Liquid Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Jakie polecacie symulatory samolotów, bo z kosmicznymi to post już był. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ja polecam stary symulator su-27 naprawde symulator w pelnym tego slowa znaczeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 moze stare b17 ff2?? albo jeszcze starsze dog fight. to byla jazda!! napisz jakiego typu. 2 wojna swiatowa, wspolczesne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Z WWII - polecam Ił-2 Sturmovik a współczesne to Flanker 2. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 potwierdzam. zwlaszcza pierwszy tytul mi sie podobal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Falcon 4.0 + patch 1.08 + SuperPack3 i lecisz :) FUUL WYPAS! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.wbfree.net Warbirds - darmowy server jedyny, ruski, z nowymi samolotami, realia drugiej wojny swiatowej.... w rosji bo tylko tam legalnie jest =] jedna z najbardziej realistycznych symulacji 2-wojny swiat. pelno polakow i innych szpakow :) polecam jakby co to pytajcie bo mi sie nie chce pisac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Naprawde polecam il2 sturmovik... ale latajac online na hyperlobby ! Jesli ktos chce sie ze mna zmierzyc, to wyzywam na pojedynek!!! OVER :) :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 skad mozna zassac il-2??? stracilem plyte :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ił-2 Sturmovik bez dwóch zdań :D A ze współczesnych to sam chciałbym wiedzieć :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 A ze współczesnych to sam chciałbym wiedzieć :roll:Ja też, szukam czegoś podobnego do F22 ADF (niezaskomplikowane) ale jakoś nie mogę znaleźć. Może jakieś sugestie od grających. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 wlasnie moze zna ktos serwer z symulatorami?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Tylko il-2...tyle juz w to gram i ciagle mnie czyms nowym zaskakuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 wlasnie moze zna ktos serwer z symulatorami?????????? www.wbfree.net lada dzien wejda nowe samoloty - ki27 109 F2 wiecej_nie_pamietam :) pomijajac to ze jest juz z 60 innych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 cholera trza znowu zmienic tematyke gier. albo umowic sie na jakims serwerku i sobe troche polatc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 heh caly czas trabie :) jesli chcesz pogadac o warbirds i sie tam wkrecic to zapraszam poprostu powiedz:) z poczatku moze sie wydawac nawet start trudny (efekt znoszenia zgodnie z gornym obrotem silnika, to nie szybowce:) i inne pozornie banalne rzeczy to jedyna gra w ktorej naprawde czuje sie maszyne ktora sie leci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 z wspolczesnych FLIGHT SIMULATOR 2002 -- RULEZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Sturmovik? Na Celku@850 :?: Synu, czys ty och*jal? ;) Na taki sprzet polecam raczej WW II Fighters - tez bardzo fajne, duzo modow itd itd a wciaz bardzo atrakcyjna. Z bardziej wspolczesnych to X-Plane 6 (ultrarealistyczny) i Flanker 2.5 natomiast ze smiglowcow serie Enemy Engaged: Apache vs Havoc i Comanche vs Hokum. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 microsoft train simulator - bardzo miodna gra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 z wspolczesnych FLIGHT SIMULATOR 2002 -- RULEZdokładnie rewelacyjna gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Sturmovik? Na Celku@850 :?: Synu, czys ty och*jal? ;) Na taki sprzet polecam raczej WW II Fighters - tez bardzo fajne, duzo modow itd itd a wciaz bardzo atrakcyjna. Pozdr... A co wtym DZIWNEGO :?: :!: Sturmovik potrzebuje tylko dużo RAMu tak przynajmniej 384MB wtedy chodzi bez zadnego zacięcia (u mnie D750 i GF2MX). A WWII owszem fajne ale nie mają tak złożonego modelu lotu jak w Ił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 No wlasnie, a nie kazdy ma 384 MB RAM... :| Tak samo nie kazdy gustuje w takim modelu lotu (z reszta model lotu zostal juz dawno "wymieniony", podobnie jak i caly teren oraz park maszynowy). Ja na przyklad jak chce odreagowac stres to wsiadam za stery mojego przeslicznego P47 i daje kopa dywizjom szwabskich czolgow na wzgorzach wokol Arden :twisted:. Swoja droga WW2F tez ma ostatnio konskie wymagania, po tych wszystkich przerobkach nawet na Antku ~1.5 GHz i GF2 Ultra chrupalo w 1024x768 i FSAA4x... ;) Ale grafika naprawde... jak to zobaczylem to spadlem z krzesla - obrazek, fotografia, ale napewno nie grafika realtime z gry! 8O Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 il 2 sturmovik microsoft flight symulator 2002 proff warbirds wszystkie wypas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 No wlasnie, a nie kazdy ma 384 MB RAM... :| Tak samo nie kazdy gustuje w takim modelu lotu (z reszta model lotu zostal juz dawno "wymieniony", podobnie jak i caly teren oraz park maszynowy). Ja na przyklad jak chce odreagowac stres to wsiadam za stery mojego przeslicznego P47 i daje kopa dywizjom szwabskich czolgow na wzgorzach wokol Arden :twisted:. Swoja droga WW2F tez ma ostatnio konskie wymagania, po tych wszystkich przerobkach nawet na Antku ~1.5 GHz i GF2 Ultra chrupalo w 1024x768 i FSAA4x... ;) Ale grafika naprawde... jak to zobaczylem to spadlem z krzesla - obrazek, fotografia, ale napewno nie grafika realtime z gry! 8O Pozdr... Czy to jest jakiś path? I czy można to ze strony Jane's sciącnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Mam ochote zagrac w jakis symulator... byle nie commanche bo nie lubie helikoterkow :wink: aha... rowniez oprocz Flight Simulatora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Już był taki topic i do tego mój więc poszukaj :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Zdecydowanie polecam USAF wydany przez Jane's Combat Simulations. Moim zdaniem ma najlepszy stosunek grywalnosci do realizmu. Wkrotce ma sie ukazac Lock On - Modern Air Combat ale juz sie boje jakie to bedzie miec wymagania sprzetowe. Jesli chcialbys polatac w sieci to daj znac. P.S. Liquid moglbys sie tak nie ciskac, ten temat mnie tez bardzo interesuje i nawet zadalem sobie trud poszukania twojego posta ale bez efektu, wiec podaj linka z laski swojej i nie odgrywaj primadonny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Ma cieszyc oko czy byc ultrarealistyczny? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 IL 2 Sturmovik.. Teraz wyszlo Forgotten Battles ( czy jakos tak) .. Maszyny czasow 2 wojny swiatowej .. coool :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ma cieszyc oko czy byc ultrarealistyczny?Cos przyjemnego, odmuzdzajacego, i cieszacego oko. Chce sobie czasem wieczorkiem po ciezkim dniu polatac i nie myslec za duzo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...