dem Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Podobno te czarne są raczej mało elastyczne. Napisz jak to dokładnie wygląda w porównaniu do niebieskich Innovateków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Zielone sie znudzily, niebieskie sie znudzily. Dlatego wkladam czarne :) Mariush bedziemy pierwsi z czarnym i srebrnym kolorem :)Super ;D Ja wale srebrny bo front budy mam srebrny (alu) a boku prysne sobie na czarno, wiec bedzie ladnie pasowac. Narazie w domu mam jakies odcinki inovatekow niebieskich, na poczatek je sobie zamontuje, potem dopiero sobie zamowie srebrne. Ciekaw jestem jaki efekt bylby w srebrnych, jakby wlac do cieczy niebieski barwnik UV. Weze srebrne zakupie nie wczesniej niz za dwa miesiace (trzeba dokonczyc nowy rev WC) wiec nie wiem czy bede pierwszy :D EDIT: http://www.pc-tuning.pl/index.php?action=t...1,5%20(srebrny) jest 7x1.5 wiec powinien lepiej sie doginac :D Edytowane 22 Lipca 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Weze sa o wiele mnie elastyczne od Innovatekow - od razu mowie. Super sie nakladaja i nie rotuja. Jak mialo to miejsce przy innovatekach. Scianka jest ciensza niz u konkurencji. Mariush bede Cie musial negatywnie zaskoczyc - weze nie sa transparentne. Wiec cokolwiek wlejesz i tak nie bedzie widac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Weze sa o wiele mnie elastyczne od Innovatekow - od razu mowie. Super sie nakladaja i nie rotuja. Jak mialo to miejsce przy innovatekach. Scianka jest ciensza niz u konkurencji. Mariush bede Cie musial negatywnie zaskoczyc - weze nie sa transparentne. Wiec cokolwiek wlejesz i tak nie bedzie widac :P ALe wogle nic calkowicie? Przez innovateka niebieskiego calkiem dobrze widac. To jest 7.5 na 1.5 czyki 7.5x10.5 wiec powinno byc lepiej. Poczekam az ty bedziesz je mial i napiszesz cos o nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Calkowicie nic nie widac. Narazie moge powiedziec jak sie zachowuje w dloni. I porownac go do Innovateka. W niedziele mam zamiar go zalozyc - wtedy wszystko sie okaze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Malik, ja bym ci proponował kupić jeszcze białe węże. Hehe kto ma katody to wie jak biały świeci w UV ;) Może to fajnie wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 hehe, moze ktos jeszcze wymysli bialy barwnik UV?? :D Mleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Malik, ja bym ci proponował kupić jeszcze białe węże. Hehe kto ma katody to wie jak biały świeci w UV ;) Może to fajnie wyglądać. Hehe jakby byly biale to bym wzial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 slyszalem gdzies o takich. To nie w mcsie?? Takie lekko przeswitujace biale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 W koncu dzisiaj udalo mi sie zlozyc kolejna rewizje mojego WC. Niestety zrezygnowalem z weza czarnego. Gdyz nie dalo sie go ulozyc w ukladzie. Jego sztywnosc nie pozwolila na zrobienie odpowiednich lukow. Teraz rozumie czemu nikt nie kupuje wezy z PE :P Male porownanie gibkosci :) Wpierw czarny - jak widzicie luk nie jest duzy, a waz juz sie zalamuje: Zielony UV by Innovatek - bez porownania. Wiekszy luk, a waz nadal super: Tak sie teraz prezentuje moj kibelek: A tak wygladal przedtem: Mam nadzieje, ze Wam sie podoba. Bo mi osobiscie tak. Ale chetnie wyslucham konstruktywne uwagi :) ( Miazga82 czekam :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Kwestia koloru wężyków, to rzecz gustu. Znajdą się zarówno zwolennicy błękitu, jak i zieleni. Jednakże to co przykuwa wzrok w tej rewizji, to nowy blok. Ale o tym napisałem w innym temacie. Edytowane 23 Lipca 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruX Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 bloki rozumiem z to te co dostales do testow. Bo nie wierze zebys tyle wydal na bloki. Fajne wezyki, takie takie oczojeby no. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Bloki te co mialem do testow. Ten na grafe jest juz moj. A g-flow jak sie spisze ( a narazie wygrywa z x3n, ktorego mam ) to tez go biore. Co do zielonych wezow, nie sa takie oczojebne jak napisales. W UV swieca bardzo ladnie. Ale chcialbym poznac Wasze zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 g-flow lepszy od x3n ? jakim cudem ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 takim cudem ze jego konstrukcja prawdopodobnie jest wydajniejsza niz x3n ;0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 dwie ledwo ponacinane poprzecznie blaszki to ma być ultrawydajna konstrukcja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 tez mi sie to wydaje dziwne ale moze tak jest... kto wie czy to nie jest jakas najnowsza technologia :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Malik, jakiej pasty używasz? CLP, która jest w komplecie, czy innej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Malik, jakiej pasty używasz? CLP, która jest w komplecie, czy innej?Jakbym tak czesto zmienial bloczki to bym sobie darowal CLP, jednak zostaje slad na miedzi. Edytowane 23 Lipca 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Proc jest przesmarowany pasta AS5 - tak jak przy poprzednim bloku - chacialem zachowac to samo zeby sprawdzic ktory jest wydajniejszy. Update: Tak wyglada kibelek w nocy: Edytowane 23 Lipca 2006 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Bardzo ladnie, chyba tez se kupie takie innovateki, gadalem wczesniej z samhainem zeby mi sciagnal, ale potem jak gdzies wyczytalem to oczojeby sa tylko na 6,5/8 wiec zrezygnowalem. Edytowane 24 Lipca 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 mnie się tam bardzo sexy wydają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 No takiej opini jeszcze nie slyszalem - dzieks :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y0ghurt Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 super! naprawde Twój układ zaczyna podchodzić pod zestaw idealny pod względem estetyki (!!!) i nie tylko... nic mu nie można odmówić poza ceną... no ale ja nic w tym złego nie widzę... gratki zajedwabiste wc PS: A teraz wszyscy na Jana wymieniajmy węże z niebieskich innova na zielone UV !! :lol: :lol: PS: Jeszcze niech Innovatek wypuści bloczek na nf4 sli i będzie zestaw 100% firmowy 3 bloki, pompa, rez, węże no i jeszcze chłodnica :P pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zestaw bardzo dobrze przemyślany. Widać, że nic nie było robione na szybko. Jednak cena może odstraszyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Tylko nie to !!! Nie wymieniajcie na zielone :P Jak zalozylem niebieskie Innovateki to wszyscy na niebieskie. Dlatego wskoczylem na zielone :) Juz mi sie kolory koncza :P Wiec nie zmieniajcie. Niestety Innovatek nie wypuscil nic pod nf4 sli :( A co do opini to wielkie dzieki koledzy ze doceniacie moja prace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Nie myślałeś żeby użyć prawdziwego zielonego barwnika? Bo to co teraz jest zielonym nie nazwe... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Myslalem o tym, ale nie wiem. Slyszalem rozne opinie o barwnikach. Jeszcze walcze z myslami czy niebieskie czy zielone: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 HA! chciałeś być nietuzinkowy - zostaw tak jak masz teraz :P troche niebieskich i troche zielonych ;) walnij uv i pokaż nam tutaj foto ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) No nie, sil juz nie mam zeby bawic sie w przekladanke :) Albo zaloze wszystkie niebieskie albo zostawiam zielone :) Edytowane 29 Lipca 2006 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...