Neo_x Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 cos mi to zaczyna powoli nfs-em smierdziec... chodz szczerze powiem ze jak w dirta zaczalem grac to sie oderwac nie moglem... oby tylko colin zostal jak byl gra WRC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam Mam problem z DIRTem przy uruchamianiu windows wywala komunikat o błędzie dirt.exe. Po kilku próbach uruchomienia w końcu udaje się to zrobić ... po czym pojeżdżę z 2 min i gra się zacina widać "stopklatkę" a głos "przyśpiesza". Czytając temat natknąłem się na wzmianki o podobnych problemach ale nie na rozwiązania. Sprzęt z podpisu System to Vista x64 próbowałem patchy 1.1 i 1.2 updaty do dx zainstalowane antyvir NOD32 (bo coś czytałem że w niektórych przypadkach to ważne) próbowałem też przeinstalować grę i to samo :/ Czy udało się już uporać komuś z tym problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momo Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam, Zainstalowałem Dirta na komputerze bez netu. Gra uruchamia się z 5 minut i działa jak pokaz slajdów zarówno w menu i jak i samej rozgrywce. Demo działało bez problemu w 1650x1050 Drugie pytanie skąd wziąć patch'e do wersji polskiej. pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Czy ktos zmienial ustawienia sterowania do klawiatury w tej grze? Chce zeby spacja byla Hamulcem/Wstecznym ale nie wiem jak to zmienic. CO prawda w domyslnych tak ustawilem ale to nic ine dalo, bo glowny kontroler sie nie zmienil. Ktos to przerabial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 zna ktoś sposób na wyłączenie licznika (prędkościomierza) w dircie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 zna ktoś sposób na wyłączenie licznika (prędkościomierza) w dircie?wyłączyłem już wszystko nawet strzałki przeciwników prócz tego głupiego licznika jest jakiś mod na to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...