Paszczu Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Oglądaliście wczoraj na dwójce wieczorem program pt. "Adrenalina"? Ja obejrzałem i normalnie najzwyczajniej w świecie sie załamałem - wiedziałem że żyjemy w bardzo pięknym krajum, ale że tacy degeneraci po ziemi chodzą (bohaterowie programu) to się nie spodziewałem. Normalnie, jakbym miał ich zagazować to chyba by mi szkoda gazu było i pozrzucałbym ich ze skarpy, zwłoki zebrał, zmielił spałił i dosypał do trutki na szczury - zakładam że skuteczność byłaby stuprocentowa. Dla niezorientowanych - pokazywani byli wychowankowie zakładu poprawczego, wywiady itp.... Co sądzicie o tym, bo u mnie na uczelni prawie nikt tego nie widział? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja bym <span style="color:red;">[ciach!]</span>a za<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil jednego z drugim. Widzialem ten blysk w oku i radosc jak opowidal o pobiciach i kradziezach, takich cwelom sprawia to prawdziwa przyjemnosc. Dlatego tez ogladajac takie programy umacniam sie w przekonaniu o slusznosci kary smierci. Niestety wieksozsc ludzkosci to bydlo, ktore bardziej cywilizowani powinni eksterminowac dla wlasnego dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja bym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> za<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil jedno z drugim. Widzialem ten blysk w oku i radosc jak opowidal o pobiciach i kradziezach, takich cwelom sprawia to prawdziwa przyjemnosc. Dlatego tez ogladajac takie programy umacniam sie w przekonaniu o slusznosci kary smierci. Niestety wieksozsc ludzkosci to bydlo, ktore bardziej cywilizowani powinni eksterminowac dla wlasnego dobra.Dość kontrowersyjna opinia.. niemniej jednak nie sposób się z Tobą nie zgodzić patrząc co się czasem dzieje na ulicach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zebys ty widzial ten program, to przechodzi wszelkie wyobrazenia. Chlopaczek 15-16 lat i oczy mordercy. Co jeden to lepszy. I te sceny jak przystepuja do komunii...szkoda gadac. Skomentuje to zaslyszanym gdzies tekstem: "Jakby kazdy mial kochajaca matke, to na swiecie nie byloby przestepstw" Niestety, calkowita odpowiedzialnosc ponosza rodzice tych ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Takie coś to trzeba tępić wszystkimi możliwymi sposobami - zamiastt komfortowych więzień z telewizorami, "mokrymi celami", wygodnymi łózkami i żarciem lepszym niż w większości szpitali zrobiłbym obozy pracy, żeby tak sk****l wpieprzal dzien w dzien zupe z rzepy i surowa kapuste to moze by pobyt w ZK zapamietal inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ehhh macie racje, moze to brutalne ale takich to tylko w leb do wora i do rzeki.... to troche chore zeby mordercy i degeneracie grzali sobie [gluteus maximus] w cieplych celach i kompleetnie nic nie robili..... Ktos tam wyzej madze napisal ze dla dobra ludzkosci wart by bylo pozbyc sie jej zdegenerowanej czesci.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Nie oglądałem programu i może lepiej, bo jak widzę takich kmiotków to mnie krew zalewa i zaczynam szpetnie kląć. A co do ich eksterminacji... faktycznie polskie więzienia przypominają noclegownie a nie zakłady karne (z akcentem na karne). Może gdyby wprowadzić obowiązek pracy (ciężkiej i upierdliwej do granic możliwości) to pobyt w więzieniu byłby koszmarem, którego nie chce się ponawiać. A skoro mamy takie ZK jak mamy to ja jestem za karą śmierci - jak nie można resocjalizować to trzeba eksterminować. Przykre, brutalne, niehumanitarne ale bezpieczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ja bym takich zakuł w kajdany i niech kopią Obozy pracy jak ktoś już pisał wprowadzenie kary śmierci testowanie na ludziach nowych wynalazków kara śmierci jest dobra ale to musiało by być coś czego by się bali potencjalni złoczyńcy np nabicie na pal ,ukrzyżowanie ,itp. Wiem to troche bestialskie ale cel uświęca środki. Pisze to bo już nie jedno w życiu widziałem i takie są poprostu moje odczucia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 popatrzcie z drugiej strony chcialy mnie raz okrasc 4 drechy... nie oddalem telefonu i zdupcyli. Ale nawet mi się nie chciało iść na policję bo bym stracił mnóstwo czasu a ich i tak by nie złapali. Ale teraz pomyślałem że gdyby wszyscy którzy zobaczą przestępstwo zapieprzali na policję to może było by spokojniej na ulicach. No i oczywiście jestem za przerobieniem zakładów karno -wypoczynkowych w obozy karnej pracy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja bym <font color="#FF0000">[ciach!]