Gość Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Galaxy ma vivo czy zwykly tv-out? Bo moj winfast[6800] pomimo napisu tv-out na pudle mial vivo ^^ Edytowane 18 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Niestety ma tylko TV-out ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Witam mam taki problem zainstalowalem dzis sterowniki 91.33 i jak chce wejsc do nowego control panelu to nie odpala sie i praktycznie zwalnia komputer a nic sie nie dzieje ? mial ktos taki problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 zmieni je na 8x.xx stery 91.xx to parodia - sam mialem z nimi problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 chyba bede musial tak zrobic same klopoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davero Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Ogolnie to powiem tak... COS PRZEOCZYLES... bo za 750zl mozna juz kupic spokojnie Radeona x1800GTO... Poza tym... Przeczytaj jeszcze raz ten temat :) bo widze ze niezbyt uwaznie czytales go :mur: Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Jak się człowiek próbuje przesiąść wreszcie na coś normalnego z Duronka 650 i Rivy TNT2 M64, co to nawet wiatraka nie ma, to od ogromu nowych informacji się mózg czasami lasuje. Czuję się jak... jakbym wylazł z dorożki i chciał kupować samochód. ;) A co do X1800GTO to przeglądałem testy np: http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=307&...ctr_str_numer=4 i http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=324&...ctr_str_numer=5 wyszło im, że 7600 GS po podkręceniu dostaje +19% do wydajności, a 1800GTO + 6%, to sobie dodałem te procenciki do fpsów w grach i wyszło mi że karcioszki są pi razy oko porównywalne. Zresztą w samym temacie o 1800GTO takie tezy padają - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=194975&st=480 Uważacie, że wydajność w grach 7600GS będzie rzeczywiście zauważalnie niższa, że warto dołożyć 180 złotych i mieć kartę (na dodatek ze standardowym - wyjącym zapewne - chłodzeniem)? 770 złotych to jak dla mnie już nieco drogo, aczkolwiek dałbym radę, gdyby było naprawdę warto... Sorki za ten wiatrak, ale tak sobie jakoś ubzdurałem czytając, że trzeba czekać na ten jakiś programik. Z Riva Tunerem to ja będę dopiero miał pierwszy kontakt po zmianie kompa. :oops: Edytowane 18 Lipca 2006 przez Davero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliss Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Witam mam taki problem zainstalowalem dzis sterowniki 91.33 i jak chce wejsc do nowego control panelu to nie odpala sie i praktycznie zwalnia komputer a nic sie nie dzieje ? mial ktos taki problem ? W opcjach masz zmiane na wygląd klasyczny. Ale skoro nie możesz nawet tego włączyć to pozostaje zmiana sterów. Dziwne bo u mnie czegoś takiego nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Witam mam taki problem zainstalowalem dzis sterowniki 91.33 i jak chce wejsc do nowego control panelu to nie odpala sie i praktycznie zwalnia komputer a nic sie nie dzieje ? mial ktos taki problem ? Ja tez mialem problemy z sterami serji 9.Afekty w trybie sli..poszukalem po necie i pomoglo aktualizacja biosu graf na najnowszy. jak widze maz GT to cofnij sie pare stronek dotylu i wgraj biosik ten co podalem. Edytowane 18 Lipca 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 co tak temat ucichl :P? juz nikt nie bawi sie 76gs/gt ?:E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliss Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) co tak temat ucichl :P? juz nikt nie bawi sie 76gs/gt ?:EPrzy takich taktakch jak w sigu pokaują ci sie jakieś arty? Edytowane 20 Lipca 2006 przez Bliss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 co tak temat ucichl :P? juz nikt nie bawi sie 76gs/gt ?:EZa gorąco jest :huh: A narazie nie chce mi sie kombinowac z balkonem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 hyhy a u mnie w domu i tak jest chlodniej niz na dworze ;] sposob: rano kolo 6 zrobic przeciag przez godzine a potem wszystko pozaslaniac i pozamykac okna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Przy takich taktakch jak w sigu pokaują ci sie jakieś arty?przy temp otoczenia 22*C nie... ale tylko ramki sypia artami powyzej tej temp. lecz nie wiem czy nadal beda bo je zdeka wygrzalem :D aha i na nich nie mam radiatorow... na jesien kupie radiatory/zworke przestawie i powalcze o jeszcze wieksze wyniki Edytowane 20 Lipca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Kurde kiedy wreszczie ta karta wyjdzie pod AGP. Miało być w połowie lipca a tu nic o tym nie słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 @apofiss gdzie bylo napisane ze ta karta wyjdze na AGP w polowie lipca? O.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 troche info o 7600gs na agp: http://www.egielda.com.pl/?str=news&id=1112 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) @apofiss Galaxy juz wyposiło 7600GS na AGP http://www.dzikie.net/index.php?news=4748 :> DarkArrow heheh byłes szybszy :> Edytowane 20 Lipca 2006 przez Kvaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Raczej to niebedzie oplacalny zakup. 400/800 slabo cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) jak to slabo :P tyle ma kazdy normalny 7600gs :) wystarczy, aby wykonczyc x1600 pro/x800gto 128MB Edytowane 20 Lipca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodor Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Czy wiecie może jakie obecnie mają pamięci galaxy 256 ddr3 w proline.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 2ns - czyli lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodor Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Jeszcze 3 tyg temu miały 1.2 ,ale to już zapewne nowa dostawa .Mam na myśli te ze standardowym chłodzeniem Edytowane 20 Lipca 2006 przez Vodor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 mozesz kupic w esc.pl tam sa z 1.2ns http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...roducts_id=4581 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodor Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 No tak,ale wolałbym bez zalmana,bo takowego posiadam.Juteo dzwonie do proline,wiecie gdzie jeszcze są galaxy 256 ddr3 1.2 bez zalmana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) No tak,ale wolałbym bez zalmana,bo takowego posiadam.Juteo dzwonie do proline,wiecie gdzie jeszcze są galaxy 256 ddr3 1.2 bez zalmana ?tu masz 558zl http://www.reset.com.pl/index.php?pid=10&prod_id=4492 chyba lepiej z zaqlmanem 40zl drozej Edytowane 20 Lipca 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Ale on ma Zalmana to szkoda dopłacac te 40zł, a za 10-15zł dokupi sobie radiatorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 A co myślicie o tym ?? http://www.legionhardware.com/document.php?id=568&p=7 2 x 7300GT VS 7600GT czy to ma sens ?? Wsomie wyprzedzenie jest dosyć konkretne lecz 7600GT niebyło kręcone , ale też niewiadomo czy to jest max dla 7300GT DDR2 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodor Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Ale on ma Zalmana to szkoda dopłacac te 40zł, a za 10-15zł dokupi sobie radiatorki.Radiatorki też już są.Dzięki za radę torque8 i ChrisG,zamawiam więc z reseta.Jedną niestety niedawno skaradziono mi z samochodu :angry: :angry: :angry: a była właśnie na 1.2 ahhhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 uuu duzy pech... a jak to sie stalo? wybili szybe itp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Wow, czegos takiego to jeszcze nie słyszałem. Czy to była nowka ktora sobie kupiłes i wiozłes do domu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...