R.i.P. Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 moze sie nie dogadali miedzy soba kiedy i jak zrobia premiere dema ;] mowie... pedy ;s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 U mnie póki co idzie transfer zawrotny 22,7 kb... wiec póki co czekam.... :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 3dgamers też jest , ale serwery zapchane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) no to mogli przecież na kilkadziesiąt minut przed wydaniem udostępnić to dla serwisów, a teraz Stefan jeden z drugim z gamershella muszą czekać w kolejce do FTP, aby ściągnąć demo do serwisu, no pedy :blink: Edytowane 27 Października 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 qc - wchodzac ftpem pisze mi ze... "[L] 230-You are user #461 of 1000 simultaneous users allowed." ;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 U mnie póki co idzie transfer zawrotny 22,7 kb... wiec póki co czekam.... :-P U mnie było za pierwszym razem 16 potem 55 ale sie sypło i od nowa 33 http://largedownloads.ea.com/pub/demos/ prosze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 U mnie było za pierwszym razem 16 potem 55 ale sie sypło i od nowa 33 http://largedownloads.ea.com/pub/demos/ prosze :wink: i gdzie tu jest demo carbona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Shiningami tam nie ma dema Carbona btw- beuehha na 3dgamers juz jest "The File You Wanted Is Missing." ;]]]] Edytowane 27 Października 2006 przez R.i.P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Shiningami tam nie ma dema Carbona Jest. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 mi się wepchało na serwer ftp z Australii z 3dgamers, ale leciało 40kb i podziękowałem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) :lol: nagle demko zniknelo z serwerow? eragonek u mnie taka sciezka nie dziala :D nie wiem jak ty to tam znalazles :D Edytowane 27 Października 2006 przez Plusk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 eragonek dema tam nie ma, przynajmniej u mnie (wlaczylem flashgeta, wpisalem ten sam adres co ty i co? czerwony x). Cos czuje ze chyba za wczesnie EA wypuscilo demo (jakis baran) i kazano wycofac demo a ze serwisy przechwycily i umiescily na swoich ftpach to sie za bardzo pospieszyli.. no bo jakie mozna dac inne wytlumaczenie. Wogole ktos juz sciagnal to demo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 ja tam moge miec i jutro z rana demko, tymbardziej ze transfer do d.upy był. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ja przed paroma chwilami zaczalem demo ssać z powyzszego linka :) no ale 20 kilo leci :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Co wy mówicie ? Jak niema jak jest. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 hmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ja w IE mam tak samo, tam nie ma juz tego dema. ;] A powiem Wam ze moze tez byc tak ze sciaga wam cos czego nie ma juz. Mialem kiedys taki przypadek ze sciagalem cos z pewnego zrodla podczas gdy realnie tam tego nie bylo bo zostalo wykasowane i sciagalo mi plik ktory nie mial konca ;] Hmm chyba ze skoro ukryli folder (w co watpie) to Firefox ma mozliwosc wchodzenia w \ukryte foldery. Ja bym na waszym miejscu zrestartowal kompa no ale sciagacie niiby ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Przekonamy się po 20:00 ;P. Sprawdziłem na laptopie i też widze tego rara [;. Edytowane 27 Października 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 fuqs, mak777 wy sie chwalilscie ze jeden ma 502mb juz a drugi ciagnie ze speedem 250kb/s. i jak demo? :] bo z takimi wynikami to juz powinniscie grac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 ok 16 40 nie widzialem demka, teraz (16:57) zaczalem sciagac, probujcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Serwer jest zapchany i nie możesz się dopchać. Wszystko. U mnie się ściąga. NA początku leciało na full łącza, teraz średnio 30KB/s i wciąż spada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 WTF ? O_o usuneli dziady no ale ściągaczka FireFox-a działa odziwo :blink: narazie bez komentarzy bo nie chce krakać :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Idzie calkiem ladnie. 40-65KB/s A czy bedzie to wlasnie to demo, to sie zobaczy za 3 godzinki. Neoshita nie mam, wiec moge sciagac bez obawy o glupi limit. Edytowane 27 Października 2006 przez luki2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 wy sobie gdybajcie czy to demo czy nie, a mi z 3dgamersa leci ~ 80-100kb/s :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Idzie calkiem ladnie. 40-65KB/s A czy bedzie to wlasnie to demo, to sie zobaczy za 3 godzinki. Neoshita nie mam, wiec moge sciagac bez obawy o glupi limit. Kiedy ja miałem takie wyniki to download się sypnoł :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Chyba faktycznie usuneli :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 jest już na gamershell B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 A jest moze jakis inny mirror? GH albo cokolwiek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 jest już na gamershell B) A jest moze jakis inny mirror? GH albo cokolwiek...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 juz od poczatku mojej pierwszej wypowiedzi ssam demko ale cos mi transfer spadl, na poczatku szlo max lacze teraz 2/3 :/ Serwer dostaje po dupsku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...