Skocz do zawartości
tom1234

Lampa Z Płyt Cd

Rekomendowane odpowiedzi

pewnie od prezentacji ston www:P

Nie tylko...

Miejsce do pochwalenia się swoją stroną WWW, nowym rowerem lub nietypowym osiągnięciem. Oceny, porównania i opinie.

Czytaj dobrze. Dołączona grafika

Btw mam podobna ilosc niepotrzebnych plyt, moze sobie wytapetuje komnate. Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm no może, myślałem że na oślej się rozmawia o wszystkim i o niczym:)

W każdym razie utworzylem jeszcze jeden temat o kolekcji gier video, wiec to pewnie tez sie powinno znalesc w prezentacjach? Jak tak to proszę przenieść

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ośle imo bardziej pasuje.

fajny pomysł.

Kurde! A ja zawsze zepsute płytki wywalam, albo robię z nich podstawki pod szklankę (jak się jedna zrysuje to akurat jest parę następnych kandydatek ;)).

Swoją drogą... wiecie co mi chodzi po głowie?

Zrobić sobie kubek z radiatorów, do szybkiego chłodzenia herbaty/kawy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ośle imo bardziej pasuje.

fajny pomysł.

Kurde! A ja zawsze zepsute płytki wywalam, albo robię z nich podstawki pod szklankę (jak się jedna zrysuje to akurat jest parę następnych kandydatek ;)).

Swoją drogą... wiecie co mi chodzi po głowie?

Zrobić sobie kubek z radiatorów, do szybkiego chłodzenia herbaty/kawy ;)

Chyba problemy ze szczelnością by były ;) ale moze tak z jakiegos małego cylindra od silnika spalinowego :>?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby wszystko się dało zrobić bez problemów... ;)

z radiatorów by się dało, tylko trzebaby znaleźć odpowiednie spoiwo (alu O_o, ewentualnie zlutować miedź). No i prostopadłościenny garczek by wyszedł ;) ).

Możnaby jeszcze spróbować wytoczyć takie coś (np. z nierdzewki), a później to obrobić na frezarce ;)

Niestety, nie mam dostępu do takiego sprzętu na razie :|

Cylinder odpada, bo mała pojemność, a duże żebrowanie (np. od simaka ;) ). Nie chcę robić kieliszka, tylko coś o pojemności szklanki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby wszystko się dało zrobić bez problemów... ;)

z radiatorów by się dało, tylko trzebaby znaleźć odpowiednie spoiwo (alu O_o, ewentualnie zlutować miedź). No i prostopadłościenny garczek by wyszedł ;) ).

Możnaby jeszcze spróbować wytoczyć takie coś (np. z nierdzewki), a później to obrobić na frezarce ;)

Niestety, nie mam dostępu do takiego sprzętu na razie :|

Cylinder odpada, bo mała pojemność, a duże żebrowanie (np. od simaka ;) ). Nie chcę robić kieliszka, tylko coś o pojemności szklanki :D

Nie łatwiej jest dolać zimnej wody albo wystawić na mróz? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie łatwiej jest dolać zimnej wody albo wystawić na mróz? :roll:

Wtedy znika radość tworzenia ;)

No i chęć pochwalenia się, że masz jedyny na świecie taki gadżet.

Zresztą - gdzie masz w lecie mróz? Jak włożę do lodówki gorący napój, to w najlepszym wypadku mi się rozmrozi lodówa (sprawdzone <_< ). W najgorszym - spali bo może coś nie wytrzymać obciążenia (niesprawdzone... na szczęście :P ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wtedy znika radość tworzenia ;)

No i chęć pochwalenia się, że masz jedyny na świecie taki gadżet.

Zresztą - gdzie masz w lecie mróz? Jak włożę do lodówki gorący napój, to w najlepszym wypadku mi się rozmrozi lodówa (sprawdzone <_< ). W najgorszym - spali bo może coś nie wytrzymać obciążenia (niesprawdzone... na szczęście :P ).

Eeee, Ty piszesz z Australii czy Ameryki Południowej? :blink:

Ale fakt, siła tworzenia jest rozkoszna :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba problemy ze szczelnością by były ;) ale moze tak z jakiegos małego cylindra od silnika spalinowego :>?

WC? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M64963 [;

AC? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=92926269 trzeba by glowice zdjac :P

opcja dla zakochanych http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=91123000 [;

sa jeszcze wersje 4garowe ale to juz zboczenie chyba ze ktos arabem jest [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi