ParanoiK Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Czy nie sądzicie, że niektóre osoby przesadzają z sygnaturkami... ja rozumiem, że niektórzy chcą się pochwalić swym sprzętem, czy dać ogłoszenie, no ale jeśli ktoś daje posta który ma 1 linijkę i 8 linijek sygnaturki świecącej po oczach to wg. mnie drobna przesada. Co o tym sądzicie? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 i tu się z tobą zgodzę sam niedawno zmniejszyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Masz racje... I dlatego ja całkiem usunełem swoją sygnaturkę ( 7 linijek :P ) i mam zamiar wprowadzić qonfig mojego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 masz calkowita i niezaprzeczalna racje, mam jednoczesnie nadzieje ze moja nie jest zbyt "oczo-je**a" i nie przeszkadza tak bardzo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 zgodze sie i moja chyba az tak nierazi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Dla mnie powinno sie wprowadzic staly kolor i rozmiar czcionki jakimi jest napisana sygnaturka a takze max ilos linijek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Dla mnie powinno sie wprowadzic staly kolor i rozmiar czcionki jakimi jest napisana sygnaturka a takze max ilos linijek.to zly pomysl, ale faktycznie czesto sa one zbyt duze i w razacych kolorkach i powinny zostac zmienione. Moze nich taka osoba da se linka do stronki gdzie napisze reszte (kilka osob jush tak zrobilo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 A mi jeszcze żadna sygnaturka którą widziałem nie przeszkadzała :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a dla mnie to kompletnie bez znaczenia ;] zupelnie mi nie robi kto ma na ile i jaka czcionka opis ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a dla mnie to kompletnie bez znaczenia ;] zupelnie mi nie robi kto ma na ile i jaka czcionka opis ;) Rowniez mi to nie przeszkadza ..piszcie co chcecie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 ja tam sie stescilem w dwóch linijkach ale i tak mi nie przeszkadza jak kots ma 4 czy 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 hehe.. mi tez nie przeszkadza.. ale moze dlatego ze uzywam rozdzialki 1280x1024 i nawet 5linijek niewiele zajmuje i forum jest czytelne ;) ale przy 800x600 faktycznie moglo by mi to przeszkadzac.. takie moje male zdanko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 a dla mnie to kompletnie bez znaczenia ;] zupelnie mi nie robi kto ma na ile i jaka czcionka opis ;) mi też to jest obojetne, kazdy ma prawo dać sobie opis i kolor jaki chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja zredukowałem swoją do niezbędnego minimum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja zredukowałem swoją do niezbędnego minimum :D a ja mam sobie cytata i chyba raczej to nie przeszkadza w czytaniu ? :P reszta zostala skompresowana do minimalnego minimum :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 w sumie co kto lubi ... ja mam zamiar wstawic swoj konfig (w koncu!!!! :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 a dla mnie to kompletnie bez znaczenia ;] zupelnie mi nie robi kto ma na ile i jaka czcionka opis ;) mi też to jest obojetne, kazdy ma prawo dać sobie opis i kolor jaki chce Tak samo jak jest obojętne czy zabijasz czy nie i jak się publicznie zachowujesz. Chcesz się pochwalić konfigiem? ok. Ale jest pewna nietykieta użytkowania sieci która określa pewne zasady dobrego smaku. Szczególnie, że 3/4 linijek w całym temacie na forum to właśnie sygnaturki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pe Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 moja sygnaturka poprzednia przeszkadzała moderatorom... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Mnie to ryba. I tak jest ograniczenie do iluśtam znaków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 mi sie moja podoba. i nie mam 7 linijek (nie moge juz wiecej dopisac...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Paranoik ,tfuj nick ci pasuje :P ,a i moze miales na mysli "netykiete" :P ,a co do sigow to wedlug mnie sa przydatne,popierwsze latwo mozna kogos zauwazyc z podobnym konfigiem i wymienic doswiadczenia, po drugie gdy ktos pisze o jakims problemie to czasami wystarczy looknac na sig-a i odrazu wiadomo o ci chodzi :roll: np."Dlaczego na moim wykreconym wypas celeronie mam takie slabe wyniki" :D ,look -> celina na williamette i od razu wiadomo ;].Oczywiscie nie mozna przesadzac i wedlug mnie powinna byc pisana mniejsza czcionka ale ogolnie to jest przydatna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...