Skocz do zawartości
ent

Hwbot.org - United Team Of Poland - Temat Do Dyskusji !

Rekomendowane odpowiedzi

wiec pozbądźmy się hwbota z forum, wszytkich rankingów się pozbądźmy i nic nie będzie!

Przepraszam że się Wam wtrącę w dyskusję ale zabrzmiało to jak przemówienie Kononowicza xD Kszonek ukrywasz się pod takim nickiem? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może by dodać ranking wprime32 na forum ;) Aktualnie stosunkowo mało teamów się w to bawi, przez to była by szansa na topowe miejsce ;] Odemnie pkt już by były, od atomela też tego co widziałem ;]

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak masełku, zlikwidujmy wszystkie rankingi, bo cpu-z można oszukać (wiec validacje tez) orba można oszukać, wszystko można oszukać ,wiec pozbądźmy się hwbota z forum, wszytkich rankingów się pozbądźmy i nic nie będzie!

Nie chodzi o całkowitą likwidacje wszystkiego. IMHO powinno się zlikwidować najprostsze sposoby na oszukiwanie, a screen do takich należy.

@KvaNfield

Skoro większość ludu chce screeny, to imho niech będą. Niedużo Nam brakuje do 1st pozycji w CPU-Z :D

Edytowane przez MaSell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więcej ludzi by mogło dodać wynik z wPrime 32m i 1024m to by były siakieś pkt i może te 8 miejsce byśmy zrobili ;]]]

@MaSell

Te twoje 20 godzin w wPrime 1024m na durniu @900Mhz ciekawie wygląda ;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi o całkowitą likwidacje wszystkiego. IMHO powinno się zlikwidować najprostsze sposoby na oszukiwanie, a screen do takich należy.

@KvaNfield

Skoro większość ludu chce screeny, to imho niech będą. Niedużo Nam brakuje do 1st pozycji w CPU-Z :D

jasne ,że można wszystko oszukać, bo zależności tu nie widze - tak samo screena jak i Validacje ... poprostu jak ktoś będzie małowiarygodny to poprosimy o valida

BTW: opb i cooloaler mieli validacje na wszystko - i co z tego ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noo i to mocno...

no tak, ale tylko takie miałem

na 6404 mam screena, a na 6414 tylko to

zresztą chciałbym poznać metody na podrobienie zdjęcia z monitora ... <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, tu nie chodzi o podrobienie, tylko o stabilność która nie pozwoliła nawet scr zrobic dla przykładu ;]

screen z założenia nie musi być na stablinej częstotliwości

zdjęcia to częsty nośnik wyników ....

Okej, ja się z Tobą kłócić nie będe, ale wp. mnie do rankingu cpu-z powinien byc dany scr. z na tyle stabilną częstotliwością żeby choć udało się zapisać plik do walidacji lub screena. tyle. Edytowane przez hary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, tu nie chodzi o podrobienie, tylko o stabilność która nie pozwoliła nawet scr zrobic dla przykładu ;]

screen z założenia nie musi być na stablinej częstotliwości

zdjęcia to częsty nośnik wyników ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czy siak 2-3 dobre wyniki i jesteśmy pierwsi na świecie ;)

Szkoda, ze wynik mojego cielaka @ 5.36GHz nie jest w rankingu :/

PS Chce ktoś kupić walidacje Celka 326 @ ~5.3GHz dla dobre teamu :P ?

Edytowane przez MaSell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukiwania ofiar ciąg dalszy :D

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=149440

Oczywiście Box z temp powietrza ~10'C ;) . Prescotty rozkręcają sie dopiero przy subzero, więc będzie fun ;)

Ps To jest taki sam stepping co najszybszy procesor na świecie (670 duck'a ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do moderatorow HWbota: Jako ze wynik dodany przezemnie byl robiony wspolnie z Ravenem, prosze o skasowanie mojego wyniku, raven wlasnie go dodal. Dlaczemu tak? Bo w sr/czw bede mial wlasnego celka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ent - słusznie, na wyniku majkela nie było widać nawet sumy kontrolnej CPU-Z. IMO stabilność powinna być wystarczająca, żeby włączyć winde i odpalić CPU-Z i zrobić screena/walidację, nawet sama nazwa na to wskazuje...

Edytowane przez GDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...