SGhost Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 chyba jak sobie kupisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 I jesio pytanko - czy odkryliście już 100% odkrytych dróg na wyspie?Rok po premierze? Chyba wszyscy już mają :D Zapewne coś sie za to dostaje, nie pamiętam fure, czu jakiś domek. Ale co to za różnica <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) @razorBMW Większość z nas odkryła już 100% dróg przed Polską premierą czyli przed kwietniem 2007 :) Nie wiem czy wiesz ale gramy już w TDU od stycznia 2007 (była beta) :) Ostatnio stwierdziłem, że w wielu miejscach wyspy nie postawiłem opony od prawie 8 miesięcy :) Też tak macie? Edytowane 14 Stycznia 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 No jest wiele tras tak oklepanych, że człowiek nie zastanawiając sie skręca za każdym razem w te same drogi. Tak jak np. trasa do okoła wyspy. Dużo jest takich mało uczęszczanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Dużo jest też "ślepych dróg" które prowadzą w głąb wyspy i na końcu kończą się , albo zawracają ;]. Stęskniłem się już za tdu ale nie będę grał w tą grę bo granie do początku jest bez sensu ;] Odbiję sobie przy TDu 2 ;] Edytowane 14 Stycznia 2008 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Panowie mam pytanie. Mam oryginal , kupilem auto i dom. Jade na pierwszy wyscig...i tyle bylo z grania. Gra sie nie wylacza , ale widze droge , daje enter i zadnego wyscigu nie ma Jakby freeza to lapalo. Wiem , ze jakis plik trzeba wywalic , nie wiem jaki i gdzie jest. Help PS -w faqu nic o tym nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Niestety płyta pożyczona na troche koledze oczywiscie zniknela - zgubił ją. Czy moge jeszcze jakos pograc on-line... sa jakies spatchowane wersje nocd ? Jedyne co mam to pudełko i oryginalny cd-key... :( Help Jak coś kombinuje z tym co dostepne w necie to mimo patchowania dalej wyskakuj blad ze gra nie ma update'u :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 dobra sciema nie jest zla :D ale bez plyty nie pograsz, nie ma bata, niech kolega lepiej "poszuka" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Niestety płyta pożyczona na troche koledze oczywiscie zniknela - zgubił ją. Czy moge jeszcze jakos pograc on-line... sa jakies spatchowane wersje nocd ? Jedyne co mam to pudełko i oryginalny cd-key... :( Help Jak coś kombinuje z tym co dostepne w necie to mimo patchowania dalej wyskakuj blad ze gra nie ma update'u :( W cdprojekcie masz zwroty płyty za free nieważne czy Ci ją pies zjadł czy kologa wziął :). Ofc org musisz miec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 W cdprojekcie masz zwroty płyty za free nieważne czy Ci ją pies zjadł czy kologa wziął :). Ofc org musisz miec.Ehehehe już dawno się tak nie uśmiałem :) Jak pies Ci ją łyknie to CDProject przyjmie zwrot, ale musisz mieć oryginał :) Nie ma co, pójdę z nim na dworek z szufelką i nazbieram co trzeba i zamiast do śmietnika to wsadze do kartonu i na kijku umieszę paragon i razem wyślę do CDProjectu i na pewno uwzględnią i wymienią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Panowie mam pytanie. Mam oryginal , kupilem auto i dom. Jade na pierwszy wyscig...i tyle bylo z grania. Gra sie nie wylacza , ale widze droge , daje enter i zadnego wyscigu nie ma Jakby freeza to lapalo. Wiem , ze jakis plik trzeba wywalic , nie wiem jaki i gdzie jest. Help PS -w faqu nic o tym nie ma. Problem rozwiazany , pomoc z Laba. Swoja droga by sie nikt nie czepial: Wina witaminy wgranej na oryginal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Problem rozwiazanyto moze podziel sie rozwiazaniem na przyszlosc gdyby ktos tez mial taki problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) Problem rozwiazany , Wina witaminy wgranej na oryginal. Swoją droga po co kupować oryginał żeby wgrywać no-cd? Jak widać na tym przykładzie gra nie działa stabilnie itp. A że trzeba płytę włożyć to inna sprawa. Edytowane 15 Stycznia 2008 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Swoją droga po co kupować oryginał żeby wgrywać no-cd?Po to żeby grać bez płytki, nie zepsuć jej i nie zgubić? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) Po to żeby grać bez płytki, nie zepsuć jej i nie zgubić? ;] Płyty z TDU się nie wyjmuje z napędu. Jak ma się zgubić? ;) ps. żeby zagrać w coś innego, kupujesz dodatkowy napęd. Edytowane 15 Stycznia 2008 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 ps. żeby zagrać w coś innego, kupujesz dodatkowy napęd. :D :D :D Niech lepiej kolega znajdzie plytke, zreszta teraz TDU kosztuje 27zl wiec majatek to to nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ehehehe już dawno się tak nie uśmiałem :) Jak pies Ci ją łyknie to CDProject przyjmie zwrot, ale musisz mieć oryginał :) Nie ma co, pójdę z nim na dworek z szufelką i nazbieram co trzeba i zamiast do śmietnika to wsadze do kartonu i na kijku umieszę paragon i razem wyślę do CDProjectu i na pewno uwzględnią i wymienią :) Ale tak jest naprawde :) przynajmniej w FAQ tak jest napisane: http://www.gram.pl/informacje.asp?id=2 Czym jest dożywotnia gwarancja? Dożywotnia gwarancja to nowa usługa gram.pl umożliwiająca wymianę uszkodzonych nośników (płyt) polamana plyta z grami CD Projekt na nowe. Nie ma znaczenia, w