</font> za<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil jednego z drugim. Widzialem ten blysk w oku i radosc jak opowidal o pobiciach i kradziezach, takich cwelom sprawia to prawdziwa przyjemnosc. Dlatego tez ogladajac takie programy umacniam sie w przekonaniu o slusznosci kary smierci. Niestety wieksozsc ludzkosci to bydlo, ktore bardziej cywilizowani powinni eksterminowac dla wlasnego dobra. JA tez się w tym umacniam, ale jestem też za tym aby zapierniczali w więźeieniach na swoje utrzymanie... Jak pomyśłe że utrzymanie takiego gościa co ma dorzywocie kosztuje państwo >600 pln to mnie krew zalewa.. Niektóre rodziny 8 osobowe nie mają tyle "sieki " aby się wyrzywić, a taki siedzi nic nierobi i wpierd#$%^ za freee.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 mnie wczoraj dresy okradły, było ich dwuch i nikogo na pszystanku i ulicy a obok był park. i straciłem telefon, bo lepiej oddać telefon niż stracić zdrowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 popatrzcie z drugiej strony chcialy mnie raz okrasc 4 drechy... nie oddalem telefonu i zdupcyli. Ale nawet mi się nie chciało iść na policję bo bym stracił mnóstwo czasu a ich i tak by nie złapali. Ale teraz pomyślałem że gdyby wszyscy którzy zobaczą przestępstwo zapieprzali na policję to może było by spokojniej na ulicach. No i oczywiście jestem za przerobieniem zakładów karno -wypoczynkowych w obozy karnej pracy![/quote] Popieram!!!! Państwo jakoś delikatnie z nimi się obchodzi , jak słyszę o więźeieniach i poprawczakach (a mam koło swojej chaty jeden) to od razu na myśl przychodzi mi scenka z kilerów 2 jak Siara siedzi w mamrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Popieram!!!! Państwo jakoś delikatnie z nimi się obchodzi , jak słyszę o więźeieniach i poprawczakach (a mam koło swojej chaty jeden) to od razu na myśl przychodzi mi scenka z kilerów 2 jak Siara siedzi w mamrze :) Delikatnie, nawet bardzo, a co kolegom z celi będą dokuczać :twisted: Pamiętam taki obrazek z lat 70 tych - <span style="color:red;">[ciach!]</span>iarz wtedy byłem 30 chłopa, w szaroburych, jednakowych ubrankach, niwelowało teren pilnowało ich dwóch wartowników z kałaszami. Teraz to się nie opłaca, bo takiemu bandycie to trzeba szkolenie BHP zrobić, dać ubranko ochronne no i najważniejsze nie można go zmusić do pracy :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 No i oczywiście jestem za przerobieniem zakładów karno -wypoczynkowych w obozy karnej pracy!Też jestem za, ale tkie działania mają podobno zły wpływ na gospodarkę, bo zwiększają bezrobocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 panowie nie kazdy to oglodal opowiedzcie to inni wdzadza sie w dyskusje (jak oczywiscie da sie opowiedziec) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 mnie najbardziej denerwuje fakt, ze my normalni ciezko pracujemy, liczymy kazdy grosz a Te gnoje nie robia nic w tych zakladach i maja wszystko. dzienne utrzymanie jednego pier......go wieznia - 20 zeta - ja tyle nie wydaje. co racja to racja - niech pracuja na siebie a nie pala fajeczki za friko...tak tak dostaja karton tygodniowo z organizacji antynikotynowych - beton jak ja pier...e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Niech pala po 4 paczki dzinnie , moze szybciej zejda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Niech pala po 4 paczki dzinnie , moze szybciej zejda.taa , i bedziesz wydawal na niego jeszcze wiecej do czasu az nie zginie... nie dosc ze powinni ciezka praca zarobic na swoje wyzywienie to jeszcze ty powinienes miec z tego korzysci ze on pracuje, a nie odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Fajki jesli juz dostaja to niech tylko takie zarekwirowane na granicy, zamiast je niszczyc mozna je dac skazanym i niech pala jednego od drugiego przez 12h na dobe. Dluzej jak 2 lata by nie pociagneli ( lepiej to jak utzrymywac ich przez zaly czas trwania wyroku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Tak czytam wasze posty i dochodzę do wniosku: Ile w was agresji!! :D:D Nie no żartuję, w 100% się z wami zgadzam. Gdyby to ode mnie zależało to poprawczaki (i więzienia) zamieniłbym w istny Oświęcim. Żadnej telewizji, siłowni, spacerów, koszykówki, tylko gołe ściany i prycza. Nic więcej. 