Skocz do zawartości
ent

Hwbot.org - United Team Of Poland - Temat Do Dyskusji !

Rekomendowane odpowiedzi

http://hwbot.org/results.daily.top.do?orde...he%20last%2024h.

zobacz ile dzis punktow narobili...

zmowili sie ,czy co-ladnie pojechali zaraz przeladne te ich wyniki ;)

czy do top 20 w aquamarku nie jest potrzebna jakas inna weryfakacja niz zwykly screen z aq i cpu-z,jezeli jest wymagana to piszcie i wracamy na pierwsze miejsce ;)

Edytowane przez 71proste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy do top 20 w aquamarku nie jest potrzebna jakas inna weryfakacja niz zwykly screen z aq i cpu-z,jezeli jest wymagana to piszcie i wracamy na pierwsze miejsce ;)

Przesłanie do moderacji plików tworzonych podczas przebiegu. Swoją drogą mod powinien odznaczać że przeszło weryfikację, bo tak to nie wiadomo [nie jest to dostępne powszechnie, te pliki, dla wszystkich]. Ale na pewno to mają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Wyniki dodane w ciagu ostatniej doby... aż żal patrzec. Moze przydaloby sie zrobic jakies oficjalne info i wrzucic jako news w kazdym wiekszym serwisie traktujacym o oc? Takie pospolite ruszenie. Rosjanie srednio odjezdzaja nam na 30p dziennie, obecnie maja az 100p przewagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://img48.imageshack.us/img48/8176/hwbotbn2.png

Wyniki dodane w ciagu ostatniej doby... aż żal patrzec. Moze przydaloby sie zrobic jakies oficjalne info i wrzucic jako news w kazdym wiekszym serwisie traktujacym o oc? Takie pospolite ruszenie. Rosjanie srednio odjezdzaja nam na 30p dziennie, obecnie maja az 100p przewagi.

no powinnismy :) Ja dodam pare wynikow dzis... OBIECUJE... za wiecej niz 20 Pkt.

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no powinnismy :) Ja dodam pare wynikow dzis... OBIECUJE... za wiecej niz 20 Pkt.

Ja czekam na paczke i 20-25p od reki dodaje... obiecuje taka ilosc :D .

Moze dzis przyjdzie...

http://hwbot.org/forum/showthread.php?p=12199 ;)

Edytowane przez MaSell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wszystko spoko,ale jak ktos ma dodawac wyniki jak nie ma sprzetu??Bez cisnienia ;)

Bo trzeba umiec sobie zalatwic. Szybka instrukcja via GG dla dziewczyny i 5p wpada. Do tego mozna wypozyczyc na jeden dzien pendrive ze wszystkimi potrzebnymi programami i instrukcja obslugi, zeby sobie znajomi z pracy/szkoly/uczelni porobili benche na lapkach/stacjonarkach.

10 osob tak wykorzystasz, srednio po 3-4p wpadnie i odrazu duzy skok jest ;) .

W weekend moj pendrive jedzie do warszawy cały akademik obskoczyc (jak sie uda :lol2: )

Jestesmy Polakami, musimy kombinowac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaSell, miałem plan jak Ty, ale co z tego-jak ludzie słyszą słowo "overclocking" to już nic im na kompie nie zrobisz...

W kategorii lapków mozna na stocku duzo punktow miec, a takich komputerow wsrod studentow duzo. Sam mam kilka punktow ze stacjonarki chodzacej ponizej std (mobo fsb zaniza xD ). Ja nawet tych kompow nie mam zamiaru dotykac ;) . Kilka wyjasnien co trzeba zrobic przed testem, zeby przegonic konkurencje na tych samych/podobnych zegarach (np CW przed 32M) i heyah.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast probowac dogonic rosjan, to wlasciwie nikt nie dodaje wynikow, ot marne 3osoby :|

(...)

Ja się staram jak mogę - w weekend dodam kilka (może -naście) punktów od siebie - bawię się 85gt, na chwilę obecną stabilne 725/1800/805 MHz + zmienione timingi pamięci (Marki 03,05,06 : ~13k, ~8.2k, ~4k - niestety testy na Viście 64b = kilkaset pkt mniej i bez Aquamarka) bez modów i na pasywie :) (Palit z dużym radiatorem) Dziś mam trochę wolnego czasu, karta dostanie nawiew, lepszą pastę i kilka rezystorków.

