Ogór Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 GPU CUBE PRO slim czy prison gpu?? Grafa to x800gt Widzialem tabele na jet pc ale nie jestem na 100% pewny bo tam nie ma cube pro tylko cube non pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Sa one identyczne jesli chodzi o wydajnosc. Raczej kierowalbym sie ich wygladem ... czyli to co ci sie bardziej podoba powinienes wybrac. http://www.jet-pc.com/images/stories/01-12-2005/mis/mis.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Oba będą dobre! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) prison 75zl z allegro :) a ma ktos kontakt do Lord_Freak??????? Edytowane 23 Maja 2006 przez Ogór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 prison pro,GPU Cube Pro Slim bedzie lepszy(od zwyklego prisona) ;),ale na Twoja grafe zwykly spokojnie wystarczy pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 jaka moze byc róznica w stopniach pomiedzy pro a non pro?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 kilka stopni na korzysc pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 prison 75zl z allegro :) a ma ktos kontakt do Lord_Freak???????Lord_Freak aka Kyniek z naszego forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 jaka moze byc róznica w stopniach pomiedzy pro a non pro?? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=172124&hl= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 GPU CUBE PRO slim czy prison gpu?? Grafa to x800gt Widzialem tabele na jet pc ale nie jestem na 100% pewny bo tam nie ma cube pro tylko cube non promnie sie barzdiej widzi misia plexa niż kynia zapinka na gpu ale to kwestia gustu... na grafie oba bęą bardzo dobre... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Ma ktos gg do kynka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO_X Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 mnie sie barzdiej widzi misia plexa niż kynia zapinka na gpu ale to kwestia gustu... na grafie oba bęą bardzo dobre... ja tam bym bral Kynika bloczek bo wejdzie do SLI jak by ktoś chcial na przyszłość a w 99% bloku na gpu i tak nie widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 ja tam bym bral Kynika bloczek bo wejdzie do SLI jak by ktoś chcial na przyszłość a w 99% bloku na gpu i tak nie widać z tego co mi sie wydaje to od miska tez z pasuje do sli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 kto ma num gg do kynka bo musze sie z nim koniecznie skontaktowac, bo musze sie zapytac ile bierze za paczke ubezpieczona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) kto ma num gg do kynka bo musze sie z nim koniecznie skontaktowac, bo musze sie zapytac ile bierze za paczke ubezpieczonaWejdz na strone poczty (www.poczta-polska.pl) i tam wszystko jest napisane. Kyniek sobie nie wyznacza własnego cennika poczty. Paczka priorytetowa kosztuje 6.50, a od wartosci przesyłki naliczane jest osobno ubezpieczenie. W sumie chyba 11zł Edytowane 23 Maja 2006 przez Miazga82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 z tego co mi sie wydaje to od miska tez z pasuje do slito źle ci sie wydaje mam bloczek i sama plexa ma 2cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 musze miec do niego gg bo aukcja sie konczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 a na pw nie laska zagadac ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 musze miec do niego gg bo aukcja sie konczyto wystawi nową, jaki problem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) a na pw nie laska zagadac ;) ?wyslalem do niego priv email do gosci z wyszukiwarki gg wyslalem do 10 gosci z nikiem kyniek a mam czas do 8 czerwca Edytowane 23 Maja 2006 przez Ogór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 no to jeszcze HuHu ;) bierz i nie marudz jeden z najlepszych blokow jakie znajdziesz w tej cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 ale ile mam doplacic dokladnie za bezpieczoną?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 ale ile mam doplacic dokladnie za bezpieczoną??japierdziele wykaż odrobine samodzielności ! pozatym już Miazga pisał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 a sie moge spytac.. a co sie moze stac z bloczkiem ;O ? przeciez krocce nie beda odrazu wkrecone .. a chyba kazdy sprzedawca zapakuje przynajmniej w koperte z "bombelkami" ubezpieczac to mozna czesci typu pompka (tj. elektronika, mechanika itd.) a nie kawal pleksy i miedzi ;) bo to nie ma sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Bo jak mu wplace 86zl to jak on wysle normalna a nie ubezpieczona??a na wiadomosci nie odpowiada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 no to mu nie wplacaj 86zl tylko 81,50zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 mi zalezy na ubezpieczonej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 OMFG człowieku ... ile ty masz lat? Czy mamy cie uczyć jak pisac maila ... jak używac internetu? Ogarnij sie bo to sie robi żałosne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 OMFG człowieku ... ile ty masz lat? Czy mamy cie uczyć jak pisac maila ... jak używac internetu? Ogarnij sie bo to sie robi żałosne. Pisałem mu email pisalem na priva, nie odpisal. A ja musze miec ubezpieczoną paczke. Może jednak ktos ma jakiś inny kontakt do kynika?? Bardzo bym prosił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Zapraszam na gg, bo publicznie wolę nie dawać, jeszcze się zdenerwuje, moje gg w profilu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...