Skocz do zawartości
Gość krzysiekp89

Mistrzostwa Świata Niemcy 2006

Rekomendowane odpowiedzi

No nareszcie! Mam nadzieje, ze to przebudzenie Anglikow pozostanie do konca MS... Czy to wejscie Rooneya wplynelo tak na ich morale?

IMO Beckham zagral do d****. Crouch nie zrobil robot dance, wtf? :D

Ja mam natomiast nadzieje, ze koniec Anglikow bedzie w 1/8, najlepiej w meczu z Ekwadorem. :D

Crouch ma zatanczyc ten swoj robot dance w finale w ktorym oczywiscie Angole nie zagraja. :lol: Zapewne zrobi to z wysokosci trybun lub przed telewizorem. :P

Jak widze Rooney'a to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera. Jak ja go nie lubie. Wy tez tak macie?

Fajna brameczke strzelili w koncowce TiT tylko szkoda, ze ze spalonego. :mur:

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ty gadasz, rooney i jego atomowy kop ;] to jest cos, ja tam zyczylbym sobie zeby anglicy zostali mistrzami. Brameczki ladne, ale beda jeszcze ladniejsze ;]

W pelni popieram. Kibicuje angolom od poczatku. Za niemcami nie przepadam, francja sie wypalila, a brazylia juz zygam.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem krótko jakbym był obywatelem Trynidadu i Tobago to byłby DUMNY postawy drużyny narodowej. To coś niesamowitego jak oni grali i ile lat mają piłkarze. Należą im się ukłony. Mam cichą nadzieję że Paragwaj wygra ze Szwecją, ewentualnie remis i Trynidad później pojedzie Paragwaj :P a Anglia Szwecję. No i oczywiście czekam aż Niemcy trafią na Anglię i pokażą im gdzie ich miejsce. BTW już mówiłem że Niemcy są ciency, a Klinsman jest takim samym 'dobrym' fachowcem i strategiem jak Janas, także najdalej zajdą do 1/4.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tradycyjna najebka na trenera wszedzie, aż troche żal du** ściska ... największymi oczołomami na tych MŚ sa ... dzienikarze ! takiej nedznej postawy i nagonki to ja chyba w życiu nie widziałem, żenująco niski poziom pytań, żenujące odpowiedzi na kontry janasa, żenujące zachowanie i żenujące pretensje ... jak słuchałem tych konferencji to aż mi żal było i troche ... wstyd bo to polscy dziennikarze ... I to nawet nie z Faktu czy innego btuka ale "normalni" z TVP, Polsatu, Wyborczej czy RMF - po prostu ŻENADA. Utłukli kolesia (janasa) jeszcze przed mundialem.

Janse że jana popełnił troche błedów jak każdy chyba (szczegolnie wybranie na zmieników rasiaka, mili, kosowskiego - i przez to niemożność dokonania zmian dobrych) ale nie można go winić ze piłkarze sa na żenująco niskim poziomie a o motywacji do wygrywania to z TV usłyszeli po porażce z ekwadorem...

Dajcie po prostu luzu, jak dla mnie mimo błedów on jest dobvtum trenerem i wierze ze trenując dalej te miernoty (w wiekszosci oczywiście) można jeszcze całkiem coś fajnego wyskrobać (oczywiście zakładajać ze oni będą chcieli) bo zauważcie że jak to janas powiedział dziś:

CO SIE ZMIENIŁO OD POPRZEDNIEGO MECZU ? 5dni a KOLOSALNA RÓŻNICA W GRZE - CZY DA SIE CZEGOS KOGOS NAUCZYĆ W 5 DNI ?? CZY DA SIE PODNIESĆ WYDOLNOŚĆ KOGOŚ W 5 DNI ?? wolne żarty ... motywacja kochani sie liczy.

kończąc - fajny mecz był wczoraj, aż miło sie patrzyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta fakt. Dziennikarze to ostatnio 4 władza. Prosty lud (nie znaczy gorszy ;)) za nimi idzie ;e. W ogole nie sie odp*)%## tak na 4 lata od sportu. Te niektóre komenty w prasie czy w tv mnie rozwalają :lol:. Albo te sondy na onecie itp :lol: total chłam.

