jonathan Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 A co z grafa bylo nie tak ze "warunkowo" przyjeli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Wiec jezeli na pierwszy rzut oka grafa byla ok. Dzwon w poniedzialek, albo lepiej jedz tam i niech daja nowa grafe albo kase. Hurtownia da im najwyzej korekte :P. Ciebie to juz nie interesuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Co mam zrobić jeśli kupiłem taką kartę a mój zasilacz niema wtyczki zasilania do tej grafy ? Może razem z kartą dają odpowiednią przejściówkę (zamówiłem HIS-a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 No ja w swoim komplecie taka przejsciowke mialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ja działam na codzień na przejciówce molex>>>>Pcx Wiec jezeli na pierwszy rzut oka grafa byla ok. Dzwon w poniedzialek, albo lepiej jedz tam i niech daja nowa grafe albo kase. Hurtownia da im najwyzej korekte . Ciebie to juz nie interesuje W takim razie jutro jade - zobaczymy co powiedzą, jak grafy nie ma to biore kase może w innym sklepie His kupie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 W niedziele?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 O sorry myślałem, że dzisiaj niedziela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 OK. Kto mi pozyczy grafy na kilka dni?? Chodzi o Sapphira :D Bo chyba jednak bede mial jak pobawic sie w CF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 hyh. Jak będziesz w okolicy -czemu nie ;-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ciekawe co takie dwa polaczone potworki pokaza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topek@GC.pl Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 a sprawdzales, czy jest obraz na tv ? albo na 2'gim dvina 2 DVI nie ma, na TV jeszcze nie sprawdzalem... hmm zrobie to na czasie;] tak czy siak nadal prosze o te biosy :)TV nie dziala ale mozna sie bylo tego spodziewac skoro nie wlaczylem go wczesniej w catalystach ;] Wiec oba DVI zablokowane przez empty bios 128kb, nie flasciach!e sie karta na bios 64kb, nie chce sie zrzucic bios z karty i ciagle czekam na PCI zeby zobaczyc co sie wlasciwie dzieje -_- Plus przypomne moja prosbe jesli bylby ktos zyczliwy z wolnym czasem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 na 2 DVI nie ma, na TV jeszcze nie sprawdzalem... hmm zrobie to na czasie;] tak czy siak nadal prosze o te biosy :) TV nie dziala ale mozna sie bylo tego spodziewac skoro nie wlaczylem go wczesniej w catalystach ;] Wiec oba DVI zablokowane przez empty bios 128kb, nie flasciach!e sie karta na bios 64kb, nie chce sie zrzucic bios z karty i ciagle czekam na PCI zeby zobaczyc co sie wlasciwie dzieje -_- Plus przypomne moja prosbe jesli bylby ktos zyczliwy z wolnym czasem :] Hmmmmmmmmm zastnawiam nie skad wziales Bios o wadze 128kb?? Przeciez biso od His'a ma 64 kilo. Jednye co znalazlem to to: http://www.xtremesystems.org/forums/showpo...p;postcount=208 I tam jest empty.bin moze pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 jakis czas temu na uczelni mialem zajecia z prawa handlowego (2'gi kierunek) dowiedzialem sie, ze planowane jest byc male sprostowanie co d terminu reklamacji itd... na 21dni - ale nie roboczych, tylko kalendarzowych. podobno "robocze" to jest taka sciema sklepow, zeby mialy wiecej czasu - a w ustawie nie ma ani slowa czy to robocze czy handlowe... jedz do nich osobiscie i powez ze chcesz siano DZISIAJ - przekroczyli termin reklamacji wiec ich problem. za zwrocone $ kupisz sobie nastepna grafe i pewnie jeszcze na browarka starczy. albo wybierz sobie cos innego z ich oferty. w komputroniku nigdy nie bylo z tym problemow. wracajac do tematu - to jak sie w koncu laczy 2x gto w cf ? potrzebny jest ten kabel czy nie?!?! @jon - na jakim sprzecie bedziesz testowal ? (platforma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Jak wyjdzie to na nowym :D Hehehehe C2D E6600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 gutman1 w jakim sklepie brałeś grafę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 a jakie mobo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Asus P5W DH Deluxe - prawdopodobnie Ale to nie temat o tym Jak kupie to pochwale sie wynikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topek@GC.pl Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Hmmmmmmmmm zastnawiam nie skad wziales Bios o wadze 128kb?? Przeciez biso od His'a ma 64 kilo. Jednye co znalazlem to to: http://www.xtremesystems.org/forums/showpo...p;postcount=208 I tam jest empty.bin moze pomoze Bios zlinkowany w FAQ to ten bios do ktorego dales linka. On ma 128kb i PRAWDOPODOBNIE przez niego mam problem. Flasciach!ac z miejsca biosa nie mialem problemu, flasujac tym empty biosem widze ciemnosc ;)) sorki, troche pijany jestem i nie wiem jak mi pisownia wyszla :D @chase1 coz ja poczatkowo tez flashowalem "z buta" ale sciagajac biosa z FAQ podkusilo mnie zeby i empty sciagnac... lekki kac po raz pierwszy od prawie roku :/ Edytowane 3 Września 2006 przez topek@GC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) powiem tak - jak ja flashowalem mojegp radka nie wgrywalem pustego biosa, tylko odrazu XL... szczerze - jakos nie wiedze sensu we wgrywaniu tego pustego ps. Wasze zdrowko :] Edytowane 3 Września 2006 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 gutman1 w jakim sklepie brałeś grafę ?Triada (eh) www.triadapc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Mam pytanko, czy HIS robi 2 wersje 1800gto ? z Turbo i bez Turbo w nazwie ??? Jakie roznice ?? Edytowane 3 Września 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Tak. Tą bez turbo widzałem na amazon.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Kurcze po co sie interesowac wogole 1800gto jesli jest 1900gt za700zl ? Sa jakies roznice na korzysc 1800gto ? Edytowane 3 Września 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Kurcze po co sie interesowac wogole 1800gto jesli tanszy jest 1900gt ? Sa jakies roznice na korzysc 1800gto ? To pokaz mi tego x1900gt tanszego od x1800gto bo ja jakos takiego nie zauwazyłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 GTO2 kiedy bedzie dostepne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 To pokaz mi tego x1900gt tanszego od x1800gto bo ja jakos takiego nie zauwazyłem :wink: Prosze cie bardzo http://sklep.komputerowy.pl/products/sapph...900gt/4335.html Inne sklepy tez zjada jak wyprzedadza stary towar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Haha ;-) kocham ten sklep. Wieć zrozum to jest NIEPRAWDA ludzie!Dzwoniłem do nich : "Brak u dostawcy nie widomo kiedy będzie grafa" Oni własnie tak popularność dostają! Bo ty rozyłasz nieważne link :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 To jest ten sam sklep co miał kiedyś ASUS-a pod C2D za 200zł gdzie wszędzie było po 1000zł, tak jak odtwarzacze mp3 samsunga za 50 zł, który kosztował wszędzie 150zł ten sklep to jeden wielki kant nic na stanie nie mają, a to co mają to tyle samo kosztuje w innych sklepach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topek@GC.pl Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Super ceny - co potwierdza fakt, że część konkurencyjnych sklepów internetowych zaopatruje się właśnie u nasEnough said. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...