Lovtza Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Witam Mam problem od pewnego dnia akumulatorki zaczely mi trzymac jakies max 2dni a ogolnie ok 1dnia. Pomyslalem ze padly, kupilem nowe, GP 2600mAh [ Takie zielono pomaranczowe ] poprzednie byly 1800mAh. Naladowalem je w ladowarce oryginalnej od myszki przez noc gdyz jak wstalem to swiatlko ladowania sie nie swiecilo, wiec chyba sie naladowaly. Przesiedzialem na kompie od nara i ok 17:00 znowu swiatelko czerwone ;/ , wlozylem baterie od pilota prawie nowe i smiga nic nie alarmuje. Wkladam spowrotem amumulatory GP i czerwona dioda miga. Miernikiem sparwdzilem ze materie od pilota mily ponad 1,2V a te akumulatorki GP ok 1,1V. Co sadzicie ?? ladowarka padla od myszki ?? czy myszka ? czy moze zle akumulatory ? A moze sie nie doladowaly ?. Myszka to MX 700 z zestawu Desktop MX, zawsze mi trzymala ok 5dni. Pozdro Prosze opiscie mi jakie uzywacie akumulatory do swoich myszke ? Pozdrawiam Z gory thz za odpowiedz. Edytowane 3 Maja 2006 przez Lovtza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Napięcie na akku masz za małe. Powinno być ~1.3-1.4 1.1 to już zupełne rozładowanie. Ładowarka czy myszka - wrzuć alkaliczne AA i zobacz na ile starczą - jeżeli normalnie - to juz wiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 aku AA maja 1,2V. w mojej MX700 mam aku 1400mAh i starczaja mi na jakies 5dni dosc intensywnej pracy. o ile dobrze pamietam to w instrukcji bylo, ze max pojemnosc aku do 700 to ~1800mAh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zmierz zaraz po naładowaniu i skoryguj wypowiedź ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zmierz zaraz po naładowaniu i skoryguj wypowiedź ;) okej, ale nie dzisiaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trixxie Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Ta sama mysz, chyba to samo zjawisko. Winowajca - ładowarka z zestawu - bardzo szybko przerywa ładowanie. Objaw identyczny dla różnych aku, naładowane inną ładowarką działają normalnie. Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Trixxie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...