xacti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 aha. moze uda mi sie kumpla namierzyc to by zaswiadczyl ze to on kupowal choc nie wiem czy by to cos dalo.. eh. jak mnie odblokuja i nie bede musial dowodu wysylac to normalnie nigdy nikomu negatywa nie wystawie chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 ile masz lat? 13,14? to co mówisz jest tak bezsensu że allegro nigdy w to nie uwierzy! a co do pełnoletności to kiedyś nie było tego zapisu w regulaminie i np ja do 18 mam jeszcze niecałe 1,5 roku a konto mam od 2004 i poprostu staram się nie narażać i wyróżniać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja mam 16 lat i na 80 komentarzy 100% to pozytywy, a zarówno kupowałem i sprzedawałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 @Kaaban mam 14 lat <_< jednak narazie wszystkie transakcje jakie przeprowadzalem sa udane. Zreszta... zobaczymy co napisze allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 bo nie zamierzam dublowac kont by miec problemy :|Dublowanie kont nie jest zabronione. Sam posiadam obecnie 4 konta, w tym tylko jedno zalozylem bedąc pełnoletni (miesiąc temu - chce sprobowac sil w nieco innej branzy;]), ale sza ;) . Jeśli nie łamiesz regulaminu (nie licytujesz z kilku kont w jednej aukcji, nie podbijasz cen w swoich aukcjach, nie wystawiasz komentarzy sam sobie) to mozesz miec i 10 kont. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) @Kaaban mam 14 lat <_< jednak narazie wszystkie transakcje jakie przeprowadzalem sa udane. Zreszta... zobaczymy co napisze allegro. nowłaśnie ta coś ci nie wyszła... wątpię żeby to przeszło i jakoś nie chce mi się wierzyć że tak było naprawdę <_< który myślący człowiek załatwiał by interesy w ten sposób? odp oczywista chyba :-| Dublowanie kont nie jest zabronione. Sam posiadam obecnie 4 konta, w tym tylko jedno zalozylem bedąc pełnoletni (miesiąc temu - chce sprobowac sil w nieco innej branzy;]), ale sza icon_wink2.gif . Jeśli nie łamiesz regulaminu (nie licytujesz z kilku kont w jednej aukcji, nie podbijasz cen w swoich aukcjach, nie wystawiasz komentarzy sam sobie) to mozesz miec i 10 kont.mój kolega po zawieszeniu jednego bez powodów założył drugie, nazwa niemal identyczna (wstwił tylko między cyfry podkreślnik i to nowe też zablokowali :-| i też za nic? dlaczego? po ip sprawdzili? to trochę przeczy temu co napisałeś... Edytowane 27 Lutego 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Jesli jego konto zostało zawieszone (jakos nie wierze, ze bez powodu), a on po prostu zalozyl se nastepne to nie dziwota, ze tez mu zawiesili. Posiadanie kilku kont jest dozwolone o ile nie lamiesz regulaminu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 u mnie w mailu pisalo ze nie moge zalozyc drugiego konta ;) @Kaaban ty sie poprostu jakis czas temu na mnie uwziales ;> co zem ci zrobil? no ale poza twoimi uprzedzeniami do mnie... czemu od razu zakladasz ze klamie? moze to i dziwnie wyglada, ale wtedy nie pomyslalem o konsekwencjach i to byl moj blad.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Tak wolaja o dowod, trzeba bylo nie kmbinowac pozatym masz 14 lat. Straciles konto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 ehhh, szkoda :( no to teraz trzeba bedzie z konta mamy kupowac / sprzedawac ;) *a wlasnie. czy np mozna na koncie zmienic nick czy cos? albo np zalozyc 2 na ta sama osobe? ale bez lamania regulaminu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 W obu przypadkach nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 allegro odpisalo pisze ze odblokowanie konta jest jak najbardziej mozliewe... jednak musza potwierdzic tozsamosc. czy jak im wysle kopie legitki to wystarczy? ;) *no to juz nie mam konta :( co proponujecie im odpisac? