asdasd Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam , przepraszam za temat , ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi , mianowicie jakie sa minimalne wymagania dla zapewnienia komfortowej gry online??(oczywsicie niskie czasy i straty pakietow) chodzi mi o pasmo , itp. piszcie co wiecie o tym dzieki z gory za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zalezy jaka gra, do jednaj wystarczy modem do inne juz trzeba miec neo 128. Dział gry pietro wyzej. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 tak naprawde od providera zalezy. u jednego nie bedziesz mial lagow na laczu 128kbps a u drugiego na 1mb beda wysokie pingi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Predkosc lacza nie ma sie nijak do pingow :P No mowa oczywiscie o laczach powyzej 128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Nie ma sie nijak? A co to znaczy? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Np cholerne lossy pomiedzy serwerem a clientem ;] Lubisz jak bar...bar...bar...dzo szybko cos sie tn.tn.tnie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Oj Costi maly blad :P Fajnym przykladem jest 4Mbitowa radiowka na ktorej pinkgi siegaja 440 znajomy sie skarzyl na jeszcze wyzsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdasd Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ja mam radiowke 192kb/s jedynym problemem sa skaczace pingi (30-50-40-80-120-200-20-30-40-30-90-140-300-20-30) idt. chcialbym bardziej sprecyzowac pytanie , chodzi mi o pasmo , a nie pingi ,lossy itp. 60kbps i 40-60 pps fdx - otuz mam teraz mniejwiecej takie a jakie jest standardowe? , na ktorym da sie elegancko grac..?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Przeciez probujemy ci tlumaczyc, ze nie chodzi o 'szybkosc' lacza tylko o providera. U dobrego dostawcy na 128kbps bedziesz mial niskie pingi, a u lipnego, tak jak mowil jonathan przy 4mb nie bedzie sie dalo grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Jezeli chodzi o lacze do gry, wg mnie, dobra jest neostrada. Przy 128 gra sie spoko w wiele gier, 256 tym bardziej, a na 512 kbs to juz total lux. Moze lacze do sciagania to nie jest (limity), ale szybko chodzi itp. Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja np mam aster 1,5Mbit i DSL 2Mbit albo nawet 4 (zadko kozuystam z kompa w drugim domu) i musze powiedziec ze pingi mam fajniejsze na asterze. Tak jak na polskich serwach BF2, COD nie bylo roznicy to byla ona lekko wyrazna na serwerach zagranicznych Do autora tematu. Podaj na jakich gierkach chcesz grac. Bo to tez raczej jest wazne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdasd Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 mowa o cs 1.6 wiem ze szybkosc lacza nie ma nic do pingow , wiem ze to zalezy od providera !! rozmiawialem juz z nim , i spytal sie mnie "jakie sa minimalne wymagania dla zapewnienia komfortowej gry online? Z tego co widzialem wczoraj to nieznacznie utylizowal Pan pasmo (okolo 60kbps i 40-60 pps fdx, bez strat pakietow)." jak mam mu odpisac ??????! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ze ma Ci zapewnic 5mbps.. Nie mozesz poprostu zagrać i zobaczyc? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdasd Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 niby co mam zobaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 niby co mam zobaczyc? czy po trafieniu przeciwnika w łeb on nadal żyje jeśli tak to masz za duże pingi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...