Lateral Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Ciekawy programik, łączy wszystko co trzeba przy OC. Na razie jest to wczesna alpha ale potencjał zapowiada się niezły... http://www.techpowerup.com/systool/ Autorem tego narzędzia jest w1zzard. Ten sam, którego dziełem jest ATITool więc moduł kontroli kart graficznych powinien sprawować się dobrze. Co do obsługi procesorów i płyt głównych zapewne jeszcze daleka droga do doskonałości, jednak pomysł jest moim zdaniem dobry i wart uwagi. Oby rozwój nie zatrzymał się w miejscu i dalsze aktualizacje przynosiły coraz więcej funkcjonalności. ... Edytowane 28 Lipca 2006 przez southorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 zaraz zobacze i ocenie co to za cudo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ciekawy program. Niestety czesto sie u mnie wiesza. Najbardziej podoba mi sie opcja FIND MAX OC dla procka. Jak kazdy kombajn, nigdy nie bedzie lepszy niz grupa programow, ale dla nie wtajemniczonych, pewnie super rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 osobiście mi sie nie podoba narazie, nawalone tam tego że hej, połowa opcji i tak nie działa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 I nie działa na wszystkich platformach <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 uzywam, a raczej mam to cos zainstalowane juz dluzszy czas ale jakos wole wszystko robic po staremu... ale ogolnie wrazenie pozytywne mam nadzieje ze bedzie sie rozwijac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Nowa wersja build 662. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Nowa wersja build 694. Link ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Fajny programik southorn :D A64 nim się bawić nie będę, ale do lapka (który co prawda ma opcje o/c w biosie, taka fajna sztuka z niego, ale max. +15% FSB) jak znalazł- faktycznie da się w banalny sposób podkręcić PM'kę. edit- southorn, bawiłeś się więcej tym programem? U mnie dosłownie czarna magia, raz zadziałał dobrze, a po resecie już nie chce (nie znajduje pll). Jeśli wiesz o co chodzi, to chętnie posłucham. Ich forum milczy, a rejestrować mi się specjalnie dla jednego tematu nie chce ;) Edytowane 27 Lipca 2006 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...