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Wyslac im skan legitymacji, poczekac 4 lata az do ukonczenia 18 roku zycia i wtedy zajmowac sie allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Kombinuj, przeciez wszyscy tak robią :-| ----------------- Jak bedziesz chcial cos kupic to popros kumpla z kontem. I czekaj do osiemnastki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 allegro odpisalo pisze ze odblokowanie konta jest jak najbardziej mozliewe... jednak musza potwierdzic tozsamosc. czy jak im wysle kopie legitki to wystarczy? ;) *no to juz nie mam konta :( co proponujecie im odpisac? ;) Spytaj czy może być paszport :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) eh nie chodzi mi o to co zrobic by odblokowac konto.. bo wiem ze to nie realne, mi chodzi o to, co im odpisac. czy cos w stylu : Przepraszam, nie mam 18 lat . ? a moze jakos inaczej? :? a moze wogole nie odpisywac i w wieku 18 lat odblokowac sobie ? ;) @ bryce moze byc paszport... tylko ze tam tez jest CHYBA wiek podany ;) tzn data urodzenia Edytowane 27 Lutego 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 W regulaminie jest że tylko osoby pełnoletnie mogą zakładac konto więc to odpada bo zablokują ci bez możliwości odlbokowania, a jeśli chodzi o paszport :mrgreen: photoshop power :D może przejdzie :P w sumie nic niestracisz a jak oni to sprawdzą ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 napisalem do nich dokladnie ZE JESTEM NIE PELNOLETNI . Jesli mnie zablokuja na zawsze - trudno - moja glupota . Po skonczeniu 18 roku zycia poprosze o anulowanie decyzji i ponowne mnie przyjecie. aaa i sztuczek z fotoszpem to wole nie probowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) napisalem do nich dokladnie ZE JESTEM NIE PELNOLETNI . Jesli mnie zablokuja na zawsze - trudno - moja glupota . Po skonczeniu 18 roku zycia poprosze o anulowanie decyzji i ponowne mnie przyjecie. aaa i sztuczek z fotoszpem to wole nie probowac ;) dam ci rade i zagadke : "Masz rodzinę?" :D jak masz to wykorzystaj :D bo oni są pełnoletni :P Edytowane 27 Lutego 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 tak mam rodzine. o co ci chodzi? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) YGPM :) Edytowane 27 Lutego 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 poprostu załóż nowe konto na kogoś pełnoletniego i zmienisz później dane :P nie uwziąłem się, tylko co nie czytam Twoich wypowiedzi to głupota na głupocie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 ehh chyba zaloze konto na tate i nie bede juz z nim nic kombinowal , bawil sie w zmiane danych... btw . uwziales sie od momentu kiedy byl moj temat o wysokich temperaturach <_< ;) ale postaram sie 'podniesc' poziom moich wypowiedzi jesli cie to razi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 niemożna zmieniać danych :> już 1 konto mi za to zawiesili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 W regulaminie jest że tylko osoby pełnoletnie mogą zakładac konto więc to odpada bo zablokują ci bez możliwości odlbokowania, a jeśli chodzi o paszport :mrgreen: photoshop power :D może przejdzie :P w sumie nic niestracisz a jak oni to sprawdzą ? ;) Falszerstwo dokumentów, paragraf 310... Cieszkie przestepstwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 odkopuje konto zawiesili mi jakies pol roku temu napisałem do nich maila bo aktywne konto by się przydało o to co dostałem w odpowiedzi Z naszych danych jednoznacznie wynika, że korzystał Pan z kilku kont, na których doszło do poważnych naruszeń zasad obowiązujących w Allegro. W związku z tym informuję, że Pańska współpraca z serwisem została zakończona. Żadne z Pańskich kont nie zostanie odblokowane, nie może Pan również dokonać ponownej rejestracji. Z poważaniem, I jak im tu wytłumaczyć ze w czasie korzystania z jednego konta nie miałem wiecej kont na allegro równoczesnie miałem tylko jedno konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 To napisz do nich jeszcze raz i niech pokażą z jakich danych wynika to, że miałeś więcej kont. Wtedy zobaczysz co jest nie tak. Może ktoś inny zarejestrował konta na Twoje imię i nazwisko albo coś w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 To napisz do nich jeszcze raz i niech pokażą z jakich danych wynika to, że miałeś więcej kont. Wtedy zobaczysz co jest nie tak. Może ktoś inny zarejestrował konta na Twoje imię i nazwisko albo coś w tym stylu. a myslisz ze nie pisalem :lol2: pisałem chyba 10 razy zeby mi podali nazwy kont to odpowiadają z posiadanych zapisów systemowych wynika ze posiada Pan wiele kont z ktorych doszlo do naruszeń zasad allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 lol oni ten tekst wklejaja chyba kazdemu jak leci , na latwizne ida Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 lol oni ten tekst wklejaja chyba kazdemu jak leci , na latwizne ida :mur: chyba odpuszczam, ręce opadają szkoda ze nie podali telefonu to by dalo sie normalnie porozmawiać a nie e-maile co 3 dni słać :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...