Paweł24 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Czy starczy zasilacz mode com feel 350 W do takiego zestawu? sempron 2600+ 1,83 mhz 2x512 ddr 400 80 gb twardziel nagrywarka dvd pov 6600 gt 128 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> fortona 400W:)albo jakiś inny zasilacz:)350 spokojnie wystarzy do twojej konfiguracji:) Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez remiky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Sprecyzuj w nazwie tematu o co chodzi - bo "Starczy?" to troche ogolne zagadnienie. Ktos pomysli ze chodzi o cos starczego :) Feel powinien dzialac, ale lepiej jakiegos fortrona (jakiego? - przeczytaj temat o fortronach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Zależy jaki Feel Jeżeli jest to ModeCom Feel to ujdzie (BENITO testował i były znośne), a jak nie to bierz jakiegoś Fortrona lub ModeComa na Fortronie i będzie spokój ;) BTW Jakie masz mobo? Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 róźnie to z nimi bywa :| na zestawie który zmontowałem ojcu właśnie takie FEEL padł :| a tam siedzi celek 2.66GHz + 1gb ramu DDR2 (grafa zintegrowana)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł24 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Tak to modecom feel 350, pytam bo własnie taki juz mam. cały sprzęt juz mam a dodaje tylko tego gf 6600 gt, i dlatego pytam czy to wystarczy czy musze zbierac kase na co innego. szkoda by było bo ten modecom ma z miesiąc. Co to mobo? i co się stanie jesli ewentualnie okaże się za słaby? Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Paweł24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argothiel Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 mobo = motherboard = płyta główna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Starczy to jest uwiąd :D mobo = motherboard = płyta główna = mainboard ;) Myślę że bez problemu możesz brać tą zasiłkę. Pewnie że można lepszy, ale to można i lepszą grafę i więcej pamięci i tak bez końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Już lepiej jakiegoś fortrona z allegro, bo będzie napewno cichszy. No chyba że mowimy o modelu BT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł24 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wiem że nie ten dział ale jak będzie się sprawować tak karta przy tym chyba dość słabym procesorku? da się w cos pograć nowszego .Przesiadam się z gf 5500, więc chyba zauważe sporą różnice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Tak to modecom feel 350, pytam bo własnie taki juz mam. cały sprzęt juz mam a dodaje tylko tego gf 6600 gt, i dlatego pytam czy to wystarczy czy musze zbierac kase na co innego. szkoda by było bo ten modecom ma z miesiąc. Co to mobo? i co się stanie jesli ewentualnie okaże się za słaby?hmm jak dodasz do tego ta grafe to juz moze byc ciezko. Kup lepiej fortrona na allegro dla spokoju duszy :) Jaki? poszukaj w topicu o nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wiem że nie ten dział ale jak będzie się sprawować tak karta przy tym chyba dość słabym procesorku? da się w cos pograć nowszego .Przesiadam się z gf 5500, więc chyba zauważe sporą różnice?To na pewno nie ten dział i na pewno jest topik o 6600. Ale tak. Odczujesz różnice w gierkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...