(powinno dojść jeszcze parę punktów za FX'a 55 na S939 i Radka9200 - więcej nie dam rady ; zegarów ogromnych też nie osiągnę - nie mam nawet WC :) )

Kaaban - wśród moich znajomych podobnie, dlatego pewnie zacznę pożyczać k. grafiki, itp. :)

Edytowane przez rzymo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W kategorii lapków mozna na stocku duzo punktow miec, a takich komputerow wsrod studentow duzo. Sam mam kilka punktow ze stacjonarki chodzacej ponizej std (mobo fsb zaniza xD ). Ja nawet tych kompow nie mam zamiaru dotykac ;) . Kilka wyjasnien co trzeba zrobic przed testem, zeby przegonic konkurencje na tych samych/podobnych zegarach (np CW przed 32M) i heyah.

Tak, ale skojarzenie przeciętnego użytkownika kompa ze słowem "overclocking" lub "podkręcanie" to: palenie sprzętu, awaria, psucie, przegrzanie, dym, niedziałający komputer itp.

Jak masz tylko AC, to otwieraj okno, bardzo ladne temperatury sa ;)

Dodawaj wyniki za co tylko mozesz ;)

No mój proc np. poszedł w świat a jakiś zastępczy dopiero za 2 tyg... i nie zdążyłem z grafy wszystkiego porobić :/ z proca zresztą tak samo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh z ludzmi nie umiesz rozmawiac? Powiedz ze chcialbys zrobic jakies testy, a jak beda pytania po co/dlaczego, to tlumaczysz o co chodzi z rankingiem hwbot, ze bardzo malo do ruskow brakuje i trzeba ich wyprzedzic, za wyniki dostaje sie punkciki itp itd. Babie to wytlumaczylem via gg i wszystko lacznie ze screenami i podstawowymi optymalkami zrobila (cw, priorytet, largesystemcache itd), wiec ty tez musisz dac rade.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie ten sam problem, tylko że bardziej niż moich rąk boją sie, że jak wezme karte to od razu zaczne "lutować" (jakoś musiałem wytłumaczyć im vmody i po co są).

a btw

kiedyś bryce zarzucił, "może tych userów bez punktów skasowac" (jakos podobnie) troche mnie to trafiło i czuje sie zmieszany po tym, czy walczyć po stronie polaków na hwbocie czy moze na XS czy jesio innym teamie. Tym bardziej, że cos do bitwy by sie znalazło :D (bedzie 3x7900gs xfx, p630, d925, d915, d820, 2x730gt). To źle, że sobie gniłem w teamie na hwobcie bez punktów? Nie wiem, chyba tak.

Edytowane przez FatAlbert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta tylko że mamy duuuużo userów bez punktów a jak już koniecznie chce coś dodać to co za problem to zrobić ? :P to że nie ma go na liście userów ie znaczy chyba ze nie może dodać wyniku co ?:)

edit:

a jak sie czuje Polakiem to chyba nikt tego nie zmieni :)

Edytowane przez bryce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast probowac dogonic rosjan, to wlasciwie nikt nie dodaje wynikow, ot marne 3osoby :|

Ode mnie dzis kilka punkcików, sory Lanc :D

:sad: :sad: :sad:

Ja czekam na paczke i 20-25p od reki dodaje... obiecuje taka ilosc :D .

Moze dzis przyjdzie...

2778833[/snapback]

Tak, ale skojarzenie przeciętnego użytkownika kompa ze słowem "overclocking" lub "podkręcanie" to: palenie sprzętu, awaria, psucie, przegrzanie, dym, niedziałający komputer itp.
Dokładnie :mur: :-|

BTW ma ktoś pomysł dlaczego Spi32m się wywala (program wykonał nieprawidłową operację bla bla bla...) na K6 na około 10 loopie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to poczekamy,jak nie bedzie odzewu od moda raportuje od reki pare wynikow :)

Witam po dluzszej przerwie :D

Jezeli jakis wynik w aquamark jest podejrzany mode zarzadac LOG z am3 od usera ....

Wynik zostanie zablokowany dopoki nie przesle nam LOG'a a jak nie przesle to sie zastanowie B-)

Naprawde czasami nie postrafie was zrozumiec :huh:

Robcie wyniki dla zabawy itd a nie po to abu byc na pierwszym miejscu ;)

Nie ma sie czym stresowac :rolleyes:

EDIT ... W przyszlym tygodniu mamy oc event z udzialem hipro shamino i k|ngp|n'a mozliwe ze po tym spotkaniu team outofspecs.gr ktory ma 3k pnktow polaczy sie z HOT

Dlugo byliscie na pierwszym miejscu i to sie liczy ;)

Pokazujecie ze Polska tez sie liczy !

Pozdrawiam

Edytowane przez polonos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewentualnie ma sprzet i cierpi na brak czasu :wink:

chcialbym miec taki problem ;)

MaSell

ja juz dawno zapomnialem jak to jest byc studentem,nie wspomne o akademikach :E

Polonos

ja jestem za ;)

Edytowane przez 71proste