jaki sposób nośnik uległ uszkodzeniu lub zniszczeniu (zarysowanie przez czytnik, pęknięcie, złamanie, pogryzienie przez psa, etc) - wymienimy każdy nośnik na nowy. Ważna informacją jest również to, że wymieniane są całe komplety - bez względu na to, czy gra znajduje się na 1, 3 czy 5-ciu płytach, Ty otrzymasz pachnący nowością komplet.Wiec jak masz zarejestrowana gre to nie ma problemu :). Takie OT bo moze komus sie przydac ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 to moze podziel sie rozwiazaniem na przyszlosc gdyby ktos tez mial taki problem :) Rozwiazanie - nie gram w to , zadna witamina nie dziala. Znaczy sie dziala z oryginalem , ale w momencie wejscia na wyscig nie ma wyscigow. Swoją droga po co kupować oryginał żeby wgrywać no-cd? Jak widać na tym przykładzie gra nie działa stabilnie itp. A że trzeba płytę włożyć to inna sprawa. Bo meczy zonglerka plytami , szkoda mi napedu , moze nawet szkoda tej kwoty za oryginalna CD , a moze mam awersje do dzwieku jakie wydaja napedy? :wink: W napedzie caly czas jest GTL i tego nie wyjme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 dobra sciema nie jest zla :D ale bez plyty nie pograsz, nie ma bata, niech kolega lepiej "poszuka" ;] Taki jestes pewny? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 to jest juz magiczna witaminka zeby na necie pograc bez dvd i nie miec bledu ze zla wersja gry? bo o sp nie mowie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 to jest juz magiczna witaminka zeby na necie pograc bez dvd i nie miec bledu ze zla wersja gry? bo o sp nie mowie;]Generalnie mowiac sa , problem w tym , ze nie smigaja z polska wersja z Topsellera. Znaczy sie sprawa wyglada tak - odpalasz gre i wszystko lazi , ale po wejsciu na wyscigi juz nic nie ma , pokazana droga i mozesz jedynie wycofac sie z gry , nic wiecej. Do polskiej wersji nie ma wintaminki , a zachodnie tak dzialaja jak opisalem. Freeride dziala , ale co z tego skoro scigac sie nie mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ale sobie w kulki lecicie:-) Inna sprawa, że też mnie dobija to wrzucanie płytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 ale bez plyty nie pograsz, nie ma bata, niech kolega lepiej "poszuka" ;]Jako , ze nie naleze do osob , ktore szybko sie poddaja , malo tego - komp ma robic to co ja chce , a nie co mu sie wydaje za sluszne , posiedzialem troche , pogrzebalem i powiem tak : wszytkich , ktorym znudzila sie zonglerka plytami , maja oryginal i checi zapraszam na pw. ZNALAZLEM SPOSOB ABY OMINAC SECUROMA , GRAC Z OBRAZU I MIEC TO W 4 LITERACH Wiec grac sie da , sposob jest. Wlasnie sobie katowalem gierke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 "Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie!" Chyba przesadzacie trochę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) Tia, umieszczałem takie pytanie niedawno temu :) Zrobienie obrazu bez securoma to kwestia kilku(nastu) minut, wystarczy mieć oryginał i dobry napęd. Nie trzeba używać żadnych no-dvd cracków... I nie ma się czym chwalić, że znasz sposób na żonglerkę płytami. btw, ja nie mam odkrytych 100% dróg, mam to w [gluteus maximus] ;] Edytowane 16 Stycznia 2008 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 "Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie!" Chyba przesadzacie trochę! Wybacz , ale czy ja pisalem o Crackach? Malo tego , odpalenie cracka na oryginale spowoduje to ,ze nie bedziesz mogl grac na zadnym wyscigu. Natomiast sposob jest legalny , posiadajac oryginal zrobisz to sobie samemu wiec bez durnego czepialstwa. Ten sposob nie zabangla z piratem z wiadomego powodu = wyscigi sie nie odpala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 mam pytanie w przyszłym tygodniu składam sobie komputer i mam zamiar nabyć kierownicę specjalnie do TDU żeby nie grać na klawiaturze i pytanie brzmi czy będzie można sobie w miarę pograć na kierownicy : Logitech Vibration Feedback Wheel czy trzeba dokładać te 150zł i kupować logitecha momo lub dokładać 250zł i kupić Logitecha Logitech Driving Force Pro kurde szkoda mi wydawać na kierownicę nie wiadomo ile kasy a też nie będę na niej nie wiadomo ile grał z góry dzięki za opdowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jesli juz masz brac to szukaj uzywanego Logiego FF EX , ten ma Force Feedback , Vibration Feedback to ponoc porazka logitecha. W podobnej cenie powinienes dostac uzywanego Saitek R440. Nowy R220 bez FF powinien byc za te 150 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) Firekage chodzi Ci o Logitech Force Feedback Extreme ??? bo nie wiem jak mam rozumieć ten skrót :-) ps jeśli byś mógł to odezwij się do mnie na gg bo skasowało mi Twój numer a w profilu go nie masz edit: ok już znalazłem na allegro tą kierownicę FORMULA FORCE EX Edytowane 16 Stycznia 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Kupowanie drogiej kiery tylko do tdu imho nie ma celu. Ta gra niestety nie pozwala na wczucie sie w kierowanie jak prawdziwym samochodem. Kierowanie jest bardzo nieprecyzyjne. Są inne gry, które dadzą z posiadania kiery o wiele więcej frajdy niż tdu. Ja osobiście bym albo kupował dobrą kiere, albo dał sobie spokój. Wynalazki typu vibration-shit lub obrót 270' to żenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...