tom1234 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 http://cwr.pl/index.php?area=1&p=news&newsid=852 Jak wam się pomysł podoba? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Nikomu sie nie podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 mi sie podoba...fajny pomysł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 A dział prezentacje to od czego jest? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 pewnie od prezentacji ston www:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 pewnie od prezentacji ston www:P Nie tylko... Miejsce do pochwalenia się swoją stroną WWW, nowym rowerem lub nietypowym osiągnięciem. Oceny, porównania i opinie. Czytaj dobrze. Btw mam podobna ilosc niepotrzebnych plyt, moze sobie wytapetuje komnate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Hmmm no może, myślałem że na oślej się rozmawia o wszystkim i o niczym:) W każdym razie utworzylem jeszcze jeden temat o kolekcji gier video, wiec to pewnie tez sie powinno znalesc w prezentacjach? Jak tak to proszę przenieść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Na ośle imo bardziej pasuje. fajny pomysł. Kurde! A ja zawsze zepsute płytki wywalam, albo robię z nich podstawki pod szklankę (jak się jedna zrysuje to akurat jest parę następnych kandydatek ;)). Swoją drogą... wiecie co mi chodzi po głowie? Zrobić sobie kubek z radiatorów, do szybkiego chłodzenia herbaty/kawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Na ośle imo bardziej pasuje. fajny pomysł. Kurde! A ja zawsze zepsute płytki wywalam, albo robię z nich podstawki pod szklankę (jak się jedna zrysuje to akurat jest parę następnych kandydatek ;)). Swoją drogą... wiecie co mi chodzi po głowie? Zrobić sobie kubek z radiatorów, do szybkiego chłodzenia herbaty/kawy ;) Chyba problemy ze szczelnością by były ;) ale moze tak z jakiegos małego cylindra od silnika spalinowego :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Gdyby wszystko się dało zrobić bez problemów... ;) z radiatorów by się dało, tylko trzebaby znaleźć odpowiednie spoiwo (alu O_o, ewentualnie zlutować miedź). No i prostopadłościenny garczek by wyszedł ;) ). Możnaby jeszcze spróbować wytoczyć takie coś (np. z nierdzewki), a później to obrobić na frezarce ;) Niestety, nie mam dostępu do takiego sprzętu na razie :| Cylinder odpada, bo mała pojemność, a duże żebrowanie (np. od simaka ;) ). Nie chcę robić kieliszka, tylko coś o pojemności szklanki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Fajny pomysł, dobrze wygląda, IMO bardzo efektowne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 ehh od dzisiaj zaczynam zbierać skasowane płyty. zarąbisty pomysł;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Gdyby wszystko się dało zrobić bez problemów... ;) z radiatorów by się dało, tylko trzebaby znaleźć odpowiednie spoiwo (alu O_o, ewentualnie zlutować miedź). No i prostopadłościenny garczek by wyszedł ;) ). Możnaby jeszcze spróbować wytoczyć takie coś (np. z nierdzewki), a później to obrobić na frezarce ;) Niestety, nie mam dostępu do takiego sprzętu na razie :| Cylinder odpada, bo mała pojemność, a duże żebrowanie (np. od simaka ;) ). Nie chcę robić kieliszka, tylko coś o pojemności szklanki :D Nie łatwiej jest dolać zimnej wody albo wystawić na mróz? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Nie łatwiej jest dolać zimnej wody albo wystawić na mróz? :roll: Wtedy znika radość tworzenia ;) No i chęć pochwalenia się, że masz jedyny na świecie taki gadżet. Zresztą - gdzie masz w lecie mróz? Jak włożę do lodówki gorący napój, to w najlepszym wypadku mi się rozmrozi lodówa (sprawdzone <_< ). W najgorszym - spali bo może coś nie wytrzymać obciążenia (niesprawdzone... na szczęście :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 z tym wystawianiem na mroz to raczej kiepski pomysl, wlozylem szklanke z goraca herbata do zimnej wody i... pekla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Wtedy znika radość tworzenia ;) No i chęć pochwalenia się, że masz jedyny na świecie taki gadżet. Zresztą - gdzie masz w lecie mróz? Jak włożę do lodówki gorący napój, to w najlepszym wypadku mi się rozmrozi lodówa (sprawdzone <_< ). W najgorszym - spali bo może coś nie wytrzymać obciążenia (niesprawdzone... na szczęście :P ). Eeee, Ty piszesz z Australii czy Ameryki Południowej? :blink: Ale fakt, siła tworzenia jest rozkoszna :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Fajna lampa, wypasione to jest. Było by jeszcze fajniejsze gdyby zamiast drewna był jakiś metal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Bardzo ciekawie wyszła :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Fajna lampa, wypasione to jest. Było by jeszcze fajniejsze gdyby zamiast drewna był jakiś metal.Racja, jakoś wytłoczyc w aliminium czy cusik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Chyba problemy ze szczelnością by były ;) ale moze tak z jakiegos małego cylindra od silnika spalinowego :>? WC? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M64963 [; AC? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=92926269 trzeba by glowice zdjac :P opcja dla zakochanych http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=91123000 [; sa jeszcze wersje 4garowe ale to juz zboczenie chyba ze ktos arabem jest [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Wypasiona lampka. Trzeba cdki zbierać ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...