Gość morita-san Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) gra prezentuje sie swietnie , poziom zniszczen narazie najlepszy jaki widzialem obecnie :) kiedy rozwalilem fontanne i zobaczylem jak wyplywa woda - maskara :D tak tylko wspomnialem dla "porzadku obrad" ;)ale mijajac sie z prawda ;) UE3 w Stranglehold to fakt :) Edytowane 25 Września 2007 przez morita-san Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 ale mijajac sie z prawda ;) UE3 w Stranglehold to fakt :)zakladajac ze UE2.x to UE3.0, ale Epic ma "troche" inne zdanie na ten temat EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 pod dx9 nie ma problemu, tak wiec jak mozesz to sprawdz np. z R6Vegas_Game.exe Ja różnicy nie widzę, pierwszy bez AA a drugi AAx4. Zmieniłem nazwę pliku w folderze... może powinienem zrobić coś jeszcze? Sterowniki to 162.18 i prawdę mówiąc nie chce mi się kombinować z kilkoma rodzajami bet. :wink: Co najlepsze to to, że stranglehold pomyka na ikspeku bez problemu, przeniosłem sobie tylko sejwy. Bez kolejnej instalacji, kombinowania z ustawieniami i sterownikami. Dodatkowo przełączam się już po raz kolejny między grą, pulpitem i panelem kontrolnym nv i bez najmniejszego zgrzytu. Pisząc tego posta gra jest uruchomiona w tle, mam pełno otwartych okienek i wszystko działa. hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Ja różnicy nie widzę, pierwszy bez AA a drugi AAx4. Zmieniłem nazwę pliku w folderze... może powinienem zrobić coś jeszcze?Sterowniki to 162.18zmiana nazwy pliku i wymuszenie z poziomu sterow fsaa powinno dzialac, tez na tej wersji sterow. jezeli nie, mowi sie trudno ;) imo zainstaluj jednak stery min 163.44, najlepiej ostanie bety 163.71 http://www.nzone.com/object/nzone_download...betadriver.html Edytowane 25 Września 2007 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Szkoda , że do tej gry instaluje się dotnetfx :( przez ten badziew teraz winda się dłużej ładuje :(, ale gra jest prze masakra i dla niej może się wczytywać nawet ile chce :P. Edytowane 25 Września 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 He he, nie spodziewałem się że uda mi się pograć w to demko na 6600GT, a tu miła niespodzianka, jest nawet w miarę płynnie :) Super rozwałka, prawie jak na filmach. Tylko gdzie się podziały opcje graficzne? Albo jak skonfigurować klawę, bo na WSAD nie lubię grać? Jakie masz zainstalowane sterowniki do grafy? Mam podobny config, a u mnie gra się nie odpala. Po ekranie z klawiszami do sterowania wyłącza się monitor i pomaga tylko reset... Dodam, że ja jadę na 163.44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Jakie masz zainstalowane sterowniki do grafy? Mam podobny config, a u mnie gra się nie odpala. Po ekranie z klawiszami do sterowania wyłącza się monitor i pomaga tylko reset... Dodam, że ja jadę na 163.44Mam 163.69. Wielu osobom demo albo gierka się nie odpala, chciałem z ciekawości sprawdzić czy u mnie pójdzie i jest OK, ale z poważniejszym graniem to poczekam na upgrade sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 No no popykałem trochę w tę gierkę i muszę powiedzieć że jest całkiem dobra. Jak na razie (wnioskując ze skrinow) jestem tam gdzie qqrydza. Trochę zaczyna wiać nudą bo misje nie są zabójcze ale walka wygląda super. Jednemu kolesiowi zmasakrowałem rękę shotgunem że aż zakwiczał i ją obejrzał, potem poprawiłem i ziomuś pięknie wleciał w jakieś skrzynki. Fizyka robi wrażenie i to duże, na prawdę jest to mocna strona gry. Grafika również (szczególnie twarze bohaterów), wymagania całkiem małe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 a ja najbardziej lubie strzelac fajfusa w krocze i ogladac ich wykrzywione geby w zwolnionym tempie :D wszyscy tutaj wydaja pozytywne opinie na temat gry, poza tymi ktorym sie nie odpala :P wiec dziwi mnie, dlaczego na zagranicznych forach ludzie taka marudza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) gierka jest naprawde dobra musze zdobyć pełną, demko przeszedł z 5 razy może dla nich(np.amerykańców) jest za trudna:P Edytowane 25 Września 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 muszę przyznać ze gra jest mecząca ;/ w koncu ja przelazlem ale sam na sile sie do niej zmuszałem - chyba tylko dlatego żeby ja jak najszybciej odinstalować. Faktycznie fizyka jest wpełni zachowana + do tego niemalże wszystko da sie zniszczyć, ale grafika absolutnie nie powala na kolana - jak na 12gb bezapelacyjnie mogę powiedzieć ze jest to gniot ;/ a naprawdę czekałem na tą gre z niecierpliwością kawał czasu - niestety rozczarowałem sie podobnie jak przy punisheru, bloodraynie 2. Nie ma to jak stary poczciwy Max Payne z odpowiednim klimatem, fakt ze grafika nie byla wtedy powalająca ale nie zapominajmy ze w 2001 gra po prostu rządziła - od tamtego czasu mineło 6 lat a producenci strangleholda zaserwowali nam gierke ktora mogla by powstac spokojnie 2-3 lata temu. no nic pora na wywalenie tego badziewia i powrót do bioshocka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Z tego co słyszałem aby gierka się odpaliła trzeba mieć min. 2gb ramu. Jak