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Szwedzi wymęczyli te 3pts. praktycznie do szatni. Szkoda, ze to my tak nie wbilismy bramy Niemcom. Ale by było... :P

btw. meczu Ekwador - Kostaryka. Czy ten Mirosław Trzeciak jest naprawde az tak naiwny? kto go tam puscił komentowac mecze :blink:

Edytowane przez Pluskwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o wy -_-

ja wlasnie uwielbiam rooney'a. moze i wyglada jak i wyglada. moze i mial wybuchowy charakter i glupie zachowania (pamietacie to przyklaskiwanie jakiemus sedziemu w lm i druga zolta kartke za to? :D) ale gosc jest niesamowity. jak beckham zakonczy kariere to on jest dla mnie no.1 do bycia kapitanem. prawdziwy przywodca (od razu mi sie przypomina keane), zostawia serce na boisku, gra z pelnym zaangazowaniem, do konca, ogromne umiejetnosci i jeszcze wieksze umiejetnosci. po prostu pilkarz prawie idealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wlasnie uwielbiam rooney'a. moze i wyglada jak i wyglada. moze i mial wybuchowy charakter i glupie zachowania (pamietacie to przyklaskiwanie jakiemus sedziemu w lm i druga zolta kartke za to? icon_biggrin3.gif) ale gosc jest niesamowity. jak beckham zakonczy kariere to on jest dla mnie no.1 do bycia kapitanem. prawdziwy przywodca (od razu mi sie przypomina keane), zostawia serce na boisku, gra z pelnym zaangazowaniem, do konca, ogromne umiejetnosci i jeszcze wieksze umiejetnosci. po prostu pilkarz prawie idealny

I najwazniejsze bardzo mlody!!! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do owena to mam wrazenie ze sie wypala :( swietny zawodnik ale dzieje sie z nim to samo co z innymi zawodnikami, ktorzy byli gwiazdami jako nastolatkowie jeszcze, czyli alex del piero, czy raul

a co do rooney'a to ferguson mocno popracowal nad zachowaniem rooneya na boisku po tym przyklaskiwaniu sedziemu i trzeba przyznac ze as reprezentacji anglii i manchesteru juz nie jest taki wybuchowy i nie daje sie latwo wyprowadzic z rownowagi na boisku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tylko się powstrzymuje...:]

imponuje mi u niego waleczność...kiedyś tak w MU Cantona grał, potem za najlepszych lat Becks, Keane oczywiście...teraz mamy Rooney'a...po zakończeniu kariery Neville'a Roo ma przejąć opaskę kapitańską, w reprezentacji pewnie też przejmie za kilka lat po Becksie...właśnie taki powinien być kapitan...

za to go kochają kibice...

No a dziś Holandia - WKS...nie oglądałem meczu z Argentyną :(, mam nadzieję że dziś zagrają równie ładnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Panowie zobaczcie wywiad z Borucem TUTAJ ukłony w jego stronę!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzicie o co mi teraz chodziło ?!?!?! Czemu Polska zagrała DNO ?!?!!? JEDYNY który postawił RZETELNĄ opinię!!!!!!! A nie jak w studio (szaranowicz, szpakowski i spółka) że dobrze grali HAHAHA, zresztą Wy tak samo tu pisaliście, a starałem się opie... ich grę. Co przegrany mecz liżą sobie dupę i mówią, że walczyliśmy i trzeba im podziękować, TO JEST KOMEDIA :mur: BRAWA DLA BORUCA. Powiedział to co dokładnie Wam tu mówiłem.

