyjątkiem Biesiadnych, mimo, że bieda straszna, 1.59zł za dużą paczkę, to z paprykowych najlepsze...) A po Pringelsy chyba zaraz też pojadę :) tak się rozmarzyłem i mnie wzięło na jakieś dobre chipsy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja zawsze najbardziej przepadalem za paprykowymi, ale w Walii nie do dostania. Teraz przerzucilem sie na Pringlesy o smaku Smoked Bacon albo Sour and Onion. Chociaz jak mam wybierac to biore Starbursty (bo po chipsach jak mawia moja zona "trabie odbytnica" :D :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ja nigdy chipsów nie lubiłem al pringelsy to był wyjątek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...