PoGo Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Patch jest dostępny narazie tylko przez autoupdate :wink: C&C 3 Tiberium Wars v1.1 Patch A dzięki zrobiłem sobie update :) btw gierka naprawde sympatyczna, ładna graficzna, klimacik C&C, dobrze zoptymalizowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) zrobil ktos ta misje?? http://www.keepmyfile.com/image/f862ca1509338 ni cholery nie moge dac sobie rady nawet przesawilem poziom trudnosci na easy i tak mnie rozpieprzaja w 3min Pierwsza godna misja prawdziwego klimatu cnc ;] nie pamietam ktora to juz w kazdym razie te przed nia po stronie GDI sa kpiną z gracza ;). Nareszcie trzeba minimalnie wysilic szare komorki i obrac jakas taktyke i strategie ;] czego z reszta mozna sie nauczyc przechodzac poprzednie misje , pograj pare razy na prawde nie jest taka trudna jak tu to ujales;]. Wrog zawsze atakuje tymi samymi jednostkami z tych samych stron wiec po paru razach latwo przewidziec co bedzie robic i sie odpowiednio do tego przygotowac proste. Edytowane 29 Marca 2007 przez DdK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Moze ktos cos powiedziec o tej nowej rasie Scrin ...jak sie prezentuja na polu walki ...jaka maja super bron ...Czy trzymaja klimat ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Dostepne jest jakies spolszczenie do angielskiej wersji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 trzeba było kupić polską wersję... nie, nie ma jeszcze spolszczenia (bo i po co?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Spolszczenie do gry Command & Conquer 3 Tiberium Wars Aby Spolszczenie działało należy wykonać następujące kroki: Żeby Spolszczenie działało należy postąpić następująco: 1. Wejść do Rejestru ( start --> uruchom --> wpisać "regedit") Zmienić w rejestrze scieżke - HKEY-LOCAL-MACHINE - Software - Electronics Arts - Command And Conquers w Localize z en_us na "pl" 2. Wykasuj 2 Foldery w katalogu w grze: "Launcher" "Lang-english" oraz plik ( który jest w głównym katalogu ) "CNC3_english_1.0.SkuDef" 3. Rozpakować zawartość pliku Polish do katalogu z grą Klik lub Klik czytalem ze ludziom to dziala, sam nie sprawdzalem bo jeszcze gry nie mam:) Edit: gra czeka w domu, jak wroce z pracy to moze potestuje :) Edytowane 30 Marca 2007 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 http://www.keepmyfile.com/image/3fa18b1511571 http://www.keepmyfile.com/image/7f88af1511570 http://www.keepmyfile.com/image/2fa8751511569 walka z obcymi mi przypomina trochę żołnierzy z kosmosu i wojne światow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 gdyby to polacy robili filmiki...nawet sie boje pomyslec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) gdyby to polacy robili filmiki...nawet sie boje pomyslec ;)muahaha nice one :D Edytowane 30 Marca 2007 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Pogralem troszke, przeszedlem pierwsze 4 misje GDI i stwierdzam ze ta gra wymiata :D Jest swietna...Polecam;) Smiga mi elegancko w 1280x1024 full detail :D Edytowane 30 Marca 2007 przez Snajper3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Mój egzemplarz w drodze :D Już się nie mogę doczekać. Demko zrobiło na mnie pozytywne wrażanie, spodziewałem się czegoś gorszego ;) A jak tam muliplayer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 proszę o pomoc :( mam oryginał, ściągnięty patch. gra się w ogóle nie włacza. wiesza mi komputer. gdy płyta jest w czytniku windows w ogóle się nie uruchamia :/ sterowniki najnowsze. demo działa, pełna wersja nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) takie objawy są zawsze gdy płyta jest wadliwa, ale dla świętego spokoju pójdź do kumpla i sprawdź czy u niego będzie to samo :( Edytowane 31 Marca 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 takie objawy są zawsze gdy płyta jest wadliwa, ale dla świętego spokoju pójdź do kumpla i sprawdź czy u niego będzie to samo :( fuck...kozacko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 fuck...kozacko :(bywa :mad: Spolszczenie http://www.wrzucaj.com/848717 http://rapidshare.com/files/23768237/Comma...r_3_PL.rar.