pphilips Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Zastanawiam sie czy kupic hub'a czy switch'a do domowej sieci. Ma on obslugiwac 3 komputery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 ^^ jedno i drugie spelnia swoje zadania switch nie muli sieci-najprosciej mowiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 W przypadku takiej sieci nie ma to znaczenia, różnicy nie odczujesz, chyba że w portfelu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 No chyba że ktoś cię zacznie podsłuchiwać to zatęskisz za switchem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Heh, podsłuch w sieci domowej? To się nazywa wyobraźnia! Ja tam np takim wrednym bratem nigdy nie byłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Potrzebuje jakiegoś switcha do domu,(ADSL 2) ten będzie ok czy lepiej jakiś inny :?: SWITCH D-LINK DES-1005D 5 PORTÓW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 W tej cenie nie ma chyba nic lepszego, co by było nowe. Przez 3 mies. zawiesił mi się dwa razy. W ogóle byłem zdziwiony, że switch też się może zawiesić, ale po wyjęciu i ponownym włożeniu wtyczki od zasialnia już wszystko było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja wziolbym switcha, przez to ze nie generuje zbedny ruch. No ale jak wiadmo hub jest tanszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 SWITCH najlpiej jakis sensowniejszy, niewieszajacy etc a jeszcze lepiej router... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Poszukaj na Allegro używanego switch'a 10/100 3Com'a - oczywiście sprawnego :) Były też i czteroportowe. Ten Dlink też jest dobry Edytowane 21 Lipca 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zapomnij o Dlinku, chyba że lubisz zwiechy, juz lepszy jest ten lantech. Ideałem jak napisał Grimlock byłby jakiś 3Com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 O takiego chodziło ?? KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 W tej cenie nie ma chyba nic lepszego, co by było nowe. Przez 3 mies. zawiesił mi się dwa razy. W ogóle byłem zdziwiony, że switch też się może zawiesić, ale po wyjęciu i ponownym włożeniu wtyczki od zasialnia już wszystko było ok. nie ma nic lepszego ? :}} i zawiesil sie 2 razy przez 3 miechy !! widze kontrast :} :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Rozumiem, że może być to kontrast, ale znajdź mi innego switcha w cenie 44,90 (tyle zapłaciłem), który będzie NOWY i lepszy od tego D-Link'a. Przypuszczam, że może być z tym problem, więc może zanim nawalisz tysiąc lolów w swoim poście, to pomyśl co było wyznacznikiem przy wyborze- podpowiem niska cena! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 @LAPIN tak ten może być :) @narcyz przez moje ręce przeszło troche switchy i musze ci powiedzieć, że jakieś 90% wieszających się to były właśnie d-linki, lepiej od nich sprawował się jakiś chiński ośmioportowy noname za 39,99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Nie widziałem nigdzie żadnej nowej chińszyczyzny za 40ziko, bo bym pewnie kupił. A skoro to była najlepsza oferta, to uważam, że warto za taką cenę kosztem dwóch zwieszek od początku użytkowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 odkopuje, dlaczego musi byc koniecznie uzywany, fajne 3com'y mozna znalezc na allegro za 40-50 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) warte uwagi sa tylko 3com'y ps hub 50 i ps hub 40 ( z naciskiem na 50). faktycznie do sieci osiedlowej rodzielajacej internet sa super - zarzadzalne i nawet statystyki ruchu pokazuja :wink: (warto ich szukac w dziale switche - nadgorliwi allegrowicze reklamuja je jako switche, chociaz to ni e do konca jest prawda) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez pshem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 planety z serii fsd nie sa zle (te blaszane) nie wieszaja sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 planety z serii fsd nie sa zle (te blaszane) nie wieszaja sie Wieszają się. Nie tak jak te ciach!iane plastiki (FSD-800) ale i 503 i 803 mają podobnie jak większość tanich planetów jakiś problem z cacheowaniem MACów i potrafią dostać głupawki (tj nie przepuszczać tego co trzeba na port) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 mialem takich pare i nie stwarzaly mi problemow no chyba ze po burzach ale to chyba wszystkie beda sie wiechaly szczegolnie z przewieszkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...