ent Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 czyli screen nie moze byc, ani foto O_oDoszedlem do wniosku ze only validacja, po tym jak przejrzalem pare topikow z CPU-Z hwbotem na innych forach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Doszedlem do wniosku ze only validacja, po tym jak przejrzalem pare topikow z CPU-Z hwbotem na innych forach. no ale jak dobrzy moderatorzy to fakei nie przeleca, a niektorzych wynikow nie mam walidacji..... ogolnie walidacja mnie wkurza, bo nie mzona zrobic na starej wersji cpu-z, i pliczek mozna sobie w D wsadzic :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Wyszła nowa wersja smarka 05 i 06... Trzeba będzie ściągnąć nową wersję, żeby dać wynik na orb'a :mur: A mili panowie z Futuremarka, zamiast skleić patch'a to każą ściągać całego marka od nowa :mur: Edytowane 29 Listopada 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Wyszła nowa wersja smarka 05 i 06... Trzeba będzie ściągnąć nową wersję, żeby dać wynik na orb'a :mur: A mili panowie z Futuremarka, zamiast skleić patch'a to każą ściągać całego marka od nowa :mur: jak nie udostepnia pacza to niech sie gonia, nie mam zamiaru sciagac znow calosci :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 jak nie udostepnia pacza to niech sie gonia, nie mam zamiaru sciagac znow calosci :/ do szóstki jest patch http://www.futuremark.com/download/3dmark06patch110/ ale do piątki chyba nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Ściągnąłem cała 05 od nowa, w końcu to tylko 280 Mb. Wymaga do uruchomienia Visual C++ 2005 Redist [zawarte w instalce], u mnie się to zainstalować nie chciało i trzeba było szukać łatki na stronce M$, problem rozwiązało zainstalowanie Windows Installer 3.0 prosto od M$ :P Fajna sprawa, że pokazuje wreszcie takty grafy ;]] Druga fajna sprawa, że wyniki miały się nie zmienić, a u mnie jest jakieś 50 pkt więcej (przyśpieszenie w GT2 o 0.6 fps ;O) Trzecia fajna sprawa, nie pokazuje wyniku po przejściu marka, żeby zobaczyć wynik trzeba go dać na ORB'a = koniec faków na HWbocie, bo po prostu mark nie pokaże pkt ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Super. Z reguły benciach!e sie najpierw, a potem dodaje najlepszy wynik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Panowie z Futuremarka nie mają chyba o tym pojęcia... Details itd dostępne jedynie na orb'ie... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) PARANOJA » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « edit: MaSell, Lanc: bez jajców chłopaki :P Edytowane 30 Listopada 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) PARANOJA^ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Spoko kiszon, ale gdzie ty tu jajca widzisz? Edytowane 30 Listopada 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) PARANOJA^^ Edytowane 30 Listopada 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja moze jestem prosty chłopak z miasta, ale tutaj cos mi wybitnie nie pasuje :D . Ranking CPUz 8. 4201.95 Techzonept 9. 4236.57 PurePC.pl Zawsze myslalem, ze 4236>4201 :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Też to zauważyłem, może musi się odświeżyć cała baza na serwerze? Potwierdzam, że nowy mark 2005 daje ok +50 pkt na moim sprzęcie. Edytowane 13 Grudnia 2006 przez atomel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « PARANOJA^ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Spoko kiszon, ale gdzie ty tu jajca widzisz? Wszędzie :ploom: Ja moze jestem prosty chłopak z miasta, ale tutaj cos mi wybitnie nie pasuje :D . Ranking CPUz 8. 4201.95 Techzonept 9. 4236.57 PurePC.pl Zawsze myslalem, ze 4236>4201 :| A tak czesto jest, w kazdym, rankingu, potem sie bot czaji ze jest idiota i poprawia ;) // Jakim cudem w cpu-z "ciągną" nas amdeki? To jakas paranoje, zeby w rankingu mhz zasuwały amd a intel siedzi na d i nic nie robi. