Gość Mac4 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Jak w temacie, strasznie wkurzająca rzecz, właśnie napisałem temat, zapomniałem dodać że karta ma być na PCI-E i... [gluteus maximus]! Nie mogę zedytować :/ Może czas wprowadzić to "ustrojstwo" także na "Kupię" bo na "Sprzedam" to dość popularna opcja :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Dopiero dziś to zauważyłem, jak chciałem napisać że ogłoszenie już nie aktualne. Rzeczywiście przydałaby się ta opcja. W sumie raportem, albo prośba do moderacji też można wiele zdziałać, ale tak naprawde to czemu nie można edytować tam postów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoszone. http://www.tweak.pl/flyspray/?do=details&id=65 Podejrzewam, że błąd powstał przez przeoczenie przy konfiguracji ustawień subforów Kupie i Inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Skoro jest temat o giełdzie to napisze tu, czy w dziale sprzedam nie ma szybkiej odpowiedzi?? Jakoś nie widziałe, czy to błąd czy specjalnie?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Skoro jest temat o giełdzie to napisze tu, czy w dziale sprzedam nie ma szybkiej odpowiedzi?? Jakoś nie widziałe, czy to błąd czy specjalnie?? :blink:Masz jakiś problem z percepcją. :-P Działa: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=189586 EDIT: A sorry, nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem. :-P Chodziło Ci o szybką odpowiedź, a nie o szybką edycję. Szybkiej odpowiedzi faktycznie nie ma. A jaka jest tego przyczyna, to na razie nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Przeoczenie ;) Swego czasu było wyłączone odpowiadanie na giełdzie więc i chowane było okienko szybkiej odpowiedzi co logiczne ;) I w sumie chyba chce żeby tak zostało bo mimo wszystko nalegam na załatwianie spraw giełdy prywatnie a nie na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Ale można by zrobić tak aby autor tematu mógł wprowadzać zmiany w tym swoim temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...