xan Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 No i moze ja bym sie pojawil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 city - fajny lokal obok WEiTI PW Pomacham wam z gmachu weiti - w piątki wyjątkowo chodzę na wykład... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 ja na szczescie mam tylko 2 laborki i potem wolne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Może w niedługim czasie ustawka na jakąś piankę? Wiosna przyszła, trzeba to opić [; Czekam na jakieś dobre propozycje ;] Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Briareos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Proponuje w maju ;] Już po testach będe to można iść i to opić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja dalej przystaję za kwietniem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Jak sie bedziemy tak szybko i konkretnie umawiac to najblizszy realny termin to osiemnastka Grzecha o ile nas zaprosi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Dobra, to może jakieś konkretny? Ja za 2 tygodnie mogę [; W ten weekend mam zjazd :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Jak sie bedziemy tak szybko i konkretnie umawiac to najblizszy realny termin to osiemnastka Grzecha o ile nas zaprosi...No ja napewno zaprosze ;] Tylko kto przyjdzie :mellow: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Tylko kto przyjdzie :mellow: :unsure: Ja, ale bez prezentu :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja, ale bez prezentu :mrgreen:Ważne żeby ktoś przyszedł, wystarczą życzenia i może jakieś % ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ale te w płynie a nie forumowe od moderatorów i administratorów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) hmm to może ja mało się udzielam na forum ale jednak regularnie czytuje więc zaproponuje :D ochota (2 przystanki z metra centrum - koło pl. zawiszy - hotel sobieski te sprawy) jest tam boisko szkoły podstawowej 97 doskonałe miejsce na picie :D każdy może pić co chce już nie raz tam noc spędziłem 0 przypału zarośnięte drzewami :D wiec dowolny weekendowy wieczór i jazda :D PS. a ty Grzesiek gdzie z OCHOTY?? bo ja jak napisałem koło zawiszy i na jakąś flaszke zwsze chętny :D Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez ZwieRZakwawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 To jest jakiś żart? :blink: Na boisku <_< Człowieku, pub jakiś, a nie boisko szkolne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 hmm to może ja mało się udzielam na forum ale jednak regularnie czytuje więc zaproponuje :D ochota (2 przystanki z metra centrum - koło pl. zawiszy - hotel sobieski te sprawy) jest tam boisko szkoły podstawowej 97 doskonałe miejsce na picie :D każdy może pić co chce już nie raz tam noc spędziłem 0 przypału zarośnięte drzewami :D wiec dowolny weekendowy wieczór i jazda :D PS. a ty Grzesiek gdzie z OCHOTY?? bo ja jak napisałem koło zawiszy i na jakąś flaszke zwsze chętny :D Jak najbardziej Ochota ;] Ale pomysłu z boiskiem nie popieram. To jest jakiś żart? :blink: Na boisku <_< Człowieku, pub jakiś, a nie boisko szkolne...Pub to rozumiem, może na polach mokotowskich?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Ten na polach mokotowskich jest spox [; Dobra, kto chętny? ;] PS. a ty Grzesiek gdzie z OCHOTY??A co ma napisane pod avatarem? Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Briareos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ten na polach mokotowskich jest spox [; Dobra, kto chętny? ;] A co ma napisane pod avatarem? Tam jak był kiedyś Spartakus (??) to teraz jest Jeff's, ale w głębi zawsze sie znajdzie jakiś ogródek, ja sie pisze bo mam blisko ;] BTW Jesteś z mokotowa?? Obstawiam że tak-avatar ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Nie no tak tylko żuciłem z tym boiskiem :P a na polach to w Merlinie jest bardzo fajnie :D a no i belfast po 5.50 :D kurcze ja się niepytam czy Grzesiek z ochoty bo to zobaczyłem tylko z jakiego rejonu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ludzie, kulturalnie, w City za 10.80 (mam znizke :] ) jest litr zywca :] . Warka 0.5 za 4.95 (tez mam znizke ;] ) . http://www.citycafebar.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ludzie, kulturalnie, w City za 10.80 (mam znizke :] ) jest litr zywca :] . Warka 0.5 za 4.95 (tez mam znizke ;] ) . http://www.citycafebar.pl/ Ja już tam chcę! Zajefajne miejsce! Blisko centrum ;] To kiedy ustawka???? Ja chcę na dniach ;];] MeHow, ale mnie ucieszyłeś [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) No to jak, minął prawie miesiąc a temat umarł, czyżby chęci mineły, czy może to już było?? ;) Jeżeli tak to powiedzcie jak było ;] Edytowane 2 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 @Grzechu_1990 przecież tobie piwa nikt nie sprzeda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 hahaha [; ciekawe czy go wogole wpuszcza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Eeee no, wpuscic to wpuszcza, w koncu moze sobie coca-cole zamowic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Hehe, jak jestemy przy pifie to wasze zdrowie bo wlasnie koncze 5 ;] A co do picia piwa wogole to najlepiej pije sie na swiezym powietrzu gdzies w zielonym plemerze...ofc nie pod klatka... Edytowane 2 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 *stuk* U mnie co prawda drugie, ale i pare lufek wodki poszlo po drodze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 A koledzy z rodzinnego miasta Gliwic do cholery chętni coś na jakąś piane? Całkiem nas sporo a prawie żadnego z was nie znam osobiscie... Czekam na odzew ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 A koledzy z rodzinnego miasta Gliwic do cholery chętni coś na jakąś piane? Całkiem nas sporo a prawie żadnego z was nie znam osobiscie... Czekam na odzew ;) To jest temat o sto(L)icy a nie o Gliwicach, zrob sobie swoj. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Alkoholiki jedne... a fu... brzydze sie alkoholem... (patrz link z siga jak na gras squad klikniesz) :wink: Edytowane 2 Maja 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Alkoholiki jedne... a fu... brzydze sie alkoholem... (patrz link z siga jak na gras squad klikniesz) :wink: taaaa, co drugi dzień na opisie "piwo"; "napilbym się"; "kto robi afterparty itp" ? :D PS. Ath - odczep sie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) To jest temat o sto(L)icy a nie o Gliwicach, zrob sobie swoj. ;] żeby nie było stu tematów o umawianiu się na piwo macie fajną stronke http://chlanie.net/ :wink: :lol: Edytowane 2 Maja 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...