EDIT. AHA podaliście link sora. Ale teraz wiecie o co mi chodziło. Jeszcze raz BRAWA dla Boruca. ALe jak WY tego nie widzicie to ja nie wiem. Właśnie przez takie myślenie jak Wasze, takich ludzi i tych w studio piłka Polska jest w szambie od tylu lat i całe to PZNP z Janasem na czele. Jeśli uważacie, że Polska zagrała dobrze i jesteście zadowoleni to zgłoście się na trenera i dno będzie dalej przez 4 lata.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocili moi szefowie z tego meczu dzisiaj.

Widowisko na stadionie rozni sie tym od TV, ze widzimy cale pole gry.

na zywo wygladalo to zupelnie inaczej.

Niemcy slaniali sie na nogach, prawie w rozpaczy biegali (jak juz trzeba bylo).

Bardzo niepoprawnie sie poruszali bez pilki. Jedynie po zmianach w ataku (ODONKAR i NEVILLE) zaczeli skladac akcje i w koncu ta jedna wyszla.

Poza nimi okropnie to wygladalo.

Jeszcze porownaja mecz w TV bo pewnie jeszcze nie raz puszcza i wtedy beda mieli pelny poglad na sprawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi o to że polacy grali dobrze, ale o to że napewno grali dużo lepiej niż z Ekwadorem, włożyli trochę serca w grę no i widać było po nich zmęczenie nie to co po meczu z Ekwadorem, to że nie było wielu sytuacji do strzelenia gola dla naszych to inna bajka może poprostu zagrali oni na miarę swoich możliwości.

EDIT:

Brawa dla Boruca jak będzie kończył kariere to niech go zrobią prezesem PZPN, a teraz niech Kaczory wezmą się za Listka, aby uniknąć kompromitacji w eleminacjach ME.

Edytowane przez mastertab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocili moi szefowie z tego meczu dzisiaj.

Widowisko na stadionie rozni sie tym od TV, ze widzimy cale pole gry.

na zywo wygladalo to zupelnie inaczej.

Niemcy slaniali sie na nogach, prawie w rozpaczy biegali (jak juz trzeba bylo).

Bardzo niepoprawnie sie poruszali bez pilki. Jedynie po zmianach w ataku (ODONKAR i NEVILLE) zaczeli skladac akcje i w koncu ta jedna wyszla.

Poza nimi okropnie to wygladalo.

Jeszcze porownaja mecz w TV bo pewnie jeszcze nie raz puszcza i wtedy beda mieli pelny poglad na sprawe.

I to świadczy o nieporadności Janasa jako trenera. Nie umiał przeprowadzic zmian, które wniosłyby coś na boisko. W przeciwieństwie do Klinsmana <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż zacytuje dokładnie te słowa, które odzwierciedlają moją opinię, którą tutaj wyrażałem już w 1 połowie meczu:P

Cytat pochodzi z wp.pl (link na poprzedniej stronie)

Do remisu z Niemcami brakowało 60 sekund...

I co z tego? Remis nic by nam i tak nie dał. Nie stworzyliśmy żadnej sytuacji, z której mógł paść gol. Niemcy mieli ich osiem. I o czym tu mówić? A przecież to my potrzebowaliśmy zwycięstwa...

Ale mimo wszystko i tak zagraliście z Niemcami o niebo lepiej niż z Ekwadorem.

Boruc: A ja uważam, że tak samo słabo. A może gorzej. Przegraliśmy. I to nie przez pecha

. Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawa dla Boruca jak będzie kończył kariere to niech go zrobią prezesem PZPN, a teraz niech Kaczory wezmą się za Listka, aby uniknąć kompromitacji w eleminacjach ME.

Marne szanse a żeby coś mu zrobili. PZPN to państwo w państwie, ze przypomne nieco młodszym userom konflikt Dębski-Dziurowicz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za to cenie Boruca. Wiele osób go skreśliło po jego wypowiedzi na temat kibiców po ostatnim meczu w Chorzowie. Ale dla mnie zawsze był osobą z charakterem. Mówi to co myśli a nie mydli oczu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...