Gość fredus Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No tak ale biorąc pod uwage że X1800GTO można i podkręcić i odblokowac potoki, to 7600GT sie chowa (o ile odblokujemy potoki) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No tak ale biorąc pod uwage że X1800GTO można i podkręcić i odblokowac potoki, to 7600GT sie chowa (o ile odblokujemy potoki) :DZrozum w końcu, że X1800GTO sprzedawane w cenie 730-800 zł sie nie modują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No ruscy zmodowali shaphirki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ruscy to wogole "mechanicy" :lol2: w sumie nie wiadomo... moze za nieglugo ruscy odblokuja 16p w 7600gt ;) kurcze coraz bardziej mnie x1800gto kusi tylko nie wiem jak sie pozbyc mojej w sensownej cenie.. sprobuje wystawic aukcje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) No ruscy zmodowali shaphirki :>Cieszę się, że się myliłem :D . @05_03_1992 Bez aukcji sie nie obejdzie, bo tu nikt ci jej nie kupi powyżej 600zł. Edytowane 31 Maja 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 hmmm jakby ktos chcial sprzedac x1800gto prosze o kontakt pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A ile dajesz?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a ile chcesz :P ?? pisz pw może :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Arche_ też sprzedaje na allegro te karty za tą cenę od GeCube i ma 2 lata gwarancji. Sam mam karte od GeCube'a tylko że wersje XT i jestem zadowolony, tylko no cóż dlaczego taka niska cena ?? Bo w pudełku od GeCube'a prócz karty kabli i sterów nic nie ma. Tylko PowerDVD i PowerDirector i beznadziejny (według mnie ten nowy Delta Force) tyle jeśli chodzi o producenta. A mój kumpel jak kupił 6800gt od asusa jakies pół roku temu to pudło z wyposażeniem naprawdę robiło wrażenie, szkoda jednak że nie ma tego w GeCube. Pudła są wielkości jak te od 9800profullBOX Sapphire'a :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Milej lekturki http://www.digital-daily.com/video/sapphir...gto/index02.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) a z kad pewnosc (albo chociaz przypuszczenia), ze gecube sie odblokuje, a szafirek nie? i czy ktos moze powiedziec co sie stanie z grafa jak sie wgra bios na 16p i... nie bedzie dzialac? - komp nie wstanie - wystarczy uruchomic z grafy pci i wgrywac ponosnie biosa na 12p - grafa padnie - nic sie nie stanie - bedzie bios od xl a i tak dziala tylko 12p Edytowane 1 Czerwca 2006 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mi sie wydaje ze opcja 3 jest najbardziej prawdopodobna Karty roznia sie tylko iloscia potokow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) czyli cos jak modowanie x800gt @ 12p, albo x800gto @ 16p ? tylko ze w przypadku x800 bylo wiadomo przynajmniej czy pojdzie na 16p - slynne FF'ki w atitoolu Edytowane 1 Czerwca 2006 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Kiedyś ati podawało, że na tej karcie w przypadku niemodowalności jest opcja 1, przy czym karta pci nie jest niezbędna, mozna wgrać bios w ciemno. Jak jest naprawdę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Dobra jak wroce o normalnej godzinie do domu to sprawdze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mystic-3000 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 @jonathan przesledzilem caly temat i czekam niecierpliwie. :) IMHO X1800GTO i GF7600GT to produkty rowne, zaden nie ma zabojczo wiekszej wydajnosci od drugiego. mysle ze w wyborze moze zadecydowac sentymen do danej firmy. Z jednej strony x1800GTO ma troszeczke lepsza wydajnosc, dodatkowo kusi fsaa + hdr a z drugiej 7600GT po o/c jest szybszy niz x1800gto po o/c... ale tu tez reguly nie ma wszystko zalezy od egzemplarza BTW oferta hisa to faktycznie jakies nieporozumienie chyba nikt nie kupi za 1000zl x1800GTO skoro na allegro mozna za nie wiele wiecej miec x1800xt lub 7900GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No zalezy Widzialem juz kilka X1800GTO @ 705/695 U mnie przy 620 na pamieciach karta nabrala niezlego powera wiec co tu mowic o takich zegarach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mystic-3000 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a dawales jakies wyniki z marka05 i 06? bo przesledzilem caly temat a widzialem tylko z marka01... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Komp jest w drugim domku. Tam bywam sporadycznie. Stad malo testow. Dzisiaj prawdopodobnie tam bede. Wezme jakas zasilke >400W i moge sie pobawic. Zaczne pewnie od sprawdzenia czy karta pojdzie na 16p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mystic-3000 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 kurcze ja bym sie bal troszke tego saphirka modowac, gdzies czytalem ze szanse sa znikome :/ tyle, ze po to jest zycie by ryzykowac jak niesprobujesz to nie bedziesz wiedzial :) zycze powdzenia i czekam na wyniki w nowszych markach :) mysle, ze po udanym modzie bedzie miala podobna wydajnosc do twojego 7800GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Heh ale by były jajca jakby sie dodatkowe potoki odblokowały :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No napewno plakac nie bede :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 uuuuu to zycze powodzenia....;) a sprzedaż nawet jak się zmoduje :]?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jako X1800XL?? Dobra panowie trzymac kciuki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 a ja nadal nie wiem z kad nibymacie takie informacje, ze akurat szafirek sie nie moduje, a inne cos tam tak. poszukalem troszke info i statystycznie nie ma zadnej roznicy - nawet latwiej znalesc na google info o zmodowanym szaforze niz innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Dobra panowie potrzebuje roznych biosow do X1800XL Jak ktos ma prosilbym o przeslanie na jonathan81@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 ok podeslalem na maila 2 biosy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Rownież wysłałem Ci biosik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 jak coś bedzie to dawaj znać, napewno ci to napędzi kupców Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...