tabius Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ja zdarza się:) już mam dość 3 komputery rozłożone wyczyszczone i złożone:) A tak a propo w 2k1 mogą być dobre wyniki, bo przeciesz wyścig z gf i ati x300 to właśnie 2k1:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Chlopaki i Dziewczeta.... !!! Jest Sprawa wazna... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Zakladamy Nowego Hwbota tylko teraz powiedzcie jakiego chcecie 3DMarka 2003 czy 3DMarka 2001Se?? NO chyba ze jeszcze ktos sie zglosi do pilnowania :) to zalozymy oba... Wybierajcie albo niech ktos sie zglosi B) Dawać oba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyerpl Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ja się zgłaszam do 2003 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Oki sluchajcie, wiec sprawy maja sie tak: KAMILcom i Sector19 zajma sie prowadzeniem nowych rankingow (jutro ruszymy). Prosze tez zebyscie pisali w tym topiku jesli tylko wystapia jakies bledy w obsludze HWBota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 zobaczymy co z tego wyjdzie pozdro B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Czyli 2k1 i 2k3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Czyli 2k1 i 2k3? TAk Rusza oba :)... bedziesz nam mogl pokazac jakies WR :] B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Oba ranki zalozone, Sector i KAMIL YGPM :D Przypominam ze teraz najlpeiej dodawac wyniki w postaci [hwbot] wynik - specyfikacja [/hwbot] (bez nicka :D) Edytowane 2 Maja 2006 przez ent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Oba ranki zalozone, Sector i KAMIL YGPM :D Przypominam ze teraz najlpeiej dodawac wyniki w postaci [hwbot] wynik - specyfikacja [/hwbot] (bez nicka :D) chłopaki zróbcie jeszcze 2005 i 2006 i przenieśmy je do przyklejonych w miejsce "ręcznych" rankingów a do 2001 to już nicka nie trza (w zgłoszeniu) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 chłopaki zróbcie jeszcze 2005 i 2006 i przenieśmy je do przyklejonych w miejsce "ręcznych" rankingów a do 2001 to już nicka nie trza (w zgłoszeniu) ? 2005 funkcjonuje juz od paru miesiecy :wink: nicka nie trzeba w zgloszeniu do zadnego rankingu juz - nowa wersja HWBota to wprowadzila :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Moze ktos mi powie jak zrobić żeby obublokować projekt z 3dmarka 2001. Zaresjtrowalem sie na futuremark, dodałem projekt, ale nie moge go opublikowac;/ przecież chyba nie trzeba kupowac 3dmarka..;/ Edytowane 2 Maja 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 nie trzeba powinien byc opublikowany po wgraniu a jak nie to wejdz w profil i zaznacz recznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Miałem to samo nie wiem ile razy. Nie da się i tyle czasami opublikować. Zrób screena i wsio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Niestety, screena nie zrobiłem, wynik ciutke tez poprawiełem ale mam go zapisanego jako 3dp, a w swoim project manager nei mam aktywnej opji "publish" :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Mi też sie tak działo niekiedy;/ Ot szlak mnie trafia niekupie potka u nie eot edit: Wynik dodany ale dziś wieczorem bedzie lepiej lekki bench zaplanowałem tylko czy mam edytowac wynik czy ddac nowy? Edytowane 2 Maja 2006 przez tabius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Mi też sie tak działo niekiedy;/ Ot szlak mnie trafia niekupie potka u nie eot edit: Wynik dodany ale dziś wieczorem bedzie lepiej lekki bench zaplanowałem tylko czy mam edytowac wynik czy ddac nowy? NOwy dodaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) ok sie zrobi :) mam nadzieje że w nocy zimno będzie:) Tylko niedodało mojego wynku może mi ktos powiedziec co źle zrbilem Edytowane 2 Maja 2006 przez tabius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Czuję się gorszy, bo wszyscy mają link do orba a ja screena :P na orbie pisze mi że żeby opublikowąc muszę zarejestrować się w ORB Pro, czyli kupic jakiegoś marka ;/ @tabius aby dodało trzeba kliknąc update ranking :) Edytowane 2 Maja 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 na orbie pisze mi że żeby opublikowąc muszę zarejestrować się w ORB Pro, czyli kupic jakiegoś marka ;/ MOZe masz juz zbyt wiele wynikow "published" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 O to chodzi ze dopiero dzis sie zarejstrowałem;/ nigdy wcześniej nie kożystałem z orba. Mozliwe ze dla nowo zarejestrowanych zrobili jakies ograniczenie. Dodałem wyniki z mojego redona FireGl X1, który teraz służy mi jako ozdoba półki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 dalej niewime wpiszałem [hwbot]-dane[/hwbot] i cos jeszcze czeba zeby dodało ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 dalej niewime wpiszałem [hwbot]-dane[/hwbot] i cos jeszcze czeba zeby dodało ? Przeciuez jest dodany... wystarczy po dodaniu wpisu nacisnac Update ranking now :mur: :mur: :mur: :mur: CZytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 hehe. dodałem dwa swoje wyniki. jeszcze tylko mark 01.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 O to chodzi ze dopiero dzis sie zarejstrowałem;/ nigdy wcześniej nie kożystałem z orba. Mozliwe ze dla nowo zarejestrowanych zrobili jakies ograniczenie. Dodałem wyniki z mojego redona FireGl X1, który teraz służy mi jako ozdoba półki :lol:A nie użyłeś jakiegoś cracka , czy seriala z emula aby mieć pro ? Bo po tym mogą być takie klocki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Wtrąciłem swoje 3 grosze do tych rankingów i wyniki PurePC poszły znacznie w góre :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 14. 31257.80 PurePC.pl - +33 +28 - forum oby tak dalej :lol: w takim tempie to bedziemy zaraz na pierwszym miejscu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 oby tak dalej :lol: w takim tempie to bedziemy zaraz na pierwszym miejscu :lol: NO no dodawac dodawac wyniki... a marku 2001 mamy nawte niezla ilosc punktow a to za sprawa Grafiki pokrojuz x8xx :] Tylko gdzie reszta :) :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 NO no dodawac dodawac wyniki... a marku 2001 mamy nawte niezla ilosc punktow a to za sprawa Grafiki pokrojuz x8xx :] Tylko gdzie reszta :) :rolleyes: Przepraszam bardzo, ja mam sensowna ilosc punktów na poczciwym 6600 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) osobiscie moglbym sie juz teraz dorzucic z 35k 3dm01 i 39,5k 3dm03, ale pozwolcie, ze jeszcze je "troche" dopieszcze ;) Edytowane 3 Maja 2006 przez Sulaco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 osobiscie moglbym sie juz teraz dorzucic z 35k 3dm01 i 39,5k 3dm03, ale pozwolcie, ze jeszcze je "troche" dopieszcze ;) hehe fajnie 2003 większe od 2001 :D BTW gratulsy sowego SLI :gitarzysta: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...