costi Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Ja standardowo po żulersko menelsku obstawiam Studenta ;] Mi zawsze wypada ;]]] Takoz ;] Ktos zglasza sprzeciw? :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Takoz ;] Ktos zglasza sprzeciw? :ploom: *banany czekają* ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Poniewaz nikt sprzeciwu nie wyrazil, rozumiem, ze piatek w Studencie jest aktualny? Ktora godzine proponujecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Hmm jakoś wieczorkiem ? 19 ? Tylko ile osób idzie ? bo jak 3 osoby to ekhm ;) liste prosimy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Ekhm o 21 koncze robote. Moge zajechac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Jestem za, do studenta daleko nie mam [; A godzina to po 19, ale nie jestem pewien czy sie wyrobię, paintball wcześniej :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Piątek odpada :], do soboty nie piję, test na alkoholizm takie :]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 No szkoda.. ale wpasc tak dla towarzycha to mozesz nie ;) Soczki pewnie tez sprzedają :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Soczki pewnie tez sprzedają :PAle pewnie droższe jak piwo, albo w najlepszym wypadku tyle samo kosztują, a to człowieka skręca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Piątek odpada :], do soboty nie piję, test na alkoholizm takie :]]]]]]]]] I tak nie potrafisz ;] Myślę, że godzina 19 byłaby optymalna, trzeba tylko miejscówkę zająć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Bo to jedna [; Nie wiem czy dam rade wpasc. Ale moze mi sie uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Czyli, że kiedy w końcu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Piatek, 19, w Studencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Dla uściślenia - to dziś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Ssę, nie będę. Przepraszam. 1. Nie piję, a wtedy na pewno bym się napił :] 2. Wisi kara studencka z technik komplikacji nade mną. 3. Obiecałem bejbe, że dzisiaj razem posiedzimy w domu. Czuję się rozgrzeszony. BTW. gdybym ten temat zobaczył przed poniedziałkiem, gdy postanowienia podjąłem, to pewnie byśmy się dzisiaj nawalili jak prosiaki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Niegodny miana studenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 3. Obiecałem bejbe, że dzisiaj razem posiedzimy w domu.Otóż to. Chyba by się nieswojo czuła jakbym ją przyprowadził ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Ja Ci dam. Dobra konie, odpalam czipsy i sprite'a, jako że walczę z alkoholizmem i idę oglądać skoki. Adam do boju! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Lama, lama, lama, lama... Lama jestem Mogłem wziąć numer od kogoś, wchodzę do studenta a nikogo nie widziałem, było około 20:45. Lama, lama, lama, lama... Edytowane 23 Marca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Lama, lama, lama tym wieksza, ze Para mial na sobie koszulke PPC ;) Bylismy na gorze, blisko schodow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Do mnie dzwoniliscie jak juz bylem w Rykach, mylem firmowy samochod po pracy, bo jakby szef go zobaczyl w takim stanie to .. lepiej nie mowic. Strasznie wiało i dlatego Was nie slyszalem, a u Was też glosno bylo, zreszta dzwoni do mnie ostatnio sporo nieznajomych numerow, rozne rzeczy slysze... Nie wnikac ;) Wiedzialem ze i tak nie dam rady sie pojawic, wiec nawet sie tu nie wypowiadalem. Jesli Bog da to moze w Lublinie sie pojawie, czesto jest mi to po trasie w pracy, wiec wpadne moze sie przywitac ;) Lama, lama, lama tym wieksza, ze Para mial na sobie koszulke PPC ;) Bylismy na gorze, blisko schodow. Moze Was widzial i sie przestraszył ParanoiKa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Fipciu ParanoiKa to on już widział, więc wiedział co go czeka:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Fipciu ParanoiKa to on już widział, więc wiedział co go czeka:> Siódmy miesiąc ciąży :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Lama, lama, lama tym wieksza, ze Para mial na sobie koszulke PPC ;) Bylismy na gorze, blisko schodow. [; Będzie nie jedna okazja do powtórki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 KUtfa jak zwykle popisalo wielu a nikt sie nie zjawil ;/ Jakto para mowi Ssiecie lamusy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 KUtfa jak zwykle popisalo wielu a nikt sie nie zjawil ;/ Jakto para mowi Ssiecie lamusy [; Pan post nad nami przyszedł, oglądał czy Was nie ma a Wy pewnie pod stół siup - zgadłem? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Coz, ja w ten weekend nie moglem sie zjawic (wyjazd do domu), za to tydzien wczesniej mi pasowalo, ale nie bylo spotkania, teraz to dopiero po swietach bede mial wolny weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 panowie, szybka akcja wedka splawik :D jako ze w niedziele nawiedzam warszawie, kazda osoba jaka chce spozyc piwo w towarzystwie ludzi z ppc, proszona jest o kontakt pod nr tel. 604269994 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 panowie, szybka akcja wedka splawik :D jako ze w niedziele nawiedzam warszawie, kazda osoba jaka chce spozyc piwo w towarzystwie ludzi z ppc, proszona jest o kontakt pod nr tel. 604269994 :)Za :P Teraz to wpisuje numer w telefon [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 O, jaki zestaw alkoholikow, gdzie zbiorka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...