IGI Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Heh mam takie pytanie czy ktos wie kiedy naprawia google ? tzn zeby szukaly na polskich stronach, bo aktualnie jak zaznaczam zeby wyszukiwaly tylko polskie strony to i tak wyswietlaja trafienia we wszystkich jezykach ... A zeby uprzedzic pytania w stylu co ja wrozka? to czy znacie jakies dobre alternatywne wyszukiwarki ;) A jak ktos sie nudzi moze wypisac swoje google tips & tricks ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 cos u ciebie jest nie tak bo google dziala nienagannie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 http://clusty.com http://www.exalead.com/search http://www.szukacz.pl Chyba gdzieś był o tym watek, albo cos mi sie przysniło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 powiem tylko jedno: Baaaardzo bym się zdziwił gdyby w google coś takiego miało miejsce. Google to nie onet czy wp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Ja tak kiedys mialem, ale nie pamietam jak to naprawilem.. A moze samo przeszło? Nie wiem.. Przeczysc cache. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Heh mam takie pytanie czy ktos wie kiedy naprawia google ? tzn zeby szukaly na polskich stronach, bo aktualnie jak zaznaczam zeby wyszukiwaly tylko polskie strony to i tak wyswietlaja trafienia we wszystkich jezykach ... A zeby uprzedzic pytania w stylu co ja wrozka? to czy znacie jakies dobre alternatywne wyszukiwarki ;) A jak ktos sie nudzi moze wypisac swoje google tips & tricks ;] Hehe też tak mam i nie wiem ocb :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 A u mnie wszystko dobrze wyszukuje. Do tej pory problemów nie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) tzn myslalem ze to cos u mnie nie tak, ale w domu, w pierwszej i w drugiej pracy to samo ... Nie wazne ie czy firefox :] zeby nie byc goloslownym Edytowane 8 Maja 2006 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Wpisalem to samo, dalem na pl, i mam tylko wyniki na stronach pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 U mnie też jest poprawnie. Może to jakieś robactwo filtruje wyniki? Ilość wyników na screenie to ilość wszystkich minus polskich (tak w przybliżeniu). Może czas na zmianę przeglądarki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 u mnie rowniez wszystko jest ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 http://www.cyberbajt.pl/news/dat/siecibezp...5/msg00593.html Google rlz ;] Pozdrawiam Santi'ego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 U mnie też jest poprawnie. Może to jakieś robactwo filtruje wyniki? Ilość wyników na screenie to ilość wszystkich minus polskich (tak w przybliżeniu). Może czas na zmianę przeglądarki?? Co do przegladarki dzialo sie to rowniez na firewfoxie a screen jest akurat z ie bo siedzialem z domu n a modemie :] - niestety aktualnie nie mam stalki i tylko w naglych wypadkach wchodze na neta wiec nie instalowalem zadnych przegladarek. Co do problemu z cookies to nie wiem ale dzisiaj juz wszystko dziala ok - a nie wywalalem cookies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...