ktoś ma mniej i działa niech mnie poprawi... :unsure: Edytowane 26 Września 2007 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Na moim sprzęcie zalicza zwis na ekranie loadingu, ehh co za syf. fajny cytat z innego forum ;) this game contains 50 thousand John Woo bugs, so save ur pc Edytowane 26 Września 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Z tego co słyszałem aby gierka się odpaliła trzeba mieć min. 2gb ramu. Jak ktoś ma mniej i działa niech mnie poprawi... :unsure: Na 1GB ludzie też grają, więc nie trzeba mieć 2GB ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Podpaliliście mnie tak,że zagrałem w "to to". Grafa miodzio, efekty kapitalne, arcade maksymalny,....ale nie wciąga tak jak Max Payne. Chyba dziś zasiądę jeszcze raz i dam jej drugą szansę. Nie jest źle, ale chyba za dużo oczekiwałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Wiele nie oczekiwalem i sie nie zawiodlem ;] Na poczatku moze i robi wrazenie ale po 2 godzinach ma sie dosyc klepania w lewy klawisz myszy, spacje, 2, 3, 4. Jak dla mnie brak klimatu, przecietna grafika i przecietna fabula. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) fak. nie moge zmienic rozdzialki max to 800x600. grzebanie w plikach konczy sie totalnym unieruchomieniem gry, pomaga tylko reinstal. drivery 163.71 problem rozwiazany polowicznie. Edytowane 28 Września 2007 przez Monolith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) A mi wyskakuje czarny ekran :((( 139 zł poszło sie jeb**!! POMOCY!! EDIT: Mam stery 163.71 :l POMOCY!! Edytowane 29 Września 2007 przez maxiu1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Maxiu1 problem to chyba 1GB ram. Dokup jeszcze jeden 1GB jak będzie kaska i wtedy se pograsz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Cholerka ale innym na 1Gb chodzi nawet czytałem że komuś poszło na 512 :o Mam te 200zł mógłbym kupić 1Gb ale mam je odłożone na dysk twardy bo na razie jadę na 80Gb :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Maxiu1 problem to chyba 1GB ram. Dokup jeszcze jeden 1GB jak będzie kaska i wtedy se pograsz.nie no dosłownie świetna porada :mur: lepiej nic na ten temat już nie pisz Maxiu1, masz nowego directX 9.0c wersja sierpniowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 DX mam z płytki od mojej grafiki 9.0c ale nie wiem ktorej daty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 ja powiem tak: przedmowca z ramami ma racje... ja tez mialem dokladnie ten sam problem... dokupilem ramy (1gb)tj mam teraz 2gb ramu i wszystko mi smiga, a raczej smigalo - bo juz to "cos" wywalilem. Ja w kazdym razie tej gry juz nigdy nie tkne nawet kijem przez szmate - strata czasu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) jakieś nowe teorie, bo pierwszy raz spotykam się z sytuacja gdzie 1GB RAM to zbyt mało by w ogóle uruchomić grę ? oryginał czy piracik ? a jeśli to rzeczywiście prawda to nie mam pytań :lol: naprawdę coś nowego :] edit: poczytałem trochę i co do problemu trudno powiedzieć, bo jednym działa z 512 RAM a drugim nawet na 1GB nie rusza ...wina pirackiej kopi ? ;] błędu ? Edytowane 29 Września 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 jakieś nowe teorie, bo pierwszy raz spotykam się z sytuacja gdzie 1GB RAM to zbyt mało by w ogóle uruchomić grę ? oryginał czy piracik ? a jeśli to rzeczywiście prawda to nie mam pytań :lol: naprawdę coś nowego :] edit: poczytałem trochę i co do problemu trudno powiedzieć, bo jednym działa z 512 RAM a drugim nawet na 1GB nie rusza ...wina pirackiej kopi ? ;] błędu ? "wina pirackiej kopi ?" - gdzie piracka kopia jak ja z wersją Demo mam problem z początku na sterownikach 162.18 XP po uruchomieniu był czarny ekran i reset po zmianie na wersję 163.71 XP + kodeki ffdshow już się wszystko uruchamia , ale można grać tylko 30 sekund i znowu czrny ekran plus reset. Fakt mam tylko 1GB Ram. Podobno gra działa normalnie z 1GB Ram ale trzeba mieć Viste. Pełną wersję też bym mógł mieć , ale to będzie ten sam problem pod win XP (nie ruszy) . Szkoda , bo obecnie mam złamaną nogę i z nudów nie mam w co grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Fakt mam tylko 1GB Ram. Podobno gra działa normalnie z 1GB Ram ale trzeba mieć Viste.ja mam XP i 1GB i demko śmiga . nie wiem kto wymyślił to bajkę o tym ze 1GB to za mało :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 ja mam XP i 1GB i demko śmiga . nie wiem kto wymyślił to bajkę o tym ze 1GB to za mało :> To pewnie masz Radeona , bo sterowniki dla nvidia coś pie - rniczą tą grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Tyle czekania a taka nuda ..... nie moglem sie przelemac zeby w to pograc wiecej ...... chociaz maxa payna przelazlem 3 razy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 mnie wciagnela. szkoda, ze taka krotka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Problem z 1GB Ram rozwiązany (połowicznie) Pod windowsa XP gra się zawiesza po 30 sekundach. Pod Vistą Ultimate działa normalnie, ale dysk twardy zmuszony jest dczytywać dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...