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 jest jakiś nowy ranking wPrime (ja go jeszczcze nie widziałem) do ściągnięcia tutaj: http://www.wprime.net/cgi-bin/page.exe?q=../download.html dodawać wyniki, przynajmniej pkt wlecą :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 jest jakiś nowy ranking wPrime (ja go jeszczcze nie widziałem) do ściągnięcia tutaj: http://www.wprime.net/cgi-bin/page.exe?q=../download.html dodawać wyniki, przynajmniej pkt wlecą :wink: hmmmm, puscilem 3 razy, wynik na poziomie 90.2 sek, potem zaisntaloalem "brakujace biblioteki" i wynik 97,x w kilku podejscach..... jakis kijowy ten bench... sys codzienny, seti, emule i winamp w tle, ale myszka bez ruchu i nic specjalnego nie robilkomp.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 ...ale myszka bez ruchu i nic specjalnego nie robilkomp....No to to jest podstawa, ale musi być jeszcze schowana za krawedzia obrazu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 No to to jest podstawa, ale musi być jeszcze schowana za krawedzia obrazu :lol: ;p czepiasz sie, w pi to daje ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jakim cudem w cpu-z "ciągną" nas amdeki? To jakas paranoje, zeby w rankingu mhz zasuwały amd a intel siedzi na d i nic nie robi. ;) Jakby się ktoś ruszył, to by było znacznie wyżej w rankingu. Ja np dodałem taki skromny wyniczek 5.3GHz na 1.45v oraz... boxie :D http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=144977 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Kiedy atakujesz WR'a? jakieś 7 GHz [; Procek ma potencjał... Szkoda, że to nie ten ES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Może jeszcze uda się w tym roku coś zrobić z nim sensownego ;) P4 631 - 15x290=4.36GHz 1.15v BOX cooling -> 5h sp2004 orthos small FFTs Edytowane 9 Grudnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jak bedziesz go sprzedawal to daj znac MaSell :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Jak bedziesz go sprzedawal to daj znac MaSell :-) Może teraz chcesz bardziej :lol: ? Chłodzenie - BOX + 120x120x38 ;) P4 631 - 15x375MHz=5.63GHz 1.5v BOX cooling -> CPU-Z Verified Max zegarki Spi 1M: P4 631 - 15x345MHz=5.17GHz 1.375v BOX cooling -> Spi 1M Oraz kolejny screen z 1M na niższych taktach, jednak z większa ilością info (np temp czy vcore ) ;) Wygląda na to, że po raz pierwszy trafiłem na dobrego procka ;) . Zawsze takie średniaki miałem. Edytowane 10 Grudnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 ladnie, ladnie :D a ramki jakie? te gr pro co miales?? :> moze cruciale chcesz kupic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Grubasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Tylko czemu singiel :P Kandydat na LN2 :D ehhh..... szkoda ze nie ma $$ bo bym go wciagnal :D EDIT: Wlasnie skapnalem sie skad masz tego cepa :D Nie powiem masz farta :D Edytowane 10 Grudnia 2006 przez ent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Tylko czemu singiel :P Kandydat na LN2 :D ehhh..... szkoda ze nie ma $$ bo bym go wciagnal :D EDIT: Wlasnie skapnalem sie skad masz tego cepa :D Nie powiem masz farta :D Bo tylko jedna kostke wsadziłem :D ? A może dlatego, że druga lezy na biurku.. kurcze nie wiem :wink: . Procuś poleci na coś zimniejszego, nie musisz się martwić. Głupi ma zawsze szczęście ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Hmmm.... w takim razie chyba puszcze jeszcze w ostatni lot swoje zdezelowane P5LD2 RAMBO edition + styranego zyciem i napieciem Celka + padalcze Hynixy :D, w koncu najszybszy NetBurst w PL musi zostac u mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) w koncu najszybszy NetBurst w PL musi zostac u mnie :D Powodzenia... ciężko będzie :D . Ja bez "7" się nie pokazuje... tak na dobry początek 2007 ;) Edytowane 10 Grudnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) No to ja sie pochwale cepem @ 5,5Ghz http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=145418 Masell, 7 z przodu na pentiawkach to każdy chce zobaczyć :D Zresztą, na kazdym procu :lol: Edytowane 10 Grudnia 2006 przez LukeXE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...