2 posiłki dziennie: w tym z różnymi atrakcjami, np. jak ktoś oglądał film pt:"Więzień Brubaker" to wie o czym piszę :P. Wprowadziłbym inspekcję: nie posprzątana cela - miesiąc w izolatce, niedopięty guzik przy koszuli - czyszczenie kibli :D. Do tego dojebać im pracę w kamieniołomach. Albo niech Polska wydzierżawi od ruskich kawałek ziemi na Syberii i pośle ich tam na wyrąb lasów :D. W ogóle w pale mi się nie mieści jak to możliwe, żeby dzienne utrzymanie więźnia było znacznie kosztowniejsze niż utrzymanie pacjenta w szpitalu albo dzieci w domach dziecka. Toż to jest chore. Zastanowiłbym się też nad przywróceniem kary śmierci, ale na to Unia Europejska się nie zgodzi (na wszystko powyższe też nie, ale co tam). Przecież teraz więzienie to luksusowy hotel, pomyślcie: nie macie pracy, nie stać was na obiad to łup! jakiegoś pacjenta bejzbolem (ale tak porządnie) i lądujemy w cieplutkim, milutkim zakładzie karnym, gdzie mamy sporo rozrywek do wyboru, do tego żadnych obowiązków. Toż do kur*y nędzy to ma być kara nie nagroda!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jest mnostwo pracy do wykonania i smialo mozna takich darmozjadow do nich zatrudnic. Np. mozna spokojnie wybudowac metro w Warszawie placac tylko za sprzet :twisted: Albo cale mnostwo kilometrow autostrady z ktorej mozna pozniej ciagnac zyski ! Nie mowiac juz o naprawianiu mostow, torow kolejowych i innych ciezkich prac fizycznych. Z drugiej strony mam kolege ktory siedzial w pierdlu 6 lat za to ze sie obronil skutecznie przed trzema gostkami ktorzy go chcieli skroic i jeden wyladowal w szpitalu na miesiac. Mowil mi ze jak ktos dostal wlasnie robote jakas np naprawienie dachu to mocno dziekowal BOgu za te pare dni roboty bo to jak zbawienie ponoc dla nich. Lekko wieksze porcje zywnosciowe no i oczywiscie brak nudy. Sam przesiedzialem 48 godzin na dolku i wiem ze nuda to jest czynnik ktory potrafi doprowadzic do lekkiego <span style="color:red;">[ciach!]</span>lca :) Wiec jedyne co mamy do [gluteus maximus] to prawo karne i system penitencjarny, a zreszta wszystko to jest do [gluteus maximus]! :( Ehh ulzylo mi :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Oboz karny z ciezka praca a nie wiezienie z darmowym zarciem i papieroskami....Powinni placic za to co zrobili a nie siedziec w pierdlu na [gluteus maximus] i opowiadac ile osob to zabili...<span style="color:red;">[ciach!]</span>ica mnie bierze jak cos takiego widze.. :evil: Tak apropo widzialem ten program...szok. Co do kary smierci to jest to kontrowersyjna sprawa. Ale chyba lepiej takiemu zeby siedzial do konca swych dni w ciupie i sie meczyl niz lekka smierc przez wstrzykniecie trucizny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Niech pala po 4 paczki dzinnie , moze szybciej zejda.Phi, 4 paczki... http://www.thefunnypage.com/smoke/cigarette.jpg Tortury wprowadzić! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 nienawidze taki sqrv.ieli jak ci z programu lub takie dresy napadajace np. na michalaka najlepszy przyklad..potrzeba nam supermana albo jakiegos spidermana kurde.....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Tak jak mi paszczu opowiadał o tym programi to mi się żygać zachciało. I prawie mnie sztanga przycisnęła (;)) Słabo się robi... No ale rejon w którym ja mieszkam troszkę mnie do tego przyzwyczaił... Tym bardziej poieram was. Wybić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 nienawidze taki sqrv.ieli jak ci z programu lub takie dresy napadajace np. na michalaka najlepszy przyklad..potrzeba nam supermana albo jakiegos spidermana kurde.....:) Jednego spiderMANa mamy na forum... Jeszcze spermen by się przydał - może by już takich więcej nie płodzili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Uwaga! Nie przyjezdzac do Szczecina! Tu dresiarstwo osiagnelo taki stopien ze mozna dostac w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l w poludnie na jednej z glowych ulic! Sam widzialem takie cos ze 2 razy(Krzywoustego i Plac Rodla). Tych hmmm.. ludzi to za mocno powiedzinae, powinno sie postawic pod sciana i kulka w noge zeby sie troche pomeczyli potem skopac takiemu ryj glanami z metalowymi plytkami. Po obejrzeniu tego programu niechec do naszego kraju osiaga u mnie coraz wiekszy stopien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 W Katowicach tez nie jest lepiej. Najgorsze jest to, ze nawet psy sie ich boja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 nienawidze taki sqrv.ieli jak ci z programu lub takie dresy napadajace np. na michalaka najlepszy przyklad..potrzeba nam supermana albo jakiegos spidermana kurde.....:)Mam leprzy polysł ... <span style="color:red;">[ciach!]</span>a , moze zlozymy sie wszyscy po trochu i zorganizujemy czerwone brygady.Lepsze to od supermana - jest tego pelno i jest zorganizowane , ma cicha aprobate panstwa - stosunkowo niedrogie i bezlitosne ;] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 W Katowicach tez nie jest lepiej. Najgorsze jest to, ze nawet psy sie ich boja... Psow zwykle nie ma , tam gdzie powinni byc - mandat zawsze wlepia , meneli nie tepia - mamy zasrane prawa czlowieka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...