Skocz do zawartości
ParanoiK

Sygnaturki...

Rekomendowane odpowiedzi

Czy nie sądzicie, że niektóre osoby przesadzają z sygnaturkami... ja rozumiem, że niektórzy chcą się pochwalić swym sprzętem, czy dać ogłoszenie, no ale jeśli ktoś daje posta który ma 1 linijkę i 8 linijek sygnaturki świecącej po oczach to wg. mnie drobna przesada. Co o tym sądzicie? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie powinno sie wprowadzic staly kolor i rozmiar czcionki jakimi jest napisana sygnaturka a takze max ilos linijek.

to zly pomysl, ale faktycznie czesto sa one zbyt duze i w razacych kolorkach i powinny zostac zmienione. Moze nich taka osoba da se linka do stronki gdzie napisze reszte (kilka osob jush tak zrobilo)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe.. mi tez nie przeszkadza.. ale moze dlatego ze uzywam rozdzialki 1280x1024 i nawet 5linijek niewiele zajmuje i forum jest czytelne ;)

ale przy 800x600 faktycznie moglo by mi to przeszkadzac..

takie moje male zdanko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dla mnie to kompletnie bez znaczenia ;] zupelnie mi nie robi kto ma na ile i jaka czcionka opis ;)

mi też to jest obojetne, kazdy ma prawo dać sobie opis i kolor jaki chce

Tak samo jak jest obojętne czy zabijasz czy nie i jak się publicznie zachowujesz. Chcesz się pochwalić konfigiem? ok. Ale jest pewna nietykieta użytkowania sieci która określa pewne zasady dobrego smaku. Szczególnie, że 3/4 linijek w całym temacie na forum to właśnie sygnaturki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paranoik ,tfuj nick ci pasuje :P ,a i moze miales na mysli "netykiete" :P ,a co do sigow to wedlug mnie sa przydatne,popierwsze latwo mozna kogos zauwazyc z podobnym konfigiem i wymienic doswiadczenia, po drugie gdy ktos pisze o jakims problemie to czasami wystarczy looknac na sig-a i odrazu wiadomo o ci chodzi :roll: np."Dlaczego na moim wykreconym wypas celeronie mam takie slabe wyniki" :D ,look -> celina na williamette i od razu wiadomo ;].Oczywiscie nie mozna przesadzac i wedlug mnie powinna byc pisana mniejsza czcionka ale ogolnie to jest przydatna sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi