Sector19 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Która rewizja Galaxy 7600 GS Zalman GDDR3 256 mb jest najlepsza? Które PCB? Ma ktoś jakieś foto tej najlepszej? Chodzi mi najlepsza do kręcenia? Zupelnie losowo... Patrz moj wynik wyzej... to pcb nr 1 B-) Ps. Dzis Pykne 800mhz Bo tak zimno za oknem :) ;] Edytowane 30 Października 2006 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 http://i-serwis.action.pl/photo/KartyGrafi...dvi_pcie_z1.jpg A to cudo jest najnowsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) http://i-serwis.action.pl/photo/KartyGrafi...dvi_pcie_z1.jpg A to cudo jest najnowsze? Tak :rolleyes: I Wracajac do tematu OC... 3 ciekawe fotki... napiecie idle napiecie najwyzsze jakie notowalem (np test nature mark 2001se) A To widok na calosc... delta + wc i tyle... Edytowane 30 Października 2006 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Lepiej kupić 7600gs 7300gt z tych niskobudżetowych, czy droższego 6600gt lub średniego 6800? Interesują mnie możliwość OC. w sumie mam 400 pln na kartę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 jesli 400zl i mozliwosci o/c to raczej 7300GT z zalmanem jesli 550zl to 7600GS z zalmanem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 raczej jesli 300-350 zl to 73GT z Zalmanem (mowa o ver. 128MB bo po co lepsza) od 400 zl Galaxy 76GS 128MB wyzej Galaxy 76GS 256MB ew. Palit 76GT bo widze, ze sa dosyc tanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Mam 400 PLN i będę chłodził GPU wodą :) Może podrzucicie jakieś lineczki z allegro bo ja już tracę głowe? :) Jak to wypada w testach z 6800? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Kto mi pomoze zobic vmoda ołowkowego w moim 7600GT: http://szablony.freeware.info.pl/kurs.html Palit oczywscie GPU!! Edytowane 14 Października 2014 przez mietas>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Popatrzcie co potrafi GF7600GT wykonany w technologii 80nm :) Standard 700mhz na GPU i 1800 na pamiątkach :wink: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121199 Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 heh po oc i modach ponad 10k w marku 05 ^^ robi wrazenie takty 840/2060 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Witam mam problem z 3dmark01se jak chcę go uruchomić to wyświetla mi się komunikat że nie mam dx8.1 a jest zainstalowany 9.0c, pozatym 03 i 05 chodzą bez problemu. I druga sprawa ma ktoś może jakieś vmody na gainwarda 7600gt bo gpu doszło do 660 Mhz a pamiątki do 1600 później sypią artami a chciałbym przekroczyć 14k w 3dmark03 a najlepiej tak jak w screenach powyżej :-P P.S. do posiadaczy GT jakie osiągneliście maxymalne takty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 nagraj patha do 3DMarka 01 lub sciagnij nowego, np. z www.guru3d.com co do taktow to wystarczy zlookac sigi osob wypowiadajacych sie w tym temacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 zapytam jeszcze raz: poszukuje jakiegos programiku, odpowiednika attool tyle ze dla nvidii. probowalem atitoolem krecic ale cos jest nie halo bo na rdzeniu jedzie w gore bez opamietania (doszlo chyba do 880 jak go wylaczylem) jest cos takiego czy pozostaje tylko riva tuner i reczne krecenie? (ktore jest notabene strasznie czasochlonne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 zapytam jeszcze raz: poszukuje jakiegos programiku, odpowiednika attool tyle ze dla nvidii. probowalem atitoolem krecic ale cos jest nie halo bo na rdzeniu jedzie w gore bez opamietania (doszlo chyba do 880 jak go wylaczylem) jest cos takiego czy pozostaje tylko riva tuner i reczne krecenie? (ktore jest notabene strasznie czasochlonne) Spróbuj TEGO ale nie gwarantuje powodzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Kto mi pomoze zobic vmoda ołowkowego w moim 7600GT Palit