tuninggt Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 A wiec tak nie wiem gdzie ma swadzić :) kabeli od fortowego panelu audio w płyte i nawet niewiem czy plyta ma takie coś na adresy podam opis płyty jak wygląda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 a w instrukcję od płyty to nie łaska zajrzeć ? tam wszystko powinno być opisane co i jak. i po co 2 takie same topici założyłeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuninggt Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Ja juz tam zajzalem dawno i nic nie ma ;(;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 :evil: Tworzenie nowego topic'u o tej samej tematyce ze względu na brak odpowiedzi w poprzednim nie jest mile widziane na Tweak'u. Widać żaden z użytkowników, którzy wczoraj/dzisiaj byli na forum nie spotkał się z tym problemem. Czekaj cierpliwie. Tweak to nie call center. Następny taki wybryk zakończy się czasowym zakazem pisania postów. I zapoznaj się z regulaminem forum. Warto go znać, aby uniknąć na przyszłość stresogennych sytuacji i ewentualnego BAN'a. Link masz w moim podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 moje pytanie dotyczxy panelu frontowego lecz nie audio a USB :) mam taki problem ze sie nie znam i szukam fachowca a instrukcja mi zbytnio nie pomogla :/ http://img178.imageshack.us/img178/6044/dscf0454in1.jpg porty ten ziolty i niebieski http://img209.imageshack.us/img209/2569/dscf0455bw4.jpg wtyczka od przedniego panelu usb http://img178.imageshack.us/img178/4876/dscf0456eg0.jpg to co znalazlem w instrukcji i teraz pytanie :) jak to poskladac do kupy zeby dzialalo :D przepraszam ze tutaj ale nie chciales zasmiecac nowym topiciem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meesha Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 czerwony to VCC, czyli zasilanie, dalej lecą: biały data-, zielony data+, oraz czarny gnd wtyczka którą trzymasz w ręku w gnieździe leci tak (od lewej): górny rząd: czerwony-biały-zielony-czarny-pusty pin dolny rząd: czerwony-biały-zielony-czarny-brak pinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Dziekuje bardzo, bylem dosyc blisko bo podpialem to wczesniej ale wtyczke na 3 piny odwrotnie :) pozdrawiam Edytowane 30 Listopada 2006 przez D@ve Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...