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Pogralem wczoraj w demko i sympatycznie sie gra :) Giera chodzi ladnie jak na moj komputerek. Co prawda grafika mimo paru efektow nie prezentuje sie jakos przepieknie (przynajmniej na ustawieniach na jakie moge sobie pozwolic) ale i tak przyjemnie to wyglada. Podoba mi sie efekt wystrzelonych pociskow przez piechote. Czy full wersja zaskoczy mnie czyms czy demko pokazalo wszystko na co stac gre ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=4014&STR=6 PLUSY: udana pod względem fabuły kontynuacja sagi; mechanika rozgrywki nawiązująca do korzeni cyklu; dużo smaczków dla fanów cyklu; zróżnicowane trzy strony konfliktu; bardzo ładna oprawa wizualna i przyzwoita muzyka; duża liczba misji w kampaniach; przerywniki filmowe! tryb skimirsh i rozbudowane zmagania w sieci lol - Jeśli mienisz się fanem cyklu Command & Conquer i nie rozpocząłeś przygody z serią od gry Generals, powinieneś już teraz biec do sklepu. Co prawda mamy dopiero koniec marca, ale śmiem twierdzić, że będzie to murowany kandydat do gry roku na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 przygode z C&C zaczelem od 1 czesci :) potem red alert i esh... niema jak stare czasy. Ustawilem sobie wiekszosc opcji z demka na maxa (jedynie cienie na medium) i chodzi calkiem ladnie w skrimish. Pewnie +512 ram i szybszy procek daly by wiekszego kopa ale spoko jest. Chyba skusze sie na full wersje......jednak grafika nadal jest dla mnie tylko srednia, albo ja cos zle ustawiam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Misja w Chorwacji - jak przywrócić zasilanie systemów obronnych? Jak utrzymać pozycje do nadejścia posiłków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Misja w Chorwacji - jak przywrócić zasilanie systemów obronnych? Jak utrzymać pozycje do nadejścia posiłków?Bylo juz pytanie o ta misje w tym temacie i niejako podpowiedzialem jak to przejsc , poza tym jesli chodzi o przywracanie zasilania to jesli masz elektrownie a wiezyczki nadal sa offline to masz taki znaczek pioruna u gory obok naprawy , tym oto sposobem mozna wlaczac i wylaczac zasilanie danego obiektu ;). Tam o ile pamietam trzeba chyba 3 min sie utrzymac , jesli myslisz ze po tych 3 min nadejda posilki to jestes w duzym bledzie ;) Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez DdK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ogolnie najtrudniejsze w tej misji to eskorta MCV i zniszczenie ostatniej bazy. ja użyłem command postu (chyba tak to sie nazywa, odpowiednik mcv ;) ) i wybudowalem tam baraki, pozniej kilku bazookierów i dokończyłem sprawe ;] jesli myslicie, ze chorwacja jest niesamowicie trudna to ciekawe co zrobicie w nastepnych misjach. ja chorwacje przeszedłem na normal, ale później juz nawet na normal zaczyna się strasznie trudna gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 na notebooku działa :( co to może byc ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 I juz jestem po cale kampani GDI , hm coz moge powiedziec poczatkowe misje sa smieszne ze sie tak wyraze ;), fabula ogolnie troche mi sie nie podoba przez inwazje ufo ;p. Misia w chorwacji jest pierwsza ktora wymaga myslenia ;p pozniejsze misje sa hm mniej wiecej na tym samym poziomie , nie spodobalo mi sie ze powtarza sie schemat dwoch takich samych misji przeciw NOD i SCRIN chodzi o te 3 generatory ;p. Ostatnia misja GDI jest dosyc fajna ;) nawet trudna bym powiedzial ;) no i dwa zakonczenia ;p . Ogolnie dla mnie gra ma slabszy klimat i gameplay od pierwszych czesci ale jakos ujdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Misia w chorwacji jest pierwsza ktora wymaga myslenia ;pTo może byś się podzielił co wymyśliłeś? :? Możesz użyć [spoiler ] [/spoiler ] Albo ktoś inny kto przeszedł tę planszę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 wyslalem Ci pm'a sorry za zwloke ;D btw. NOD maja fajna misje w sarajewie ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Panowie tez macie max 30 fps i nic wiecej ? Właczyłem sobie frapsa tak zeby skriny porobić a tutaj cały czas 30 fps ;p. Skad ta bariera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 To może byś się podzielił co wymyśliłeś? :? Możesz użyć [spoiler ] [/spoiler ] Albo ktoś inny kto przeszedł tę planszę? jak możesz ;) ta misja jest tak prosta jak drut :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « wystarczy za pomocą pioruna dać zasilanie wieżyczką, które będą rozpie.... najeźdźców w drobny mak :) przy tym co chwilę trzeba owe wieżyczki naprawiać. Można, a nawet trzeba odłączyć zasilanie "fabryce" żołnierzy bo trochę zasilania zabraknie :(. Po paru minutach dojdziesz do wprawy i będziesz w tym czasie również budował armie :) ps na początku radze rozwalić bazę na pół-wsch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Panowie tez macie max 30 fps i nic wiecej ? Właczyłem sobie frapsa tak zeby skriny porobić a tutaj cały czas 30 fps ;p. Skad ta bariera ?Yep mam to samo , podczas misji i w menu, a skad ta bariera to nie wiem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 http://img516.imageshack.us/img516/2563/b322261dts4.jpg Mały crash u mnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 http://img516.imageshack.us/img516/2563/b322261dts4.jpg Mały crash u mnie :/ Mialem tak samo :/ Wywalalo mnie po 2-3 minutach gry i ...taki opisik:) Pomogla instalacja patcha 1.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...