oczywscie GPU!! ponawiam Pytanie :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Spróbuj TEGO ale nie gwarantuje powodzenia...albo jestem slepy albo nie widze opcji auto OC - przynajmniej w wersji 3.4 a to chyba najnowsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Opłaca mi się brać tą rewizję? http://i-serwis.action.pl/photo/KartyGrafi...dvi_pcie_z1.jpg Czy szukać innej? Np. tej z buzzerem i zworkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Opłaca mi się brać tą rewizję? http://i-serwis.action.pl/photo/KartyGrafi...dvi_pcie_z1.jpg Czy szukać innej? Np. tej z buzzerem i zworkami? W Sumie zadna roznica wiec bierz :) Milion razy bylo juz odpowiadane na takie pytanko... OC to raczej kwestia danej sztuki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serduszko Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Stało się to co nie powinno się stać. Mój geforce7600gs padł po 12 godzinach od vmodu. Napięcie jakie go zabiło to 1,65 mimo temperatury 60 stopni. Mam nadzieję że w serwisie ją przyjmą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Wyrazy współczucia. Jaki mod? Moja karta przy modzie poprzez zworki zachowywała się dziwnie (zwiechy połaczone z artami) na 1,6V i z niego zrezygnowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Popatrzcie co potrafi GF7600GT wykonany w technologii 80nm :) Standard 700mhz na GPU i 1800 na pamiątkach :wink: A co to za wynalazek? Bo pierwsze słysze o 76GT w 80nm ... moze to juz od dawna zapomniany 7600GTX? Edytowane 3 Listopada 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serduszko Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Lutowanie do potencjometrów, zwiechów natomiast nie miałem po prostu po kilku godzinach usłyszałem pisk na karcie i to był jej koniec :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 A co to za wynalazek? Bo pierwsze słysze o 76GT w 80nm ... moze to juz od dawna zapomniany 7600GTX?Kilka miesięcy temu nvidia oświadczyła , że chipu g73 będą produkowane w 80nm oznaczenienie chipu to B1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) no to ladne te now karty ;].. a ja dzis pomeczylem sobie 2x7600gs od galaxy po Vmodach 1.7v na rdzeniu .. ja jednej karcie nie bylo vmem wiec stock (bo moja robi 900 bez vmem) wyniki 730/880 wszystkie marki przelazly ;] stery 93.71 (daja fajnego kopa .. szczegolnie w 05) 03 - 27859 05 - 12515 06 - 6235 .. w 06 na jednym rdzeniu nie ma co wojowac .. wiec wynik jak wynik ale reszta calkiem przyzwoita.. teraz musze skolowac jakies C2D na mobo oblugujacym SLI ;] Edytowane 4 Listopada 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Czy mając GF Galaxy GS 7600 i Gigabyte 7600 GT da się podłączyć je pod SLI? Czy tylko dwie identyczne karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Czy mając GF Galaxy GS 7600 i Gigabyte 7600 GT da się podłączyć je pod SLI? Czy tylko dwie identyczne karty?sprobowac mozesz ale generalnie to musza byc identyczne karty.. czesto so problemy na identycznych kartach o roznych biosach .. a co dopiero na roznych kartach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Mam pytanie do posiadaczy 7600GT od Palita, czy głośny jest ten biały cooler? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 coolerek jest jak najbardziek w porzadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Stało się to co nie powinno się stać. Mój geforce7600gs padł po 12 godzinach od vmodu. Napięcie jakie go zabiło to 1,65 mimo temperatury 60 stopni. Mam nadzieję że w serwisie ją przyjmąlolik ja jade już chyba ponad miesiąc na 1.7v na AC z podpisu nie mam wiecej niż 50*C karta tylko podczas 3d dziwnie piszczy / tak samo jak moje katody :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Moze zasilka nie wyrabia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...